Cum să rezolvați un defect de direcție hidraulică

Toate mașinile au un sistem hidraulic de direcție care le face mai ușor de manevrat. Instalația hidraulică de direcție se întâmplă de obicei și avertizează înainte de a se defecta complet, dar este posibil ca sistemele de direcție hidraulice să se deterioreze brusc, chiar și cu o bună întreținere. Aici vă arăt cum să rezolvați o greșeală atunci când se întâmplă.

pași

Metoda 1
Anomalie hidraulică a direcției și semne de avertizare

1
Ascultați zgomotele când rotiți roata. Dacă auziți o scânteiere, strigăte sau ștergeți, pompa de direcție hidraulică poate avea foarte puțin ulei.
 • 2
  Rețineți cât de liber se mișcă volanul. În mod normal, ar trebui să puteți să rotiți roata cu puțin efort atunci când doriți să transformați mașina într-un colț. Dacă observați că aveți nevoie de mult efort pentru a face acest lucru, sistemul de direcție hidraulic nu reușește.
 • 3
  Verificați eventualele scurgeri ale uleiului hidraulic de direcție. Dacă observați vreo pată în care mașina se află pe o perioadă lungă de timp, ar putea fi uleiul hidraulic de direcție. În cazul în care pata arata ca roz sau chihlimbar ar putea fi uleiul de direcție hidraulic.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în a descoperi culoarea patăi, plasați o foaie albă dedesubt timp de câteva ore. Culoarea va fi mai ușor de identificat cu un fundal alb.
 • Metoda 2
  Manipulați o eroare bruscă în direcția hidraulică

  1


  Avertizează alți șoferi. Dacă direcția hidraulică nu reușește să se miște cu viteză mare, primul dvs. instinct va fi panica. În schimb, activați farurile și folosiți claxonul pentru a avertiza alți șoferi că aveți probleme bruște cu mașina. Acest lucru îi va face să se mute deoparte.
 • 2
  Oríllate. Faceți acest lucru cu atenție - fără energie, va fi mai dificil să vă mutați mașina.
 • 3
  El încetinește treptat mașina. Oprirea dintr-o dată ar putea face să vă alunecați într-un cerc incontrolabil, ceea ce va face aproape imposibil să vă recâștiga controlul.
 • Dacă puterea direcției hidraulice se datorează faptului că motorul este oprit, frânele vor fi mai grele, forțându-vă să apăsați pedalele mai puternice și să scufundați puțin mai mult decât în ​​mod normal. Poate doriți să reduceți viteza sau să folosiți frecarea unui perete de reținere, a unei pardoseli sau a unei pardoseli din beton pentru a încetini mașina suficient pentru ca frânele să facă restul.
 • 4
  Reporniți mașina dacă se stinge. Rotiți volanul în orice direcție pentru a vedea dacă funcționează bine. Dacă vă întoarceți liber, reveniți pe drum și continuați să conduceți în mod normal. Dacă nu, conduceți încet, mergeți la cel mai apropiat mecanic sau cereți o macara.
 • sfaturi

  • Cea mai bună modalitate de a evita necesitatea de a face față defecțiunilor hidraulice de direcție este verificarea regulată a uleiului hidraulic de direcție și întreținerea acestuia dacă este scurs sau decolorat. Ar trebui să verificați starea centurii care conectează pompa hidraulică de direcție la arborele cotit. Dacă aceasta alunecă sau se rupe, sistemul de direcție hidraulic va eșua. (Este posibil ca o pompă de apă care picură să alunece banda.)

  avertismente

  • Nu încercați să schimbați viteza în timp ce mașina se mișcă atunci când motorul se oprește. Mecanismul care vă oprește mașina nu este proiectat pentru o mașină în mișcare și va eșua dacă încercați să o opriți în acest fel. Încercarea în timp ce vă deplasați va fi blocată de sistemul electronic al mașinii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o direcțieCum de a desena o direcție
  Cum sa faci o roata psiCum sa faci o roata psi
  Cum să îndoiți tuburile din oțelCum să îndoiți tuburile din oțel
  Modul de utilizare a mașinii de tuns iarba ZTRModul de utilizare a mașinii de tuns iarba ZTR
  Cum să adăugați ulei într-o cric hidraulicCum să adăugați ulei într-o cric hidraulic
  Cum să fixați blocarea antifurt a unui volanCum să fixați blocarea antifurt a unui volan
  Modul de schimbare a amortizoarelorModul de schimbare a amortizoarelor
  Cum să schimbi motorul unei mașiniCum să schimbi motorul unei mașini
  Modificarea unui arbore de viteză constantăModificarea unui arbore de viteză constantă
  Cum să schimbi o anvelopă pentru motocicleteCum să schimbi o anvelopă pentru motociclete
  » » Cum să rezolvați un defect de direcție hidraulică

  © 2011—2020 ertare.com