Cum să polonezi o mașină

Șlefuirea mașinii de mai multe ori pe an vă va ajuta să prelungiți viața și frumusețea picturii și a aerului în aer liber. etapa de lustruire este adesea uitat între spălare și ceruire, dar atunci când făcut în mod corespunzător poate revitaliza complet finisajul exterior al masinii. Un lustruit elimina complet contaminanților care sunt ținuți ferm defectele de suprafață și vopsea sub suprafață, și a pregăti suprafața pentru aplicarea de ceara. Un polonez de succes poate fi completat de oricine dorește să-și petreacă puțin timp și energie. Citiți articolul de mai jos pentru a afla cum să lustruiți o mașină.

pași

Imaginea intitulată WashCar Pasul 1
1
Spălați vehiculul cu atenție pentru a îndepărta murdăria și contaminanții de suprafață. În timpul spălării, utilizați un burete curat și un detergent adecvat pentru a preveni zgârierea.
 • Imagine intitulată RemoveRoadTar Pasul 2
  2
  Îndepărtați orice material străin care este bine fixat, cum ar fi petele de asfalt sau de copaci, folosind o bară de argilă. Citiți instrucțiunile producătorului pentru o aplicație corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată DryCar Pasul 3
  3
  Uscați vehiculul. Puteți să-l uscați în aer liber sau să folosiți o pânză de piele de căprioară adecvată pentru a vă usca mâinile. Asigurați-vă că nu sunt transferate fire sau materiale străine pe suprafața vehiculului înainte de a continua.
 • Imaginea intitulată ApplyPolish Pasul 4
  4
  Aplicați o lustruire abrazivă ușoară utilizând un dispozitiv de spumare. abrazive ușoare va ajuta să eliminați orice deteriorat pe suprafața de vopsea și de a restabili un finisaj perfect pentru ceară în mod corespunzător sau pentru a aplica o zonă de etanșare. Utilizați un aplicator proaspăt pentru mașina de lustruit și aveți grijă să nu amestecați produsele în același aplicator.


 • Imaginea intitulată ApplySection Pasul 5
  5
  Lucrați mașina de lustruit pe vehicul dintr-o secțiune mică la un moment dat. Utilizați mai multe accidente vasculare cerebrale suprapuse, asigurându-se astfel că marginile orice defect de suprafață este uniform rotunjite., Și să ofere suficient timp pentru polisat abrazive descompune timpul. Polizarul va deveni treptat transparent, pe măsură ce lucrați destul de mult.
 • Imaginea intitulată FinishBuff Pasul 6
  6
  Îndepărtați stratul rezidual rămas din polish folosind un prosop curat și uscat de păr sărută.
 • Imaginea intitulată PolishCar Intro
  7
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Tipul de lustruire selectat trebuie să se potrivească corespunzător cu duritatea vopselei vehiculului. Verificați manualul de utilizare pentru recomandări specifice.
  • Lustruire și mașină de lustruit crește eficiența lustrada, deoarece produsele pot fi lucrat mai mult și mai mult decât de mână.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Burete pentru mașini
  • Detergent pentru automobile
  • Lămpi de lustruire
  • Cârpe de catifea
  • Lichidator auto
  • Aplicator de spumă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aibă grijă de blaturi de granitCum să aibă grijă de blaturi de granit
  Cum să spăl o casă sub presiuneCum să spăl o casă sub presiune
  Cum să curățați asfaltulCum să curățați asfaltul
  Cum sa curatati betonul cu o masina de presiuneCum sa curatati betonul cu o masina de presiune
  Cum să curățați staniuCum să curățați staniu
  Cum sa curatati tacamurile din otel inoxidabilCum sa curatati tacamurile din otel inoxidabil
  Cum să curățați plexiglasulCum să curățați plexiglasul
  Cum să strălucești o barcăCum să strălucești o barcă
  Cum să eliminați pete de ou din vopseaua mașiniiCum să eliminați pete de ou din vopseaua mașinii
  Cum să eliminați o gumă din corpul unei mașiniCum să eliminați o gumă din corpul unei mașini
  » » Cum să polonezi o mașină

  © 2011—2020 ertare.com