Cum să îmbunătățiți suspendarea vehiculului

Este, probabil, timpul pentru a obține noi amortizoare pentru masina ta și doriți să profite de moment pentru a efectua unele îmbunătățiri, sau poate aveți o mașină sau un camion pe care doriți să utilizați pentru a transporta sarcini mai grele sau de a efectua remorci. În oricare dintre aceste cazuri, ceea ce trebuie să faceți este să îmbunătățiți suspendarea vehiculului.

pași

Metoda 1
Îmbunătățiți numai amortizoarele

Imaginea intitulată Upgrade Suspension Step 1
1
Obțineți noi amortizoare. Prima și cea mai rapidă metodă de îmbunătățire a suspensiei este consolidarea amortizoarelor. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca și cumpărarea unui înlocuitor original mai scump sau realizarea de îmbunătățiri mai sofisticate care ar putea distruge experiența de conducere (chiar dacă vă dau o stabilitate și o fiabilitate mai mare pe care o doriți atât de mult).
 • Imaginea intitulată Upgrade your Suspension Step 2
  2
  Aveți grijă să nu vă înnebuniți. Este o idee bună să consultați funcționarul local, dar să nu uitați că sarcina dvs. este să vă vindeți un produs și, probabil, nu aveți experiență atât de mare pe cât credeți.
 • De fiecare dată când devii de la echipa originală, riscați prea mult. Ca regulă generală, industria înțelege acest lucru "face îmbunătățiri" înseamnă așezarea amortizoarelor mai rigide și mai puțin flexibile.
 • Acest lucru vă poate ajuta să controlați un capăt spate deformat și să efectuați o treabă mai bună, menținând anvelopele la sol chiar acolo unde aveți nevoie. Cu toate acestea, acest lucru nu implică o mișcare ușoară sau confortabilă a vehiculului.
 • Imaginea intitulată Upgrade Suspension Step 3
  3
  Căutați amortizoare armate (dacă este necesar). Este foarte dificil să se prevadă modul în care amortizoarele vor afecta experiența generală de conducere, în ciuda diferitelor pretenții ale experților și vânzătorilor de pe piața pieselor de schimb auto.
 • Cu toate acestea, dacă doriți să efectueze sarcini grele sau remorci de tragere, este, probabil, o idee bună de a alege amortizoarele armat (aer sau arcuri elicoidale) pentru a preveni partea de jos din spate afară.
 • Metoda 2
  Îmbunătățiți suspendarea pentru a transporta încărcături mai grele

  Imaginea intitulată Actualizați suspendarea dvs. Pasul 4
  1
  Luați în considerare posibilitatea de a obține amortizoare sau suporturi de amortizare consolidate. Dacă intenționați să puneți un spoiler frontal metalic într-un jeep sau să asamblați un camion pentru a trage o remorcă, ar trebui să optați pentru amortizoare armate. Încă nu ai motive suficiente pentru a obține o nebunie. Cu toate acestea, dacă aveți obiceiul de a transporta o mulțime de bagaje (sau care transportă o cutie plină de bolovani), sau intenționați să tracteze o remorcă sau cu barca (sau ceva similar), primul pas este obtinerea amortizoare armat.
  • Când achiziționați upgrade-urile, trebuie să fiți atenți să verificați compatibilitatea acestora. Dacă nu veți efectua lucrări de ridicare, ar trebui să evitați modele care necesită mai mult de 5 cm (2 inci) de elevație.
  • Aceste elemente ar putea spori puțin spațiul, însă, în realitate, ele sunt destinate să compenseze lucrările de ridicare și să nu le furnizeze. S-ar putea să ajungeți cu mai puțină deplasare pe amortizoare și probabil să le distrugeți prea repede.
 • Imaginea intitulată Upgrade your Suspension Step 5
  2
  Luați în considerare posibilitatea de a obține absorbanți de șoc "ajustați în timpul deplasării". Aceste amortizoare contribuie foarte mult la împiedicarea părții din spate deformând sau atingând fundul în timp ce vă deplasați.
 • Când efectuați o îmbunătățire a acestui tip, este mai bine să înlocuiți amortizoarele de pe toate cele patru roți. Acestea pot fi de o calitate mai mult sau mai puțin echivalentă, deși cele care sunt "ajustați în timpul deplasării" iar cele de aer sunt instalate de obicei numai pe roțile din spate.
 • Amortizoarele de aer sunt deosebit de interesante, deoarece ele pot fi armate pentru a transporta încărcături mai grele sau pentru a se înmoaie pentru a obține o plimbare netedă, dar stabilă.
 • Imaginea intitulată Upgrade Suspension Step 6
  3


