Cum să curățați scaunele de la mașină

Nu trebuie să vă luați mașina în detaliu pentru a curăța scaunele din material. Le puteți curăța cu ușurință. Pentru a le curăța, aspirați-le, utilizați un strat ușor de curățare, o perie pentru a curăța petele și apoi ștergeți excesul de săpun și apă cu un prosop.

pași

Metoda 1
Îndepărtați petele

Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină pentru pânză Pasul 1
1
Aspirați scaunele. Înainte de a curăța scaunele din material, trebuie să îndepărtați toate resturile, murdăria și miezurile. Aspira-i bine. Asigurați-vă că ajungeți la toate fisurile. Cu degetele, separați fisurile și puneți duza vidului în interiorul lor pentru a elimina toate deșeurile.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină pentru pânză
  2
  Spray-o puțin produs de curățare pe scaune. Ar trebui să utilizați un detergent de țesături pentru curățarea scaunelor în locul unui dispozitiv de curățare multifuncțional. Aplicați ușor soluția peste zona pe care doriți să o curățați. Fă-o de patru sau cinci ori.
 • Asigurați-vă că nu pulverizați prea mult pentru a nu satura zona. Acest lucru poate cauza mucegaiul și mirosul să se acumuleze sub țesătura scaunului.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină din pânză
  3
  Utilizați o perie interioară pe zona care trebuie curățată. Înainte de a pulveriza substanța de curățare într-o altă zonă, curățați-o pe cea pe care ați pulverizat-o deja. Curățați zonele câte o dată, curățați imediat după pulverizarea aparatului de curățare. Utilizați o perie interioară moale sau medie pentru a curăța scaunele.
 • Nu utilizați o perie de covor tare în interiorul mașinii. Acest lucru poate distruge fibrele scaunului.
 • Imaginea intitulată Scaune pentru mașini cu pânză curată Pasul 4
  4
  Ștergeți murdăria de săpun murdar cu un prosop din microfibră. Frecarea pânzei ajuta la aducerea murdăriei la suprafață. Când reziduul de săpun începe să se adune cu murdăria, utilizați un prosop de microfibră pentru a le curăța. Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte ca acestea să se usuce, astfel încât murdăria să nu se întoarcă.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină din pânză 5
  5
  Repetați procesul. Repetați același proces de pulverizare, frecare și curățare până când zona este curată. Amintiți-vă că cheia este de a pulveriza straturi subțiri de curățare înainte de spălare, în loc de a satura materialul. Poate dura trei până la 6 straturi pentru a elimina petele.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină pentru pânză Pasul 6
  6
  Aspire din nou când termini. După ce ați terminat eliminarea petelor, folosiți din nou vacuumul în zonă. Aceasta ajută la uscarea excesului de apă acumulat în țesătură. Lăsați scaunele să se usuce înainte de a conduce.
 • Metoda 2
  Utilizați alternative la mașinile de curățat materialele

  Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașini de pânză Pasul 7


  1
  Testați cu detergent de rufe. Dacă doriți să încercați ceva acasă înainte de a cumpăra un detergent specific pentru țesături, puteți încerca detergentul de rufe. Amestecați detergentul cu apă fierbinte. Puteți să-l plasați într-un atomizor sau să udați scaunele cu soluția cu un burete.
  • Pentru a ajuta la spălarea detergentului, înmuiați un prosop din microfibră cu apă rece. Strângeți excesul de apă și curățați scaunul pentru a îndepărta murdăria și detergentul.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină pentru pânză Pasul 8
  2
  Utilizați oțet. Puteți folosi oțet alb distilat pentru a face o țesătură curată. Se amestecă o ceașcă sau 250 ml de oțet, câteva picături de săpun și un galon sau patru litri de apă caldă. Se toarnă o parte din acest amestec pe scaun și se utilizează o perie pentru a curăța zona.
 • Utilizați apă curată pentru a clăti soluția. Utilizați un prosop din microfibră pentru a îndepărta reziduurile de murdărie.
 • Imaginea intitulată Curățați scaunele pentru mașini de pânză Pasul 9
  3
  Pregătiți o soluție cu bicarbonat de sodiu. Soda de coacere servește ca o substanță de curățare și ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute în scaunele din stofă. Se amestecă 1/4 cană sau 60 ml de bicarbonat de sodiu cu o cană sau 250 ml apă caldă. Plasați un strat subțire al acestei soluții pe scaune. Utilizați o periuță de dinți pentru a curăța peste pată.
 • Această soluție ajută la pete foarte dificile. Lăsați-l timp de 30 de minute pentru a elimina petele dificile de pe țesătură. După o jumătate de oră, curățați petele cu un prosop curat.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașini de pânză Pasul 10
  4
  Utilizați apă gazoasă. Puteți utiliza apă gazoasă pentru a elimina petele de pe scaunele din cârpă. Stropiți un strat subțire de apă carbogazoasă peste pată și utilizați o pensulă pentru al scoate. Re-pulverizați-l dacă este necesar și asigurați-vă că curățați suprafața excesivă.
 • Apa carbonată ajută la eliminarea petelor de vomă.
 • Metoda 3
  Păstrați scaunele țesăturii mașinii curățate

  Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașină pentru pânză 11
  1
  Aspirați mașina frecvent. Aspirarea scaunelor de mașină ajută la menținerea lor curată. Aspirarea resturilor și murdăriei împiedică fixarea articolelor în tapițerie. Puteți să vă luați mașina în vid în fiecare săptămână sau două, în funcție de cantitatea de murdărie din interior.
 • Imaginea intitulată Scaune de mașină cu șervețel curat Pasul 12
  2
  Curăță scurgerile de lichide și pete în momentul în care apar. Un alt mod de a evita petele pe scaunele din material textil este de a curăța orice scurgeri de îndată ce se întâmplă. De asemenea, trebuie să preluați imediat reziduurile care cauzează petele cum ar fi noroi, sânge sau grăsime.
 • De îndată ce apare o scurgere de lichid, curățați-o cu un prosop sau cârpă.
 • Dacă scaunele sunt murdare cu noroi, mâncare sau machiaj, curățați-le cu un detergent de țesături imediat ce ajungi acasă.
 • Imaginea intitulată Curățarea scaunelor pentru mașini de pânză Pasul 13
  3
  Stabiliți reguli pentru mașina dvs. Dacă vă faceți griji cu privire la petele de pe scaunele din material textil, gândiți-vă la stabilirea regulilor a ceea ce este permis în mașină. De exemplu, nu permiteți oamenilor să mănânce în mașină și bea numai în recipiente cu capac.
 • Dacă cineva are noroi sau murdărie pe pantofii tăi, ar trebui să-i ceri să-i îndepărteze și să-i pună în portbagaj sau într-o pungă de plastic.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți pantofii albiCum să cureți pantofii albi
  Cum să curățați mortarul cu un filtru de aburiCum să curățați mortarul cu un filtru de aburi
  Cum sa curatati mobila microgamuzaCum sa curatati mobila microgamuza
  Cum sa curatati podelele de betonCum sa curatati podelele de beton
  Cum să curățați parchetulCum să curățați parchetul
  Cum să cureți fotolii din pieleCum să cureți fotolii din piele
  Cum sa curatati covoarele cu otetCum sa curatati covoarele cu otet
  Cum să cureți o canapeaCum să cureți o canapea
  Cum să cureți cu atenție o casăCum să cureți cu atenție o casă
  Cum de a curăța cu ușurință un duș sau o cadaCum de a curăța cu ușurință un duș sau o cada
  » » Cum să curățați scaunele de la mașină

  © 2011—2020 ertare.com