Cum să eviți un accident auto

Toată lumea dorește să evite un accident de mașină cu orice preț, care este probabil motivul pentru care sunt chemați "accidente rutiere" în loc de "capătul unei mașini." Nimeni nu vrea să intre într-un accident de mașină (de obicei), și există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a împiedica pe cineva să vă lovească.

pași

Imagine cu denumirea Evitați un accident de mașină Pasul 1
1
Înainte de a porni motorul, asigurați-vă că luminile de avertizare sunt oprite, cum ar fi linia de gaz, lichidul de răcire a motorului și lumina motorului. Apoi verificați și asigurați-vă că anvelopele și liniile de aer sunt suficient de bune. Acestea sunt modalitățile simple de a verifica dacă mașina dvs. nu are probleme de conducere.
 • Imagine cu denumirea Evitați un accident de mașină Pasul 2
  2
  Păstrați un ochi vigilent. Toți credem că suntem mari piloți, iar unii dintre noi sunt, dar există și alți oameni pe drum. utilizare "vedere periferică", care este de a vedea totul la o dată, concentrându-se pe un singur punct. Dacă acest lucru vă face să dormiți, asigurați-vă că vă uitați în mod constant în jurul vostru. Încearcă să-ți amintești toate mașinile din jurul tău pe ambele părți ale drumului. Verificați constant oglinda retrovizoare și încercați să evaluați viteza autoturismelor. Știind unde este toată lumea și modul în care acestea conduc vă va ajuta să decideți cine să stea departe și unde să vă mutați atunci când cere timpul. .
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 3
  3
  Verificați petele orb înainte de a schimba culoarul. Există întotdeauna străzi laterale și zone de parcare unde oamenii pot pleca fără să observați. Verificarea petelor oribile înainte de a vă deplasa în banda următoare vă ajută întotdeauna la evitarea accidentelor secundare.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 4
  4
  Fiți deosebit de atenți atunci când conduceți alături de o altă mașină timp de câteva minute. Trageți în față sau în spate pentru un moment scurt pentru a le arăta: "Hei, sunt încă aici", în cazul în care sunteți unul dintre acei șoferi care nu verifică petele oarbe.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pas 5
  5
  Priviți ambele căi înainte de a intra într-o intersecție, chiar dacă aveți o lumină verde. Nu toată lumea acordă atenție.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 6
  6
  Luați în considerare trecerea vehiculelor de urgență și faceți pasul dacă vedeți lumini de urgență care clipeau și / sau auziți sirena lor. Amintiți-vă că uneori vehiculele de urgență trebuie să conducă prin lumini roșii sau împotriva direcției normale de trafic.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 7


  7
  Utilizați luminile direcționale înainte de a schimba culoarul. Prin utilizarea luminilor direcționale, avertizați pe toată lumea că doriți să schimbați benzile. Acestea vor încetini sau opri mașina până când veți trece pe drum.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 9
  8
  Respectați legile și regulamentele de trafic. Majoritatea oamenilor au un accident pentru nerespectarea legilor. Accelerarea și conducerea sub influența alcoolului sunt cele două cele mai periculoase lucruri din lume.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 9
  9
  Păstrați o distanță sigură. Când frâna este apăsată, este nevoie de câteva secunde pentru a opri mașina pentru timpul necesar pentru a reacționa, a gândi și a împinge frâna. Distanța de siguranță depinde de viteză. Când apăsați frâna, puteți, de asemenea, să glisați o anumită distanță, astfel încât trebuie să păstrați o distanță sigură. Mai multă viteză, mai îndepărtată.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 10
  10
  Planificați-vă de conducere, de exemplu, puteți alege să faceți un traseu mai lung, dar cu un trafic mai mic sau mai ușor de urmărit din punct de vedere tehnic.
 • Imaginea intitulată Evitați un accident de mașină Pasul 11
  11
  Păstrați vehiculul mai lent decât limitele de viteză pe viraje sau pe drumuri abrupte. Niciodată nu știți ce va veni de cealaltă parte.
 • sfaturi

