Cum să maximizați puterea mașinii dvs.

Dacă doriți să obțineți cât mai multă putere din motorul dvs., puteți modifica debitul de aer, evacuarea și performanța generală a motorului pentru a vă oferi toată puterea pe care o căutați. Puteți îmbunătăți și maximiza eficiența și performanța mașinii dvs. cu unele modificări și urmărirea unor sfaturi. Citiți următorul articol pentru a afla cum.

pași

Metoda 1
Maximizează eficiența motorului

Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 9
1
Asigurați-vă că vehiculul este cât se poate de ușor. Cel mai ieftin mod de a obține cel mai eficient și mai puternic motor este reducerea greutății cât de mult poți. Chiar și eliminarea a 15 kg vă va ajuta să accelerați mai repede. Îndepărtați gunoiul în exces de pe trunchiul dvs. și luați în considerare efectuarea mai multor modificări pentru a vă ușura sarcina:
 • Scoateți scaunele din spate care adaugă o greutate de până la sute de kilograme pe unele modele.
 • Utilizați cercuri ușoare în loc să folosiți inele de oțel. Combinați-le cu anvelope de înaltă performanță. Acest lucru vă ajută să reduceți până la 22 kg (50 lb).
 • Utilizați panourile din fibră de carbon sau din fibră de sticlă în locul panourilor producătorului. Aceasta este o modificare mai complexă, dar dacă încercați să găsiți cea mai bună performanță a motorului dvs. și să faceți vehiculul mai ușor, este posibil.
 • Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 1
  2
  Instalați un filtru de aer cu debit mare. Dacă schimbați filtrul de aer pentru unul de înaltă performanță, puteți adăuga câteva puteri la motorul dvs. rapid și ieftin. Nu va trebui sa cumparati filtre noi si veti permite masinii sa respire mai bine, ceea ce adauga o cantitate mica de energie. Le puteți obține între 40 și 250 de dolari, ceea ce face ca acesta să fie un bun punct de plecare.
 • Filtrele de aer AEM nu au nevoie niciodată de adăugarea de ulei și sunt legale peste tot. Filtrele K & N serviți 1.000.000 mile și adăugați 5 cai putere la motorul dvs. în funcție de model.
 • Sistemele de admisie a aerului rece aspiră aerul dintr-un loc mai rece în afara vehiculului. Unele mașini beneficiază în mare măsură de aceste sisteme, altele nu. De obicei, mașinile de ultimă generație nu beneficiază de ele deoarece au un sistem de admisie a aerului bine conceput.
 • Înainte de a efectua modificări ale filtrelor sau de a folosi un sistem de înaltă performanță pe care l-ați cumpărat online, cercetați legile statului privind regulile de filtrare. Există unele filtre cu debit mare care nu sunt permise în cele 50 de state.
 • Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 2
  3
  Îmbunătățiți sistemul de evacuare și instalați un sistem de înaltă performanță cu conducte mai rezistente. În mod ideal, ar trebui să instalați anteturi de înaltă performanță în sistemul de evacuare în care gazele de evacuare trec practic și rapid de la motor la țeava de eșapament. Aceste sisteme sunt disponibile pentru sute de dolari și o puteți face pe cont propriu, dar ar fi mai bine să aveți acces la un atelier care are o macara hidraulică, sisteme de sudare și cunoștințe pentru a face acest lucru. Ar fi mai bine să vizitați un atelier de evadare unde știu ce fac, dar poate că vă vor percepe o taxă.
 • Motoarele de tip I-4 ar trebui să aibă o evacuare de până la 2,5 "dacă nu au un turbocompresor, caz în care puteți utiliza o evacuare de până la 3". Autovehiculele care au motoare V6 sau V8 ar trebui să aibă o evacuare de 2,5 "sau 3" tot timpul.
 • Capetele de evacuare sunt scumpe și vor adăuga doar un pic de creștere a puterii. Este o opțiune bună, dar numai dacă nu aveți multe opțiuni rămase.


