Cum să conduci în Statele Unite fără a avea probleme

Există cu siguranță un motiv bun pentru a emite un avertisment despre traficul în Statele Unite. Acest articol wikiHow vă va ajuta să evitați problemele.

pași

Imaginea intitulată Evitați accidentele auto Pasul 11
1
Realizați că abilitățile și abilitățile șoferilor americani sunt la fel de diverse ca și cultura lor. Nu presupuneți că alți șoferi se vor ocupa de același lucru. Adesea, oamenii conduc în timp ce folosesc telefoanele mobile, citesc hărți, mănâncă, beau sau se fixează în timp ce conduc și uneori nu sunt atent la alte vehicule. Învățați tehnici de conducere defensive. Modificările bruște ale benzii sunt frecvente în zonele populare, cu turiști și vizitatori.
 • Imaginea intitulată Evitați accidentele auto Pasul 10
  2
  Stați pe drumuri rurale noaptea. În zonele rurale, să evite conducerea pe autostradă pe timp de noapte, deoarece puteți rula în animale (destul de comună), cu mașini fără lumini (rare), cu oameni de conducere sub influența alcoolului (comune la sfârșit de săptămână) sau cu oameni pur și simplu de mers pe jos de la marginea drumului (nu este comună). Persoanele care se îmbată în trafic reprezintă o problemă, mai ales în zilele de vineri și sâmbătă. De asemenea, există un obicei neobișnuit de tineri care stau pe trotuar cu picioarele întinse spre drum - își dau seama că joacă cel mai puțin "găină" și ei nu se vor mișca pentru tine Este posibil ca legea să nu fie pe partea voastră dacă loviți picioarele unui adolescent neatent.
 • Imaginea intitulată Evitați accidentele auto Pasul 2
  3
  Fiți foarte atent când treceți și schimbați benzile, deoarece vă puteți întâlni cu un alt șofer care nu este atât de atent. Reperele care luminează intermitent unui șofer care conduce încet în fața dvs. este ilegal în majoritatea statelor și va irita doar celălalt șofer. Un semnalizator din stânga mașinii din fața ta nu înseamnă neapărat că poți trece. Fiți mult mai atent când doriți să virați la stânga și asigurați-vă că nimeni nu încearcă să vă treacă.
 • Imaginea intitulată Drive Step 11


  4
  Aveți grijă la viraje. În multe zone metropolitane din centrul nu virați la stânga pe o stradă în mijlocul blocului, singura cale de ieșire dintr-un loc de parcare într-un loc atât la dreapta și du-te în jurul blocului.
 • Imaginea intitulată Conducerea în SUA fără a ajunge la probleme Pasul 5
  5
  Acordați atenție drumurilor cu sens unic. De asemenea, în multe zone metropolitane ale centrului, aveți grijă cu drumurile cu sens unic. Uită-te în ce direcție sunt mașinile parcate înainte de a te întoarce.
 • Imaginea intitulată Evitați accidentele auto Pasul 8
  6
  Americanii au un respect deosebit pentru benzi. Nerespectarea benzilor este o modalitate bună de a se implica într-un accident și de a provoca mânia poliției și a altor șoferi. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că vor rămâne într-o banda. Adesea, în special în zonele metropolitane, aceștia vor schimba brusc benzile, însă localizarea în mijlocul ambelor este tabu.
 • sfaturi

  • Drumurile din Statele Unite sunt uneori prost planificate și adesea în condiții teribile. Există o lipsă generală de conștientizare în unele domenii, iar siguranța nu are întotdeauna cea mai mare prioritate. Deci, fii atent!
  • Alimentarea cu combustibil: încercați să evitați umplerea rezervorului chiar înainte de dimineața sau de după-amiaza pentru a evita liniile lungi. În general, puteți găsi cozile mai scurte și prețurile scăzute ale combustibilului la stațiile de benzină care sunt la câteva blocuri de la intrările și ieșirile autostrăzii sau autostrăzii. Căutați zone care au mai multe stații învecinate. Acestea tind să concureze pentru clienți și de multe ori au prețuri mai mici decât o stație solitară. Prețurile sunt în general mai ridicate chiar înainte de un weekend de vacanță. Dacă puteți, cumpărați la începutul săptămânii sau așteptați până când sărbătorile se termină.
  • Dacă un ofițer de poliție te oprește, fii bun și stai liniștit. Nu discutați cu poliția pentru niciun motiv. Cu bune maniere si fata pare rău, s-ar putea fi liber al amenzii, dar dacă nu reușești, trebuie să trimiteți amenda sau informează un tribunal, secție de poliție etc. în loc să plătească direct funcționarului, astfel cum este comună în unele țări. Polițiștii americani solicită sau acceptă mită rar și încercarea de a mitui te poate duce la închisoare.
  • Asigurarea de răspundere auto este obligatorie în majoritatea statelor. În multe state, în orice moment în care sunteți reținuți, vi se cere să prezentați dovada asigurării actuale, precum și o licență de conducere valabilă.
  • Este obișnuit în SUA Poliția emite citări cu prețuri foarte mari pentru a încuraja infractorul să se ocupe personal de amendă. Trimiterea plății dvs. poate fi mult mai ușoară, dar este adesea mai scumpă.
  • Fiți atenți atunci când doi oameni merg pe o bicicleta sau cu familii întregi pe un ATV, care este ceva care este frecvent întâlnită în zonele rurale (în picioare pe butucul roții în extensiile mici, numite cuiere călătorului).
  • De asemenea, puteți achiziționa o asigurare opțională pentru a acoperi pierderea și / sau deteriorarea vehiculului dvs., pe lângă asigurarea obligatorie de răspundere. O alarmă este utilă dacă sunteți destul de aproape de mașina dvs. pentru ao auzi singuri. În caz contrar, aceste alarme sunt în general ignorate de majoritatea oamenilor, dacă nu sună prea des, atunci acestea vor fi considerate o provocare și mașina dvs. poate fi remorcată.

  avertismente

  • Pentru oamenii din Regatul Unit, Australia și Noua Zeelandă, Hong Kong etc.: traficul din SUA. merge în direcția opusă.
  • Evitați să fii închis și etnocentric. Când conduceți în Statele Unite, nu judecați întreaga țară, cultură și societate, dacă conduceți într-o zonă. Statele Unite, ca multe alte țări mari din lume, au zone bune și rele. Amintiți-vă, fiți prietenoși, respectabili și deschisi sunt modalități bune de a evita problemele de-a lungul drumului. O conducere fericită!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați din Ungaria din Statele UniteCum să sunați din Ungaria din Statele Unite
  Cum să conduci noapteaCum să conduci noaptea
  Cum să conduci defensivCum să conduci defensiv
  Cum să conduci în siguranțăCum să conduci în siguranță
  Cum să conduci în ploaie fără incidentCum să conduci în ploaie fără incident
  Cum să conduci mai bineCum să conduci mai bine
  Cum să conduci o mașină în IrlandaCum să conduci o mașină în Irlanda
  Cum să conduci un cărucior de golfCum să conduci un cărucior de golf
  Cum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranțăCum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranță
  Cum să începeți să conduceți pe drum dacă sunteți începătorCum să începeți să conduceți pe drum dacă sunteți începător
  » » Cum să conduci în Statele Unite fără a avea probleme

  © 2011—2020 ertare.com