  Strângeți arcurile. De asemenea, puteți lua în considerare consolidarea izvoarelor în timp ce pregătiți mașina pentru a transporta obiecte grele. Dacă vehiculul are arcuri (care sunt comune pentru suspensia spate a mai multor autoturisme și camioane), puteți adăuga pur și simplu o arbaletă sau unele "dock auxiliari" Ele pot fi înșurubate pe arcurile existente pentru a adăuga tensiune și rezistență, ceea ce vă oferă o tonă (sau mai mult) de capacitate suplimentară de încărcare.
 • Arcurile elicoidale sunt mai frecvente pe roțile din față. Mai mult, ele pot fi consolidate cu suporturi destul de ieftin și ușor de aplicat (de obicei, un suport din poliuretan, care este culisabilă în primăvară este utilizat, care reduce cantitatea de distensie fără a adăuga înălțime a corpului).
 • Ambele auxiliare de primăvară pot crește puțin înălțimea corpului, deși acest lucru nu este considerat drept înălțime. Armarea arcului și a arcului de bobină reduce pur și simplu cantitatea de comprimare a greutății șasiului vehiculului pe arcuri, ceea ce are ca rezultat un aspect ușor ridicat.
 • În general, mișcarea roților nu este afectată. Dacă ați executat corect procedura, greutatea suplimentară va face ca lucrurile să revină la normal. Desigur, puteți pune amortizoare amortizate, dar trebuie să vă limitați la utilizarea echipamentului original.
 • Imaginea intitulată Actualizați suspendarea dvs. Pasul 7
  4
  Introduceți arcurile de aer. Pentru a consolida într-adevăr corpul, puteți adăuga airbag-ului sau accesorii suspensiile pneumatice ale arcului elicoidal (care ar trebui să reducă în mod semnificativ deformare și de rebound) de primăvară.
 • Unele seturi pot fi instalate automat folosind instrumentele de bază, dar de obicei nu sunt o opțiune foarte economică. Este mai bine să le permiteți profesioniștilor să le instaleze pentru dvs., deoarece în mod normal, această procedură necesită coborârea axelor și demontarea arcurilor.
 • Deși efectuarea acestei proceduri nu înseamnă că lumea se va termina, este potențial problematică și periculoasă dacă nu aveți nicio idee despre ceea ce faceți.
 • Imaginea intitulată Upgrade your Suspension Step 8
  5
  Luați în considerare posibilitatea de a obține roți mai mari. Îmbunătățirile menționate mai sus pot fi suficiente dacă aveți nevoie de puțin spațiu suplimentar pentru a plasa anvelope sau roți mari cu un diametru mai mare, cu anvelope compacte (care sunt acum la modă).
 • Dacă vă decide cu privire la una dintre aceste opțiuni, ar trebui să fie conștienți de faptul că anvelopa compactă (deși ar trebui să ofere o plimbare mai bine atunci când drumul prezintă condiții nefavorabile), într-adevăr pot deveni mai complicate de deplasare.
 • Pe de alta parte, anvelopele mari pot oferi un pic mai mult amortizare si chiar imbunatati kilometrajul putin. Cu toate acestea, acestea necesită un cuplu mai mare de mișcare, ceea ce le poate afecta performanța ca rezultat.
 • În general, există o mică dispariție în ceea ce privește dimensiunea pneurilor sau a roților (în special în camioane). Cu toate acestea, dacă intenționați să efectueze această schimbare pentru un motiv oarecare, ar trebui să le încercați mai întâi și asigurați-vă că acestea șterge cartere ale roților din față și capota la pornirea vehiculului, nu escoriații când te duci printr-un drum plin de avene. Dacă prezentați aceste probleme, dar insistați să efectuați schimbarea roților sau anvelopelor, veți avea nevoie de o înălțime mai mică.
 • Metoda 3
  Ridicați vehiculul

