Cum să curățați înghețul de fereastra mașinii repede

Dacă ați întârziat să lucrați dimineața, ultimul lucru pe care doriți să-l vedeți la intrarea în mașină este o mașină cu ferestrele complet înghețate. Conducerea cu gheață pe parbriz poate fi periculoasă, iar îndepărtarea gheții cu o răzătoare obișnuită durează mult și poate chiar să lase niște zgârieturi pe geam. Din fericire, acestea nu sunt singurele opțiuni. Dezghețați-vă ferestrele cu oricare dintre aceste trucuri, care sunt rapide și ușor de realizat. Mergeți la pasul 1 pentru a începe.

pași

Metoda 1
Utilizați apă

Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 1
1
Se încălzește apa până se încălzește. Această metodă folosește apă pentru a înmuia și pentru a topi rapid gheața din ferestrele dvs. Cu cât este mai mare suprafața pe care doriți să o topiți, cu atât mai multă apă va fi necesară. De exemplu, dacă doriți doar să topiți gheața în fața unui sedan cu patru uși, veți avea nevoie de câteva cești de apă - în timp ce dacă doriți să topiți gheața în cele șase ferestre, veți avea nevoie de un galon sau mai mult. Apa nu trebuie să fiarbă, de fapt, schimbarea rapidă a temperaturii cauzată de apa fiartă poate provoca fisurarea sticlei.
 • Dacă luați un duș dimineața, utilizați ocazia de a umple o găleată sau o cană cu apă caldă. În acest fel economisiți timp pentru că trebuie doar să așteptați o dată apa fierbinte.
 • Un alt motiv pentru care nu utilizează apă caldă este faptul că, în medii extrem de reci, apa caldă poate îngheța sub formă de pulbere spontan când aruncate în aer.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 2
  2
  Puneți apa în fereastră (ferestre). Splash, arunca sau turna apa in fereastra pe care vrei sa o dezgheti. Veți putea realiza că imediat gheața devine translucidă. Poate chiar puteți vedea cum gheața dispare complet.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 3
  3
  Apoi, curățați sau curățați repede. Deși apa va înmuia sau topi repede cea mai mare parte a gheții, în unele cazuri, gheața va rămâne pe parbriz pe jumătate topită și translucidă. Din fericire, această gheață moale este de obicei foarte ușor de îndepărtat. Utilizați ștergătoarele de parbriz, mâna protejată cu o mănușă, o racletă convențională sau alt instrument similar pentru a îndepărta gheața.
 • Aplicați din nou apa caldă din orice loc care lipsește și apoi curățați din nou.
 • Metoda 2
  Utilizați un dispozitiv de dezghețare

  Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 4
  1
  Cumpărați un produs de dezghețare comercială sau faceți unul singur. Lichidul special conceput pentru dezghețare este disponibil la majoritatea magazinelor auto, mai ales dacă locuiți într-o zonă unde iernile sunt foarte reci. Cu toate acestea, dacă nu aveți dezghețare la îndemână sau doriți să economisiți bani, nu este dificil să vă faceți unul singur. Urmați instrucțiunile simple prezentate mai jos:
  • Pentru a face propriul dvs. de dezghețare, turnați alcool izopropilic într-o sticlă de pulverizare care este curată și uscată. Adăugați câteva picături de săpun, înșurubați capacul și apoi agitați sticla de mai multe ori pentru a amesteca totul.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 5
  2
  Puneți dispozitivul de dezaburire în fereastră. Fie că cumpărați un dispozitiv de dezghețare, fie că vă creați unul singur, îl veți folosi în același mod. Puneți dezghețul direct în părțile înghețate ale ferestrei și apoi lăsați-l să se înmoaie. Nu trebuie să așteptați mai mult de un minut sau două - cu cât mai multă dezghețare pe care o utilizați, cu atât mai puțin va trebui să așteptați.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 6
  3
  Răsturnați în mod normal. Utilizați o răzuitoare, mâna protejată de o mănușă sau alt instrument pentru a răzu gheața. Veți observa că gheața părăsește fereastra mai repede și mai ușor decât ar face în mod normal, deci, mai presus de toate, veți economisi timp. Dacă este necesar, aplicați din nou dispozitivul de dezghețare în locuri dificile pe măsură ce vă răsturnați.
 • La concentrații comerciale, alcoolul izopropilic are un punct de îngheț destul de scăzut, astfel încât, de obicei, puteți lăsa de-icerul în mașină dacă nu vă confruntați cu temperaturi de -20 ° F (-29 ° C).
 • Metoda 3
  Utilizați un card de credit

  Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 7
  1
  Porniți dispozitivul de dezaburire al mașinii. Această metodă de ultimă instanță este adecvată atunci când nu aveți la dispoziție apă caldă, dejivrant lichid sau orice instrument convențional pentru a îndepărta. De exemplu, atunci când fereastra mașinii dvs. îngheață în parcare în timp ce vă aflați la serviciu. Pentru că veți încerca să eliminați gheața cu un card de credit sau cu alt instrument improvizat, este deștept să utilizați cât mai mult ajutor posibil. Pentru a începe, porniți mașina și încălzitorul sau dezghețul la cel mai înalt nivel posibil. Lăsați-o pe parcursul întregului proces, în timp, gheața va înmuia și va începe să se topească, făcând munca mai ușoară.


 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 8
  2
  Găsiți o carte de credit adecvată. Uită-te în portofel pentru un card de credit sau orice carte de plastic solidă și solidă. Nu utilizați o cartelă laminată, deoarece nu este suficient de tare sau suficient de puternică pentru a răzui eficient gheața. Dacă este posibil, încercați să utilizați un card de credit care nu este important pentru dvs., cum ar fi un card de credit expirat, deoarece această metodă prezintă riscul deteriorării cardului utilizat.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 9
  3
  Începeți răzuirea Țineți marginea lungă a cartelei într-un unghi în raport cu fereastra și împingeți-o ferm. Încercați să păstrați cardul cât mai dreaptă, fără a lăsa să se îndoaie sau să se îndoaie în timp ce vă răsturnați. Dacă lăsați-o să se îndoaie sau să se îndoaie, ați putea sfârși să o deformați sau să o rupeți.
 • Fii persistent! Cardurile de credit pot necesita mai mult efort decât racletele. Este posibil să trebuiască să împingeți din greu pentru a obține un rezultat.
 • Dacă sunteți îngrijorat de rupere cardul de credit, puteți dubla sau tripla puterea racletei dvs. deține două sau trei cărți împreună în timp ce raspas.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 10
  4
  Utilizați ștergătoarele de parbriz și lichidul pentru a vă ajuta. În timp ce scoateți gheața, probabil veți acumula chipsuri pe marginile ferestrei. Periodic, aruncați lichidul ștergătorului de parbriz și aprindeți acesta timp de câteva secunde. Lichidul de spălare a parbrizului poate ajuta la înmuierea rămasii de gheață, în timp ce ștergătoarele de parbriz vor ajuta la eliminarea chipsurilor de gheață. Fereastra dvs. ar trebui să fie liberă de gheață în câteva minute datorită acțiunii de răzuire cu cardul dvs. de credit cu ajutorul ștergătoarelor de parbriz, lichidului și a dezghețării.
 • Metoda 4
  Împiedicați înghețarea geamului

  Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 11
  1
  Acoperiți ferestrele pe timp de noapte. Un mod garantat de a vă asigura că nu vă întârziate datorită ferestrelor înghețate dimineața este să împiedicați formarea gheții pe ele. Pentru a face acest lucru, acoperiți ferestrele cu un prosop, o foaie pliată sau o bucată de carton pe timp de noapte înainte ca roua sau gheața să se formeze pe fereastră. Încercați să așezați garnitura strâns pe fereastră, astfel încât roua (și eventual gheața) să nu se formeze oriunde este liberă.
  • Un truc util pentru parbrizul din față este utilizarea ștergătoarelor de parbriz pentru a ține căptușeala în poziție. Pentru celelalte ferestre, puteți folosi roci mici sau alte obiecte grele pentru a apăsa căptușeala.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 12
  2
  În dimineața, scoateți garniturile din ferestre. Îndepărtați prosoapele, foile etc. a ferestrei. Este posibil ca acestea să fie umede și / sau congelate, deci dacă intenționați să le utilizați Din nou, în locul în care mergeți, asigurați-vă că ați pus o barieră impermeabilă, ca o prelată, înainte de a le pune în portbagaj.
 • Imaginea intitulată Clean Frost Off Car Windows Rapid Pasul 13
  3
  Localizați și răzuiți orice loc înghețat. Deși această metodă reduce cantitatea de gheață din ferestrele dvs., este posibil ca unele zone mici să rămână. Utilizați o racletă din plastic, mâna sau un instrument similar pentru a elimina gheața care vă ascunde viziunea. Dacă vă grăbiți, puteți intra în mașina dvs. și puteți folosi ștergătoarele de parbriz împreună cu dezghețarea și lichidul de ștergere a parbrizului.
 • sfaturi

