Cum să manevrați un tractor

Tractoarele vin în toate dimensiunile și cu motoare de diferite puteri. Poate fi utilizată în scopuri agricole sau personale, deoarece ele facilitează și fac mai eficiente sarcinile în aer liber. Puteți să-l cupleze plug tractor sau suflantă și să-l utilizați pentru a elimina lopata zapada pentru a se cupleze pentru a transporta lemn, piatră sau de a folosi abono- furci pentru a ridica busteni grele, copaci morți și alte obiecte mici și chiar să le folosească greu să cosească peluza . Este un instrument rural versatil și esențial. Continuați să citiți, astfel încât să știți alte utilizări pe care le puteți da tractorului dumneavoastră.

pași

Partea 1
Verificați tractorul

Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 1
1
Verificați dacă pe tractor există probleme de siguranță. Mergeți în jurul tractorului pentru al inspecta înainte de alpinism. Poate fi necesar să reglați periodic piulițele sau șuruburile roților.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 2
  2
  Verificați presiunea în anvelope a tractorului. Dacă una sau mai multe anvelope au presiune scăzută, aceasta poate provoca instabilitate și poate constitui un pericol pentru siguranță. Dacă nu folosiți tractorul în fiecare zi, vă obișnuiți să aruncați o privire la anvelope pentru a vă asigura că acestea sunt în stare bună înainte de a ieși în câmp.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 3
  3
  Verificați dacă lanțurile stabilizatoare sunt bine fixate. Fa-l atunci când accesoriile sunt în spatele tractorului.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 4
  4
  Deschideți capota tractorului. Verificați sistemul de răcire, radiatorul și nivelurile bateriilor pentru a vă asigura că acestea se află în domeniul corespunzător. Asigurați-vă că încărcați suficient combustibil și ulei pentru a finaliza lucrarea sau sarcina în cauză.
 • Imaginea intitulată Tractați un tractor Pasul 5
  5
  Protejați-vă în orice moment. Folosiți cizme de bună calitate cu o talpă de prindere și legați-vă părul dacă îl aveți lung. Evitați utilizarea bijuteriilor agățate care pot fi prinse în mașină în timp ce se deplasează și evitați să purtați haine libere în timp ce folosiți tractorul. Puneți întotdeauna pe tractor folosind mânerul adecvat.
 • Partea 2
  Acționați tractorul

  Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 6
  1
  Urcă pe scaunul tractorului. Familiarizați-vă cu comenzile și căutați ambreiajul. Reglați scaunul astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la volan, accelerator și alte comenzi cu mâinile și picioarele.
  • Utilizați centura de siguranță de fiecare dată când vă aflați în jurul altor vehicule. În timp ce poate părea sensibil să vă înțepenim centura de siguranță în câmp, veți observa că aproape nici un fermier nu-l îndoaie. Există șanse ca, în loc să se întâmple un accident cu tractorul dvs., va trebui să opriți rapid motorul și să mergeți pentru a ajuta pe cineva. Arcul de siguranță vă va ajuta să preveniți vătămările grave. Întotdeauna țineți minte siguranța tractorului și conduceți cu atenție.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 7
  2
  Apăsați pedala de ambreiaj la pământ cu piciorul stâng. Asigurați-vă că transmisia se află într-o poziție neutră în timp ce o rotiți.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor. Pasul 8
  3
  Pasul pe frână cu piciorul drept. Rotiți cheia înainte pentru a porni motorul. Odată ce este pornit, eliberați ușor clapeta de accelerație (fără să-l sufocați) pentru a lăsa motorul să se încălzească puțin. Dacă treceți direct de la pornirea tractorului pentru ao conduce, probabil că acesta va fi oprit.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor Pasul 9
  4
  Eliberați frâna de mână a tractorului pentru ao conduce. Continuați să apăsați ambreiajul pe podeaua tractorului și plasați transmisia în prima treaptă de viteză.
 • Imaginea intitulată Trageți un tractor Pasul 10


  5
  Ridicați lent piciorușul ambreiajului. La fel ca orice transmisie manuală, trebuie să eliberați ușor ambreiajul. Este mult mai ușor, deoarece nu trebuie să alimentați în mod activ motorul. Țineți clapeta de accelerație într-o poziție scăzută și scoateți piciorul din frână.
 • Imaginea intitulă Tractați un tractor Pasul 11
  6
  Mențineți o viteză lentă și constantă. Tractoarele nu sunt concepute pentru a conduce în special rapid - ele sunt proiectate pentru a avea o mai mare durabilitate și putere. Deci, nu le forța prea mult. Conduceți încet și acordați o atenție specială atunci când vă întoarceți sau mergeți în jurul curbelor și dealurilor.
 • Dacă folosiți accesorii sau alte echipamente, conduceți foarte încet și aveți grijă atunci când executați rotații.
 • Imaginea intitulată Trasează un tractor Pasul 12
  7
  Apăsați ambreiajul până la podea pentru a opri tractorul. Schimbați treapta de viteză la neutru și trageți frâna de mână. Reduceți viteza acceleratorului. Rotiți cheia tractorului în poziția oprit pentru a opri motorul tractorului.
 • Partea 3
  Utilizați tractorul

