Cum să îmbunătățiți echipamentul audio al mașinii dvs.

Multe dintre mașinile care au fost vândute cu mai mult de 10 ani în urmă au avut un sistem audio prost și au venit cu un player de casete. Acum, cu puțin timp și bani, puteți transforma mașina într-un centru de divertisment.

pași

Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 1
1
Cumpărați un bun player audio (stereo) sau creier. Există multe opțiuni și multe mărci. Unele dintre cele mai bune pe care le puteți cumpăra sunt: ​​Kendwood, Pioneer și Sony.
 • Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 2
  2
  Cumpărați un ham pentru a adapta cablurile stereo la cablurile mașinii. Dacă nu găsiți un ham, cumpărați cabluri și le conectați după diagrama de culori care apare în instrucțiuni. Este mai ușor să obțineți hamul de sârmă, astfel încât să puteți mișca stereo-ul dintr-o mașină în alta fără prea multe probleme.
 • Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 3
  3
  Cumpărați difuzoare care au cea mai bună calitate a sunetului. Dacă nu aveți o pereche de difuzoare bune, nu contează dacă cheltuiți mulți bani pe un amplificator, deoarece sunetul difuzoarelor va rămâne în continuare de calitate scăzută. Puteți găsi difuzoare de toate dimensiunile, o pereche de difuzoare mici dau o mulțime de claritate audio, în timp ce o pereche de boxe mari servesc pentru a evidenția basul sau sunetele joase. Difuzoarele sunt clasificate în două clase: difuzoare cu două tonuri (care vă permit să ascultați basul și basul unei melodii) și difuzoare cu 3 tonuri (pentru a asculta înalte, bas și bas).
 • Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 4
  4


  Un difuzor de 6x9 va face să se audă basul unei melodii, dar dacă doriți să îl simțiți, atunci trebuie să cumpărați a scăzut sau Subwoofer. Acestea vin în dimensiuni de 8", 10", 12" și 15" inch.
 • Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 5
  5
  Când cumpărați un amplificator, încercați să aveți aceeași intensitate și putere ca difuzoarele și basurile, pentru a îmbunătăți calitatea audio. Dar aveți grijă să puteți arde toate echipamentele dacă nu le instalați corect.
 • Imaginea intitulată Upgrade your car`s Sound System Step 6
  6
  Cumpărați un antrenor Acest lucru funcționează ca o baterie sau alternator, atunci când faceți o îmbunătățire a echipamentelor audio ale mașinii dvs., este important să cumpărați condensatorul pentru a putea proteja bateria mașinii. Condensatorul ajută la alimentarea amplificatorului sau a amplificatoarelor - pentru a menține un nivel egal de încărcare între echipamentul audio și capacitatea bateriei mașinii dvs. și pentru a face calitatea audio mai clară. Cumpărați un antrenor bun și nu vă fie frică să cereți ajutor dacă nu știți de unde să îl obțineți.
 • sfaturi

  • Modificați echipamentul audio al mașinii dvs. puțin câte puțin. Așa că atunci când simți că sunetul este perfect, te oprești
  • Cumpărați un stereo bun.
  • Cumpărați difuzoare de 6x9. Aceste boxe se află în partea din spate a mașinii dvs., îmbunătățesc considerabil înălțimile și minimele sunetului, astfel încât acestea vor fi foarte vizibile când le instalați.
  • Luați un amplificator și un bas de 10" inch. Un difuzor 6x9 vă oferă o putere de 200 de wați suficientă pentru a vă face să vibrați, dar cu un bas și un amplificator veți avea 600 de watți, deci imaginați-vă cum va fi calitatea audio.
  • Schimbați difuzoarele din față și cumpărați difuzoarele. În acest moment, sau echipamentul dvs. audio va arăta ca un profesionist.
  • Introduceți un concurs de sunet.

  avertismente

  • Utilizați bandă electrică atunci când faceți toate conexiunile. Cumpărați cablul de măsurare pentru a susține sarcina care se va produce și nu provoca o defecțiune electrică.
  • Măsurătorile prin cablu pot fi: la mai mult de 500w = 8ga, la mai mult de 1000w = 4ga, la mai mult de 3400w = 0ga.
  • Multe companii audio fac deja cablurile și seturile de instrumente de care aveți nevoie pentru a instala echipamente audio.
  • Fixați amplificatorul la sol (care este fix) și conectați curentul electric. Dimensiunea cablului pe care îl folosiți pentru a conecta amplificatorul la curent trebuie să fie aceeași cu cea pe care o veți folosi pentru a conecta solul.
  • Când conectați pământul, asigurați-vă că este fixat pe o bară metalică și că este bine protejat, astfel încât să nu provoace scântei.
  • Înainte de a porni stereo-ul, asigurați-vă că aveți volumul la cea mai mică valoare pe care nu doriți ca difuzoarele dvs. să le tuneteze la prima utilizare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pensete și șurubelnițe pentru a instala difuzoarele și amplificatorul.
  • Bandă izolatoare pentru conexiuni.
  • O mulțime de cabluri pentru difuzoare și amplificator.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează o PlayStation 4 la un difuzorCum se conectează o PlayStation 4 la un difuzor
  Cum se conectează un crossoverCum se conectează un crossover
  Cum de a alege stereo dreapta pentru masina taCum de a alege stereo dreapta pentru masina ta
  Cum se conectează două difuzoare cu un amplificator cu un singur canalCum se conectează două difuzoare cu un amplificator cu un singur canal
  Cum se fac cablurile RCACum se fac cablurile RCA
  Cum să înregistrați audio pe un computerCum să înregistrați audio pe un computer
  Cum să vă creați propriul cablu auxiliarCum să vă creați propriul cablu auxiliar
  Cum se instalează subwoofereleCum se instalează subwooferele
  Cum se instalează un sistem de sunet simplu cu un microfonCum se instalează un sistem de sunet simplu cu un microfon
  Cum se instalează o bară de sunetCum se instalează o bară de sunet
  » » Cum să îmbunătățiți echipamentul audio al mașinii dvs.

  © 2011—2020 ertare.com