Cum să rămâi în siguranță pe drum

Lumea se schimbă întotdeauna și drumurile devin din ce în ce mai aglomerate. Prin urmare, trebuie să luăm măsuri de precauție suplimentare pentru a asigura o excursie mai sigură, chiar dacă este doar la magazinul de colț. Iată câteva etape care vă pot ajuta să rămâneți în siguranță pe drum.

pași

Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 1
1
Stați vigilent și folosiți centura.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sigur pe autostradă Pasul 2
  2
  Concentrați-vă pe conducere, precum și pe vehiculele din spatele, în față și pe laterale. Asigurați-vă că oglinda retrovizoare și oglinzile laterale sunt poziționate corect.
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 3
  3
  Păstrați o distanță sigură între vehiculul dvs. și cel din fața dvs.
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 4
  4
  Conduceți cu prudență. Păstrați o viteză sigură, care vă oferă timp să vă opriți.
 • Imaginea intitulată Rămâi sigură pe autostradă Pasul 5
  5
  Respectați-i pe alții Nu conduceți cu telefonul mobil fixat la ureche. Stați-vă dacă planificați sau trebuie să vorbiți la telefon.
 • Imaginea intitulată Rămâi sigură pe autostradă Pasul 6


  6
  Reduceți volumul radioului sau stereo. Nu o aveți la un volum puternic, deoarece dacă trebuie să se întâmple o schimbare de ambulanță, pompieri sau patrule de poliție, ar trebui să puteți auzi sirenele. În caz contrar, puteți ajunge într-un accident și montați într-o ambulanță.
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 7
  7
  Asigurați-vă că aveți o anvelopă de rezervă bună și o pisică bună în portbagaj, precum și o baterie clipuri și alte instrumente după cum este necesar. Este, de asemenea, o idee bună să purtați un triunghi refractar (în unele țări din Europa acest lucru este impus de lege).
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 8
  8
  Acordați atenție semnalelor de trafic (cum ar fi semnul STOP) și respectați-le. Opriți-vă complet și căutați ambele căi înainte de a vă deplasa înainte. Rămâi acordat pentru orice persoană care nu se supune semnalelor de trafic.
 • Imaginea intitulată Stați în siguranță pe autostradă Pasul 9
  9
  Încetiniți viteza normală când conduceți pe drumurile înfășurări. Acestea implică multe curbe de-a lungul drumului.
 • Imaginea intitulată Rămâi sigură pe autostradă Pasul 10
  10
  Opriți-vă în jgheabul drumului. În cazul în care mașina este trudging de-a lungul drumului și este chiar și cauzează o problemă cu modificările de viteză, atunci primul lucru pentru a verifica este anvelopele. Este posibil ca acestea să aibă o deteriorare substanțială a benzii de rulare fără ca aceasta să fie vizibilă din lateral, așa cum ar fi dacă ar fi deflatată.
 • sfaturi

  • Țineți vehiculul reglat și schimbați lamele ștergătoarelor. Asigurați-vă că frânele funcționează bine și schimbați plăcuțele de frână odată ce pedala este prea alunecoasă.
  • Dacă ați cumpărat anvelope noi, multe locuri le vor verifica lunar. Aceasta implică presiunea aerului și alte elemente. Ar trebui să întrebați asta.
  • Utilizați lichidul de răcire pe radiator pentru a preveni ruginile și pentru a preveni supraîncălzirea autovehiculului.
  • În ceea ce privește pasul # 5: dacă un alt șofer vă urmărește, este o altă problemă. Rămâneți la telefon oricum și sunați la poliție. Stai acolo unde sunt lumini și oameni.
  • Păstrarea de pneuri bune în mașină vă poate economisi bani pe combustibil, deoarece veți obține un kilometraj mai bun per galon. Anvelopele mai bune vă pot ajuta să nu vă aflați într-un accident grav. Există multe site-uri cu oferte bune pe anvelope, căutați unul în localitatea dvs.
  • Luați în considerare un mecanic profesionist umple pneurile dvs. cu hidrogen. Acest lucru poate reduce riscul scurgerilor de aer mici cauzate de gropi sau prin simpla utilizare și uzură.
  • Schimbați filtrul de aer pentru un kilometraj mai bun pe galon și o performanță mai bună a mașinii.
  • Păstrați un manometru pentru presiunea în anvelope și asigurați-vă că anvelopele dvs. au o presiune corectă a aerului. Verificați-le recursiv în timpul verii, când vremea este mai caldă. De asemenea, verificați dacă anvelopele nu sunt deteriorate.
  • Păstrați anvelopele dvs. rotative și echilibrate. Cele mai bune ar trebui să meargă întotdeauna în față.