  Imaginea intitulată Tractați un tractor Pasul 13
  1
  Asigurați-vă că toți operatorii sunt instruiți și familiarizați cu tractorul. Pentru agricultori sau angajați cu vârsta sub 16 ani, vă familiarizați cu standardele de muncă ale laboratorului pentru securitatea și sănătatea în muncă (OSHA) privind munca copiilor. Unele locuri de muncă cu mașini grele sunt prea periculoase pentru lucrătorii mai puțin experimentați.
  • "Legea Târg Muncii Standarde Act (FLSA, pentru acronimul în limba engleză) interzice tinerilor sub 16 tractoare de exploatare de peste 20 de cai putere, și conectarea sau deconectarea uneltelor sau părți ale acestor tractoare".
  • În unele locuri, este necesară obținerea unei autorizații de conducere a unui tractor pe șosea (de exemplu în Marea Britanie și Australia). În timp ce în alte regiuni, nu aveți nevoie de licență atâta timp cât plasați benzi de precauție în jurul tractorului, astfel încât să fie clar vizibile.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor 14
  2
  Echipați tractorul cu o mașină de tuns iarba. Pentru a elimina buruienile grele și pentru a menține zonele grele ale proprietății dvs., este foarte util să atașați o mașină de tuns iarba.
 • Imaginea intitulată Trageți un tractor Pasul 15
  3
  Atașați o lopată la tractor și învățați cum să îl utilizați. Cele mai multe Kubotas și alte tractoare mici au o mare varietate de accesorii, inclusiv lopeți care transformă tractorul într-un tip de buldoexcavator mic. Utilizați-l pentru a elimina buruienile și a elimina gunoiul din proprietatea dvs.
 • Luați măsuri de siguranță atunci când conduceți cu o lopată. Nu conduceți niciodată cu paleta într-o poziție complet înălțată, dar amintiți-vă întotdeauna să o ridicați în poziția de conducere, astfel încât să nu tragă în noroi.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor 16
  4
  utilizare accesorii de cultură în tractoarele mai mari pentru a se arăta însămânțarea. Dacă aveți o întindere la ară, munca dvs. va fi mult mai ușoară, cu un atașament de recoltă pentru a sparge pământul și pentru a vă ajuta să plantați culturile.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor 17
  5
  Asigurați-vă că atașamentele mai grele ale tractorului au frâne independente. Dacă utilizați accesorii pentru tractor, va trebui să conduceți foarte atent și să urmați instrucțiunile descrise în manualul de utilizare pentru fiecare echipament, accesoriu sau dispozitiv. Asigurați-vă că accesoriile mai grele sunt echipate cu frâne independente și în stare bună și învățați să le utilizați.
 • Imaginea intitulată Conducerea unui tractor 18
  6
  Atașați toate accesoriile corect. Asigurați-vă că respectați măsurile de siguranță corespunzătoare în timp ce cuplați tractorul la stivuitoare sau alte utilaje agricole:
 • Asigurați-vă că nu există nimeni în jurul tractorului, în special în spate
 • Trageți încet tractorul
 • Practicați o oprire sigură, apăsând frâna de mână
 • Plasați transmisia în poziția neutră
 • Demontați tractorul și fixați-l
 • sfaturi

  • Nu conduceți prea repede tractorul.
  • Aveți grijă pe pante și dealuri. Asigurați-vă că ați încetinit atunci când efectuați viraje.
  • Aveți grijă când scoateți și plasați diferite accesorii pe tractor.
  • Tractoarele nu sunt jucării, așa că țineți copiii departe.

  avertismente

  • Nu porniți niciodată tractorul decât dacă vă aflați în scaun. Au fost nenorociri, deoarece tractoarele au alergat accidental asupra proprietarilor lor.
  • Nu lăsați niciodată tractorul să funcționeze și să nu se supravegheze.
  • Nu riscați niciodată să nu vă grăbiți în timp ce utilizați un tractor.
  • Nu porniți motorul tractorului în interiorul unui garaj sau magazie. Gazul de eșapament conține monoxid de carbon care poate fi letal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți un copil să se plimbe cu bicicletaCum să înveți un copil să se plimbe cu bicicleta
  Cómo arar con un cultivador de dos surcosCómo arar con un cultivador de dos surcos
  Modul de schimbare a lamelor unui tractor de tuns iarbaModul de schimbare a lamelor unui tractor de tuns iarba
  Cum să elimini buruienile în grădinăCum să elimini buruienile în grădină
  Cum să înfrumusețezi o grădină mareCum să înfrumusețezi o grădină mare
  Cum se face îngrășământ frunzeCum se face îngrășământ frunze
  Cum se face un cuier de la un inel de bicicletăCum se face un cuier de la un inel de bicicletă
  Cum sa faci un tabel pentru camera folosind o anvelopa vecheCum sa faci un tabel pentru camera folosind o anvelopa veche
  Cum se face un plug de zăpadă pentru grădinăCum se face un plug de zăpadă pentru grădină
  Cum să păstrați un drum sau un drum rutier sau murdarCum să păstrați un drum sau un drum rutier sau murdar
  » » Cum să manevrați un tractor

  © 2011—2020 ertare.com