  Imaginea intitulată Upgrade your Suspension Step 9
  1
  Luați în considerare posibilitatea de a adăuga bare de torsiune. Multe camioane au bare de cuplu reglabil, permițându-vă să facă ajustări pentru a se potrivi caroseriei în partea din față a vehiculului, ridicându-l pentru a se potrivi elevația spate sau coborându-l să-l menține nivelul în cazul în care arcurile din spate acestea sunt încărcate (ceea ce le oferă un aspect dezgolit).
  • Ar trebui să verificați manualul de utilizare pentru a obține procedurile de ajustare. Mai bine, puteți lua mașina la un specialist în aliniere pentru a efectua procedura pentru dvs., deoarece va trebui să aliniați vehiculul încă o dată după ajustarea înălțimii corpului.
  • Reglați bara de torsiune din față împreună cu arcurile de pe spate și amortizoarele amortizate din jurul circumferinței. Puteți menține nivelul camionului, ridicați-l sau chiar dați-i o înclinație agresivă și sofisticată.
  • Rețineți că ajustările bara de torsiune nu măresc distanța de deplasare, ci doar spațiul roții din anvelopă (care ar trebui să fie suficient pentru scopul nostru).
 • Imaginea intitulată Actualizați suspendarea dvs. Pasul 10
  2
  Încercați un kit de ridicare. Trebuie sa fii precaut, și că astfel de kituri pot oferi de la 2,5 cm (1 inch) la o distanță în timp ce doriți să înlocuiți fiecare componentă a suspensiei (de la bare stabilizatoare pentru barele de cuplare), numai pentru a stinge dorința de spațiu și înălțime mai mare a corpului.
 • Nu te emoționa prea mult Doar câteva centimetri pot face o diferență dramatică. De fiecare dată când adăugați înălțime, trebuie să obțineți noi amortizoare care se potrivesc și la un moment dat veți sacrifica stabilitatea și fiabilitatea. În plus, vă va fi mai greu să aveți acces la portbagajul mașinii sau la cutia de camion.
 • Dacă doriți să transformați vehiculul într-un camion monstru pentru curse de noroi, puteți găsi instrucțiunile în altă parte. Pentru moment, ar trebui să luați în considerare acest lucru ca o ultimă soluție pentru a împiedica camionul vechi confortabil să răstoarne roțile și să tragă cârma de remorcare de fiecare dată când atingeți un drum greoi.
 • Imaginea intitulată Actualizați suspendarea dvs. Pasul 11
  3
  Selectați dimensiunea corectă a setului de ridicare. În acest moment, aveți deja auxiliare de primăvară și amortizoare mai bune instalate. În plus, continuați să conduceți cu spatele inferior. Trebuie să optați pentru un set de ridicare de 5 cm (2 inci) sau chiar unul de 4 cm (1,5 inci).
 • Pentru arcurile elicoidale, aceasta constituie, de obicei, o altă inserție din poliuretan, care reduce pur și simplu punctul în care arcul se conectează la șasiu. Pentru izvoarele, aceasta este doar una ranguri de pană la arcurile de contact arborele (și, uneori, are lanțuri pentru a regla punctul în care se vor conecta cu partea a șasiului).
 • Dacă ai noroc, poți consolida partea din spate (combinarea amortizoare armat cu o lungime care să reflecte cota) și folosind bare de torsiune doar pentru a face si nivelul de înălțimea din față.
 • În unele cazuri (în cazul în care nu există bare de torsiune reglabil), aveți nevoie de un kit de lift care acoperă toate cele patru roți, cu excepția cazului în care nu deranjează că capătul din spate este mai mare decât partea din față atunci când vehiculul este neîncărcat.
 • Imaginea intitulată Upgrade your Suspension Step 12
  4
  Examinați conținutul setului de ridicare. Puteți găsi kituri de ridicare mai complete și bine dimensionate, care includ arcuri și șocuri mai lungi și echipamente auxiliare.
 • Dacă într-adevăr doriți sau aveți nevoie de câteva inci suplimentare, rețineți că aceasta reprezintă un sacrificiu. Este necesar să efectuați anumite calcule pentru a obține totul pentru a coincide și pentru a executa o activitate serioasă atunci când efectuați instalarea. Dacă aveți suficiente resurse, trebuie să luați în considerare angajarea unui profesionist pentru a efectua instalarea.
 • În orice caz, odată ce vehiculul este ridicat, trebuie să țineți cont de aliniere și să efectuați ajustările corespunzătoare. Mai bine, ar trebui să permiteți unui specialist să execute alinierea pentru dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să preveniți suspendarea contului GmailCum să preveniți suspendarea contului Gmail
  Cum se instalează modurile de mașini în GTA 4Cum se instalează modurile de mașini în GTA 4
  Cum să cumpărați o mașină în SpaniaCum să cumpărați o mașină în Spania
  Cum să aflați dacă permisul dvs. de conducere este suspendat (Statele Unite)Cum să aflați dacă permisul dvs. de conducere este suspendat (Statele Unite)
  Modul de schimbare a amortizoarelorModul de schimbare a amortizoarelor
  Cum sa cumperi o masina BMW folositaCum sa cumperi o masina BMW folosita
  Cum să obțineți bani de la mașini inutilizabileCum să obțineți bani de la mașini inutilizabile
  Cum să diagnosticați o problemă de aliniereCum să diagnosticați o problemă de aliniere
  Cum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manualăCum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manuală
  Cum să împingeți un vehicul comun pentru a începeCum să împingeți un vehicul comun pentru a începe
  » » Cum să îmbunătățiți suspendarea vehiculului

  © 2011—2020 ertare.com