  avertismente

  • Dacă sunteți o femeie la volan și faceți o călătorie lungă, în timpul nopții purtați un capac de baseball și puneți părul înăuntru. În acest fel, nu veți atrage atenția pe care nu o doriți. Dacă conduceți singur, utilizați două perne (foarte înțelepte) pentru a face să pară că o persoană se culcă pe bancheta din spate. Purtați pur și simplu o pătură pe perne.
  • Nu fi un încălzitor. Nu folosiți cuvinte proaste sau nu luați degetul oricărui conducător auto, mai ales în acele zile. Încercați să nu închideți ceilalți șoferi, deoarece asta le pune într-o stare proastă.
  • Nu oferiți unui adult tânăr un set de chei de mașină sau cumpărați o mașină nouă până când nu a luat cursuri de conducere ale șoferului sau nu a fost învățat să conducă bine. Trebuie să înțelegeți pe deplin pericolele de conducere.
  • Nu conduceți sub influența alcoolului sau când sunteți somnolenți. Nu-i lăsa să te convingă să călătorești cu un șofer beat și să încerci să nu conduci.
  • Aveți grijă cu găurile mari de pe șosea. Există găuri care sunt suficient de mari pentru a intra într-un ansamblu complet, datorită utilizării grele și deteriorării drumului.
  • Păstrați ușa vehiculului dvs. cu un șurub în timp ce conduceți, astfel încât un atacator nu-și poate forța intrarea deschizând ușa cu un instrument. Nu vă faceți griji că ați fost prinși în caz de accident, majoritatea mașinilor moderne au garnituri care se deschid automat când se întâmplă acest lucru, deci serviciile de urgență vă pot scoate oricum.
  • Fii atent cu cerbul sau cu alt animal care traversează.
  • Fiți atent cu copiii care se joacă în apropiere de stradă. Dacă vedeți o minge care se rostogolește în apropierea căii dvs., este posibil ca un copil să fie în apropiere. Prin urmare, încetiniți și luați măsuri de precauție.
  • Încercați să păstrați un profil scăzut în timp ce conduceți cu trafic de ore de vârf. Cu alte cuvinte, nu-ți pierdeți răcoarea. Există o mare lipsă de control pe drumurile de astăzi.
  • Niciodată nu încercați să treci un tren în mișcare. Du-te înapoi și departe de piste până când trenul a trecut. Așteptați până când lampa de control se stinge și bariera de protecție se ridică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să evitați distragerile în timpul conduceriiCum să evitați distragerile în timpul conducerii
  Cum să reglați oglinzile pentru a elimina petele orbCum să reglați oglinzile pentru a elimina petele orb
  Cum să înveți să conduciCum să înveți să conduci
  Cum să conduci defensivCum să conduci defensiv
  Cum să conduci în siguranțăCum să conduci în siguranță
  Cum să conduci în ploaie fără incidentCum să conduci în ploaie fără incident
  Cum să conduci mai bineCum să conduci mai bine
  Cum să conduci în Regatul Arabiei SauditeCum să conduci în Regatul Arabiei Saudite
  Cum să conduci o mașină în sens inversCum să conduci o mașină în sens invers
  Cum de a reduce anxietatea pe care o conduceți dacă sunteți adolescentCum de a reduce anxietatea pe care o conduceți dacă sunteți adolescent
  » » Cum să rămâi în siguranță pe drum

  © 2011—2020 ertare.com