Cum să curățați bateriile auto

Este foarte important să nu permiteți acumularea de coroziune în bornele bateriei. Odată cu apariția coroziunii, vehiculul dvs. nu va porni ocazional deoarece contactul electric dintre baterie și cablu a fost pierdut. Acest lucru este deosebit de comun cu vehiculele GM. Continuați să citiți pentru mai multe detalii.

pași

Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 1
1
Mergeți la magazinul de piese auto și cumpărați un produs care ajută la prevenirea coroziunii în terminale. De obicei vine cu baterii noi. Mai bine, ați putea cumpăra ceva în spray. Ea face același lucru și este mai ușor de aplicat.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 2
  2
  Scoateți orice capac de plastic sau cauciuc din bornele bateriei. Nu pe posturile de sus, ci mai degrabă terminalele de pe laturile unde se conectează cablurile.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 3
  3
  Vedeți vreo pulbere albastră sau albă / coroziune acumulată acolo? Dacă nu, plasați coperțile înapoi și bucurați-vă de o bere, ați terminat.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 4
  4
  Dacă vedeți coroziunea, atunci ajungeți la muncă. Scoateți ambele borne din baterie cu o cheie. Asigurați-vă că eliminați mai întâi cablul NEGATIV (negru). Fii atent aici. Nu provocați un scurtcircuit cu terminalul roșu care atinge orice parte metalică a motorului sau îl veți regreta. Atenție la cheia când scoateți sau strângeți bornele.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 5


  5
  Luați o perie de sârmă și răzuiți coroziunea șurubului, firelor și a bornelor bateriei. Introduceți firul conectorului mamă al bateriei. Asigurați-vă că eliminați coroziunea din ansamblul cablurilor, inclusiv conectorii. A trebuit să taie izolația din cauciuc pentru a elimina coroziunea. Asigurați-vă că ați tăiat cauciucul astfel încât să îl puteți pune mai târziu. Sfat - turnați apă de fierbere peste coroziune înainte de a începe orice alt tip de curățare - se va dizolva o mare parte din depozitele acumulate și se va scoate. Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în apă, neutralizează acidul. Apoi spălați cu multă apă rece.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 6
  6
  Verificați din nou pentru a vă asigura că ați înlăturat tot coroziunea. Coroziunea este acidul de baterie care a reacționat cu aerul și metalul. Dacă nu îl eliminați, va continua să reacționeze și să provoace probleme. De fapt, unii vor spune că ar putea fi coborâți prin cabluri, forțându-vă să le înlocuiți la un cost considerabil.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 7
  7
  Odată ce totul este bine curățat, pulverizați sau aplicați produsul anti-coroziune.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de bateriile auto Pasul 8
  8
  Acum veți fi pregătiți să reintroduceți totul. Nu strângeți prea mult și nu barați firele ... este doar o conductă moale. Poziționați pozitiv (roșu), apoi negativ (negru).
 • sfaturi

  • Dacă mașina dvs. nu pornește după ce ați lucrat ore în urmă, aceasta ar putea fi problema. De obicei se întâmplă cu autovehicule vechi cu baterii vechi. Instalarea unei baterii noi fără curățarea coroziunii conectorilor de cablu va determina din nou aceeași problemă! Materialul corodat poate dura pentru totdeauna dacă nu îl îndepărtați. Nu fi leneș, fă-o corect, și totul va fi bine. Curățarea din când în când a bateriei cu bicarbonat de sodiu neutralizează acizii bateriilor. Șervețele roșii și verde din filtrele auto sunt utile și ajută la identificarea mai bună a polarității.
  • Va trebui să resetați posturile de ceas și radio deoarece bateria a fost deconectată.

  avertismente

  • Feriți-vă de scânteiere atunci când conectați terminalul pozitiv înapoi ... Dacă aveți o baterie veche care vărsă hidrogen gazos din celule, o scânteie ar putea provoca un blitz care nu va face bine sprâncenelor. Asigurați-vă că aveți o bună ventilație și purtați întotdeauna ochelari de protecție.
  • Nu purtați și nu aduceți un ceas cu o curea metalică sau o brățară în timp ce lucrați cu o baterie. Făcând un scurtcircuit pe terminalul pozitiv cu solul sau șasiul cu cureaua de ceas va cauza încălzirea și arderea brațului. Acest lucru se aplică și pentru orice bijuterie, cum ar fi inele, etc.
  • Nu atingeți praful alb sau coroziunea cu mâinile neprotejate. Acumulatorul va arde pielea. Dacă ați atins-o, spălați-vă imediat mâinile - Odată ce ați simțit-o, este adesea prea târziu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervăCum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervă
  Cum se curata coroziunea bateriilorCum se curata coroziunea bateriilor
  Cum se asamblează o baterie UPS inteligentă RBC7 APCCum se asamblează o baterie UPS inteligentă RBC7 APC
  Cum sa faci ornamente magnetice cu lumini LEDCum sa faci ornamente magnetice cu lumini LED
  Cum se face o baterie micăCum se face o baterie mică
  Cum se face un circuit electric simpluCum se face un circuit electric simplu
  Cum să porniți o mașină cu penseteCum să porniți o mașină cu pensete
  Cum se pornește o mașină prin trecerea curentului (cu cleme)Cum se pornește o mașină prin trecerea curentului (cu cleme)
  Cum să schimb bateria unei mașiniCum să schimb bateria unei mașini
  Cum să modificați cablurile bateriei mașiniiCum să modificați cablurile bateriei mașinii
  » » Cum să curățați bateriile auto

  © 2011—2020 ertare.com