  • Rămâi alertă! Dacă sunteți prea obosit să conduceți, încercați să luați transportul public sau întrebați un prieten / coleg să vă ia.
  • Dacă loviți un patch de gheață și începeți să alunecați, încercați să scoateți piciorul de pe frână și să îl aplicați din nou încet.
  • Un studiu arată că persoanele care ascultă muzică la volum maxim sunt mai puțin predispuse să se concentreze asupra conducerii și să se concentreze mai mult pe muzică. Încercați să scăpați radioul, CD playerul sau playerul mp3.
  • Dacă stați în spatele unui camion, urmați această regulă: Dacă nu-i puteți vedea fața în oglinzile laterale ale camionului, probabil că nu vă poate vedea. În orice caz, este posibil să fie lăsat pe o parte, deoarece unii au particule în spatele camionului dvs. care pot deteriora parbrizul dacă găsesc vântul.
  • "Mergeți spre dreapta pentru sirene și lumini!" Vehiculele de urgență pot apărea brusc în oglinda retrovizoare. Dacă observați lumini intermitente și auziți o sirenă, efectuați următoarele: mișcați-vă spre dreapta, apăsați frânele încet și uniform până când vehiculul de urgență vă trece, apoi reluați conducerea normală. Dacă conduceți în stânga în țara dvs., deplasați-vă la stânga.

  avertismente

  • Dacă sunteți prea obosit sau prea beat pentru a conduce vehicule și cineva conduce mașina și dacă țara necesită asigurare obligatorie, asigurați-vă că sunt asigurați. Dacă aveți un accident, s-ar putea să vă plătiți din propriul buzunar.
  • Fii atent cu zigzagurile. Un zig-zag este, de obicei, o mașină sport care schimbă în mod constant benzile pentru a ajunge la capul traficului (ceea ce, incidental, nu funcționează, deci dacă sunteți unul dintre acești oameni, vă deranjați pe toți). Acești șoferi sunt foarte periculoși și dacă vedeți unul în oglinda retrovizoare, pregătiți-vă să vă tăiați și să le dați spațiu.
  • Soferii betivi. Știu că este ilegal, dar oamenii încă o fac. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să le dați mult spațiu. Apoi, recomand să sunați la autoritățile locale.
  • Stai și conduce! Studiile recente arată că persoanele care conduc telefonul (cu sau fără setul cu cască) au mai multe șanse de a provoca un accident decât un șofer beat. În unele jurisdicții, folosirea unui telefon mobil și conducerea vehiculelor sunt ilegale. Asigurați-vă că acordați atenție șoferilor care par a fi la telefon.
  • Deși ar trebui să urmăm cu toții limita de viteză, nu o facem. Uneori, limita de viteză nu este adecvată situației traficului. Când există ploaie, gheață sau zăpadă pe drum, limita de viteză ar putea fi de două ori mai rapidă decât viteza corespunzătoare și sigură. Uneori, desigur, limita de viteză poate fi un mediu la fel de rapid ca și condițiile de siguranță permise.
  • De asemenea, dacă sunteți oprit de un ofițer de poliție și dacă limita de alcool este mai mare decât limita legală care este de 0,08% în SUA, Marea Britanie, Irlanda și Canada sau zero în Rusia, atunci veți fi arestat și dus la închisoare. Vehiculul dvs. va fi remorcat și confiscat și va trebui să plătiți pentru acesta, de asemenea, permisul de conducere va fi suspendat sau revocat și va trebui, de asemenea, să plătiți amenzi, costuri de judecată, costuri de reținere și plăți pentru a vă recupera vehiculul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O mașină sau un camion.
  • O licență Nu fiți prinși fără tot ce aveți nevoie când conduceți. Nu știi niciodată când un ofițer de poliție te poate opri. Chiar și în cazul infracțiunilor minore (cum ar fi eticheta cu plăcuța de înmatriculare expirate), poliția trebuie să obțină informații complete despre vehicule ... inclusiv despre asigurare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rezolvați un accident de mașină minorCum să rezolvați un accident de mașină minor
  Cum să adăugați lichidul ștergătorului la mașinăCum să adăugați lichidul ștergătorului la mașină
  Cum să opriți verificarea lămpii motorului în mașinăCum să opriți verificarea lămpii motorului în mașină
  Cum să porniți o mașinăCum să porniți o mașină
  Cum să aflați dacă termostatul mașinii dvs. este blocatCum să aflați dacă termostatul mașinii dvs. este blocat
  Cum să verificați și să adăugați lichidul la transmisia sa automatăCum să verificați și să adăugați lichidul la transmisia sa automată
  Cum se conectează o remorcăCum se conectează o remorcă
  Cum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarbaCum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarba
  Cum să menținem o mașină la 80.000 de kilometriCum să menținem o mașină la 80.000 de kilometri
  Cum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spateCum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spate
  » » Cum să eviți un accident auto

  © 2011—2020 ertare.com