  • Dacă se așteaptă căderea de gheață, ridicați ștergătoarele de parbriz de pe suprafața parbrizului pentru a preveni înghețarea și lipirea pe geam.
  • Când temperaturile sunt la sau sub punctul de congelare, utilizarea ștergătoarelor de parbriz și a ștergătoarelor de parbriz poate accelera procesul de topire. Cu toate acestea, dacă este foarte frig, stratul subțire de lichid de pe parbriz, care rămâne după ștergătoarele de parbriz, ar putea îngheța rapid, mai ales dacă conduceți.
  • Asigurați-vă că ștergătoarele de parbriz sunt oprite atunci când opriți autovehiculul astfel încât atunci când sunt înghețate și lipite de geam, nu încercați să îl curățați înainte ca înghețul și gheața să se topească când porniți mașina.
  • Suflantele de automobile, în general, nu ajung la ștergătoarele de parbriz atunci când sunt oprite. Înainte de a opri autoturismul pe timp de noapte, ridicați ștergătoarele la aproximativ 3 centimetri, atingând rapid opțiunea manuală pentru curățare. Când activați suflanta a doua zi, marginile ștergătoarelor de parbriz se vor dezgheța mai întâi.
  • Pentru înghețul subțire, puteți activa funcția de dezghețare și ștergătoarele de parbriz pentru a răzui puțin gheața.
  • Apa din chiuveta la rece sau la temperatura camerei funcționează rapid, mai ales pentru un strat gros de gheață. Se toarnă apa din partea de sus a parbrizului pentru a începe răzuirea gheții.

  avertismente

  • Nu vărsați niciodată apă caldă pe un parbriz înghețat. Schimbarea rapidă a temperaturii poate provoca spargerea sticlei.
  • O cartelă de plastic se poate sparge sau devine inutilizabilă după curățarea gheții de pe parbriz. Alegeți un card care este dispensabil sau aveți un card de credit expirat numai în acest scop.
  • Nu utilizați o lopată cu marginile metalice (sau orice obiect metalic care nu este conceput pentru a răsturna ferestrele) pentru a elimina înghețul, zăpada sau gheața de pe un parbriz.
  • Îndepărtați gheața de pe ștergătoarele de parbriz înainte de a le acționa.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Carte de plastic
  • Spray de dezghețare
  • Ștergătoare de parbriz
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să închizi ferestreleCum să închizi ferestrele
  Cum sa faci cuburi de gheata aromateCum sa faci cuburi de gheata aromate
  Cum se face gheața cu culoareaCum se face gheața cu culoarea
  Cum să faci ceai de gheață din frigiderCum să faci ceai de gheață din frigider
  Cum sa faci ceai de gheata de capsuniCum sa faci ceai de gheata de capsuni
  Cum să faci o lovitură de martiniCum să faci o lovitură de martini
  Cum să dezghetați gheața de la intrarea vehicululuiCum să dezghetați gheața de la intrarea vehiculului
  Cum să cureți ferestrele fără a lăsa urmeCum să cureți ferestrele fără a lăsa urme
  Cum să cureți zăpada și gheața pe trotuar și în spațiile publiceCum să cureți zăpada și gheața pe trotuar și în spațiile publice
  Cum se curata adezivul de ferestreCum se curata adezivul de ferestre
  » » Cum să curățați înghețul de fereastra mașinii repede

  © 2011—2020 ertare.com