 • Metoda 2
  Maximizați performanța motorului

  Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 4
  1
  Luați în considerare instalarea unui arbore cam cam de înaltă performanță. Axele de înaltă performanță măresc durata și coordonarea deschiderii supapei în timpul arderii în motor, sporind puterea și făcând mașina să accelereze mai repede. În neutru, mașina va fi un pic mai "aspru" cu acest tip de axe, dar va funcționa mai bine și va avea un sunet răgușit, pe care majoritatea fanilor motoarelor îi plac. Ele sunt un pic cam scumpe, dar lucrează excelent dacă le combinați cu îmbunătățiri la capete sau la sistemul de evacuare.
  • la instalați un nou came cam, Trebuie să expuneți sistemul de acționare a supapelor, scoateți capacul supapei și, eventual, distribuitorul. Slăbiți și scoateți lanțul de reglare și arborele cu came pentru a instala cel nou. Reglați regulatorul și modificați-o după cum considerați necesar.
 • Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 6
  2
  Investigați-vă opțiunile pentru a instala un supercharger sau un turbocharger. Un turbocompresor poate crește puterea cu 30 până la 50% față de puterea originală, cu toate acestea, sistemele costă aproximativ 3000 $ pentru aplicații comune și pot crește prețul lor dacă acestea sunt aplicații mai puțin frecvente. Încărcătoarele turbo sunt excelente pentru orice mașină oriunde, dar pot fi destul de scumpe și greu de instalat pentru mecanici lipsiți de experiență. Investigați sistemele și opțiunile care sunt eficiente pentru modelul și greutatea automobilului dumneavoastră.
 • încărcătoare turbo suge aerul și gazele de eșapament și le pun înapoi în motor, sporind puterea și puterea. De asemenea, va trebui să instalați un intercooler pentru a evita întârzierile în care motorul se supraîncălzește și determină încetinirea rotorului
 • încărcătoare super Acestea sunt conduse de curele, ceea ce o face mai eficientă pentru motoarele cu 6 sau mai multe cilindri. Deși încărcătoarele de turbo înseamnă o creștere considerabilă a puterii, nu necesită utilizarea unui intercooler, ceea ce înseamnă că veți avea mai puține probleme de temperatură și de întreținere. Puteți găsi compresoare centrifuge, cu șurub și cu rădăcini, în funcție de tipul de motor.
 • Imaginea intitulată Max Your Car`s Horsepower Step 10
  3
  Instalați un sistem de injecție cu apă sau un sistem anti-detonare. Pentru 300 de dolari puteți obține un sistem de injecție a apei care îmbunătățește consumul și puterea de combustibil și, în același timp, reduce depozitele de carbon din camerele de combustie, prevenind deteriorarea motorului. De cele mai multe ori, având un sistem de astfel de instalări vă va permite să achiziționați benzină octanică inferioară. Deși sistemele de injecție a apei nu măresc puterea motorului dacă sunt aspirați, vă pot ajuta să recuperați puterea pierdută. Motoarele încărcate sau supraîncărcate cu turbină vor avea o creștere considerabilă a puterii cu sistemele de injecție cu apă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să reglați aprinderea automobiluluiCum să reglați aprinderea automobilului
  Cum să măriți eficiența combustibilului în mașinăCum să măriți eficiența combustibilului în mașină
  Cum să schimbi motorul unei mașiniCum să schimbi motorul unei mașini
  Cum să conduci în picioareCum să conduci în picioare
  Cum să conduci eficient o mașină diesel cu transmisie manualăCum să conduci eficient o mașină diesel cu transmisie manuală
  Cum de a construi o mașină electricăCum de a construi o mașină electrică
  Cum se construiește un motor pentru kartingCum se construiește un motor pentru karting
  Cum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spateCum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spate
  Cum să diagnosticați o scurgere de scântei în motorul mașiniiCum să diagnosticați o scurgere de scântei în motorul mașinii
  Cum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manualăCum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manuală
  » » Cum să maximizați puterea mașinii dvs.

  © 2011—2020 ertare.com