Cum să conduci o mașină manuală cu ambreiajul deteriorat

Ați pornit vreodată mașina pentru a realiza mai târziu că pedala de ambreiaj nu funcționează? Pedala de ambreiaj este în poziție, dar nu o puteți apăsa? Nu aveți de ce să vă temeți! Acest articol vă va învăța de a conduce masina ta chiar si cu un ambreiaj deteriorat, atâta timp cât demarorul este capabil să funcționeze fără a aplica pedala (ambreiajele hidraulice, de obicei, nu permit începerea lucrului atunci când detectează că pedala nu are fost activat).

pași

1
Evitați cât mai mult posibil acest lucru. Această procedură poate cauza deteriorarea cutiei de viteze și a motorului demarorului.
 • Imaginea intitulată Dezactivează sistemul de furt pe mașini Pasul 4
  2
  Funcționează comutatorul de aprindere fără a porni vehiculul, deblochează direcția și eliberează frâna de mână. Așezați mașina în sens invers sau la prima viteză. Mutați adresa exact așa cum doriți. Rotiți cheia de contact pentru a porni mașina și apoi opriți rapid. Acest lucru va face ca masina sa sara putin. Repetați aceeași procedură de câte ori este necesar pentru a părăsi locul în care sunteți parcat și rămâneți în poziția corectă pentru a vă deplasa înainte.
 • Imaginea intitulată Dublu dublu ambreiaj Pasul 4
  3
  Păstrați mai întâi cutia și porniți mașina. Va sari in timp ce il porti, dar ar trebui sa inceapa.
 • Imaginea intitulată Evitați accidentele auto Pasul 1


  4
  Conduceți mașina și accelerați în mod normal.
 • Imaginea intitulată Dublu ambreiaj Downshift Pasul 8
  5
  Pentru a efectua modificările, deplasați maneta de la primul la al doilea. Va fi nevoie de ceva efort și, probabil, va provoca un sunet metalic în cutia de viteze, dar într-un anumit moment ar trebui să găsiți exact punctul în care viteza intră în alunecare fără probleme.
 • Pentru a avansa la următoarea viteză, accelerați aproximativ 500-1000 rpm peste viteza cu care conduceți și faceți schimbarea.
 • Pentru a reduce o schimbare, puneți pârghia în neutru, dați-i o pauză și apoi puneți-o la viteza corespunzătoare. Este mult mai dificil să se facă schimbări pentru a accelera, dar este posibil să se facă acest lucru.
 • Imaginea intitulată Conduceți un manual cu o pedală de ambreiaj spartă Pasul 5
  6
  Opriți motorul când trebuie să vă opriți.
 • sfaturi

  • Încercați să luați un traseu în care evitați urcatul, deoarece dacă opriți autovehiculul, nu îl puteți încărca numai cu motorul de pornire.
  • La unele autovehicule este aproape imposibil să se coboare modificările în acest fel, deci trebuie să mergeți la a doua viteză și la mai puțin de 15 km / h (9,3 mph).
  • Executați această procedură ca o ultimă soluție.

  avertismente

  • Utilizați această procedură doar ca o ultimă soluție, deoarece motorul de pornire suferă o uzură mare atunci când îl utilizați pentru a deplasa întregul vehicul. De asemenea, inversarea uneltelor de viteze sau efectuarea incorectă a modificărilor va cauza deteriorarea cutiei de viteze.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să porniți o mașinăCum să porniți o mașină
  Cum să porniți o mașină pe un dealCum să porniți o mașină pe un deal
  Cum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un dealCum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un deal
  Cum să conduci o mașină cu transmisie manuală bineCum să conduci o mașină cu transmisie manuală bine
  Cum să conduci o mașină cu transmisie automatăCum să conduci o mașină cu transmisie automată
  Cum să conduci o mașină în sens inversCum să conduci o mașină în sens invers
  Cum să conduci un cărucior de golfCum să conduci un cărucior de golf
  Cum să conduci o mașină cu transmisie manuală fără a utiliza ambreiajulCum să conduci o mașină cu transmisie manuală fără a utiliza ambreiajul
  Cum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarbaCum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarba
  Cum să evacuați un cilindru secundarCum să evacuați un cilindru secundar
  » » Cum să conduci o mașină manuală cu ambreiajul deteriorat

  © 2011—2020 ertare.com