Cum să curățați o capcană de grăsime

Capcanele de grăsime sunt proiectate să facă ceea ce sugerează și numele, și anume să capteze uleiuri grase, grăsimi, materiale reziduale și să separați apa de ulei. Substanțele trec printr-un sistem de capturare, care le permite să se răcească și să se solidifice. Apa trece prin scurgere într-un mod normal. Acest sistem trebuie să primească o întreținere periodică pentru a funcționa eficient și pentru a păstra curat. Când o faci corect, curățarea unei capcane de grăsime va economisi o mulțime de bani în afaceri.

pași

Imaginea intitulată Curățați un trap de grăsime Pasul 1
1
Utilizați un picior de capră pentru a ridica capacul vasului de grăsime. Luați acest pas încet deoarece există prize situate chiar sub capac. Dacă deteriorați aceste prize, va trebui să le înlocuiți cu piese noi.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de grăsime Pasul 2
  2
  Controlați componentele capcanei de grăsime când scoateți capacul. Procesul de curățare implică înlăturarea și înlocuirea mai multor părți, prin urmare, trebuie să vă amintiți locația acestor componente și modul în care sunt instalate. Acest lucru va fi important pentru a pune capcana înapoi împreună. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să trasați o diagramă a interiorului capcanei, astfel încât să cunoașteți locația fiecărei componente în timpul procesului de instalare.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de grăsime Pasul 3
  3
  Introduceți un diblu de lemn sau un baston de măsurare în carcasa de unsoare. Îndreptați-o încet spre partea inferioară a capcanei și deplasați-o ușor în cercuri, astfel încât grăsimile și uleiurile să marcheze stickul sau tarugo-ul. Acest lucru vă va spune cât de mult murdărie este în capcană.
 • Scoateți bastonul și utilizați o bandă de măsurare pentru a măsura înălțimea de resturi care există în capcana. Înregistrați rezultatele într-un tabel al raportului de uleiuri grase și grase, emis de agenția pentru protecția mediului din țara în care locuiți.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de grăsime Pasul 4
  4
  Utilizați o mică găleată pentru a scoate apa din rezervorul vasului de grăsime. Dacă preferați, puteți stoca apa într-un recipient mai mare sau într-o cutie de gunoi. După ce terminați îndepărtarea deșeurilor, puteți să returnați apa în tava de scurgere.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de unsoare Pasul 5
  5
  Folosind cupa mică îndepărtați resturile de pe vasul de grăsime. Introduceți cupa în capcana și îndepărtați deșeurile solide. Așezați deșeurile într-un container rezistent la apă, cum ar fi o pungă de plastic de mare rezistență.


 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de grăsime Pasul 6
  6
  Scoateți suprafața capacului și părțile laterale ale capcanei cu găleata. Îndepărtați toate bucățile mari de grăsimi sau ulei care sunt atașate la capcană. Pentru a obține o capcană mai curată, puteți utiliza un aspirator pentru uz umed sau uscat pentru a aspira bucăți mai mici de resturi.
 • Imaginea intitulată Curățați o pastă de unsoare Pasul 7
  7
  Utilizați săpun și apă la temperatura camerei pentru a curăța suprafața capacului, părțile laterale ale capcanei și componentele acesteia. Utilizați un tampon de spălare metalic pentru a curăța resturile rămase și pentru a îndepărta mirosul nepotrivit. Clătiți părțile și ecranele de filtrare cu apă pentru a îndepărta săpunul și resturile reziduale.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de unsoare Pasul 8
  8
  Instalați componentele capcanei după diagrama. Fixați piesele în locurile respective și verificați dacă funcționează. În cele din urmă, așezați capacul pe capcană.
 • Imaginea intitulată Curățați o capcană de grăsime Pasul 9
  9
  Faceți o copie a raportului de uleiuri grase și grase. Trimiteți raportul inițial la adresa indicată în raport.
 • sfaturi

  • Faceți acest proces de curățare cu o zi înainte ca serviciul de colectare a gunoiului să treacă prin locația dvs. Acest lucru va minimiza timpul în care deșeurile vor rămâne în magazie. De asemenea, va reduce timpul de expunere la mirosul rău.
  • Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să efectuați o curățare temeinică la fiecare 90 de zile. Veți obține multe beneficii, inclusiv emanarea minimă a mirosurilor neplăcute, care nu vor fi răspândite de afacere sau de stradă.
  • Este recomandat să purtați o mască pentru a evita mirosurile neplăcute din capcana.
  • Există o tehnologie alternativă numită dispozitivul de recuperare a grăsimilor, care nu necesită îndepărtarea grăsimilor prin utilizarea pompelor sau curățării. Grasimile recuperate nu merg la depozitul municipal. Acestea sunt reciclate pentru a se amesteca cu ulei vegetal uzat si pentru a crea un produs precum biodieselul.
  • Nu folosiți aditivi pentru capcane de grăsimi care includ enzime sau bacterii. Aceste produse spală grăsimea și o duc la scurgerea sanitară. În cele din urmă, grăsimea se întărește și provoacă prize foarte problematice.
  • Există multe metode de eliminare a deșeurilor provenite de la capcanele de grăsime. În locul aruncării deșeurilor în coșul de gunoi, pot fi utilizate și alte alternative, de exemplu companiile care reciclează aceste materiale pentru a crea biocarburanți sau companii care utilizează tehnici speciale de tratare a deșeurilor pentru tratarea lichidelor grase, uleiurilor sau grăsimilor.
  • Curățarea capcanelor de grăsime trebuie să facă parte din rutina de întreținere a afacerii. Agenția pentru protecția mediului impune ca capcanele să rămână curate și funcționale. Dacă nu îndepliniți aceste cerințe, puteți fi penalizat pentru a fi o infracțiune.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Capcana de grăsime
  • Capră în picioare
  • Tarugo de lemn sau un baston de măsurare
  • Banda de măsurare
  • Raport de recuperare a grăsimilor și a uleiurilor grase
  • tavă
  • Aspirator pentru utilizare uscată sau umedă (opțional)
  • Sapun lichid
  • Sculitor metalic
  • Sursă de apă potabilă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face săpun de lapte de caprăCum se face săpun de lapte de capră
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum sa-ti faci parul mai putin grasCum sa-ti faci parul mai putin gras
  Cum se face o curățare pentru pielea grasăCum se face o curățare pentru pielea grasă
  Cum să eliminați laptele integralCum să eliminați laptele integral
  Cum se face sos rustic de carneCum se face sos rustic de carne
  Cum se face un shake cu conținut scăzut de grăsime folosind orice fructCum se face un shake cu conținut scăzut de grăsime folosind orice fruct
  Cum sa curatati o friteuzaCum sa curatati o friteuza
  Cum sa faci un ham pentru pisica ta grasaCum sa faci un ham pentru pisica ta grasa
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  » » Cum să curățați o capcană de grăsime

  © 2011—2020 ertare.com