Cum să strigi când cântă fără a deteriora vocea

În zilele noastre, multe trupe metalice sau chiar hardcore au un vocalist care nu doar cântă. A striga este să cânți acorduri false, care încep să fie adoptate ca o tendință. Cu toate acestea, este mai greu să înveți să strigi decât să cânți. Tipetele reale sunt rele pentru instrumentul dvs. (dispozitivul dvs. phoner), deci urmați aceste sfaturi pentru a evita deteriorarea gâtului atunci când învățați să țipați ca cântăreții trucurilor preferate hardcore. Rețineți că strigătul din partea superioară a plămânilor este greșit și că vă va afecta corzile orale. Cântăreții pe care îi ascultați nu strigă cu adevărat, este un efect asupra corzilor vocale pe care toată lumea le poate învăța.

pași

Imagine intitulată Scream Sing fără a deteriora vocea dvs. Pasul 1
1
Puja. Da, ca și cum ai fi în baie. Țineți-vă respirația atunci când o faceți de câteva ori până când vă obișnuiți cu sentimentul. Nu exagereaza
 • Imagine intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 2
  2
  Suiera. Hiss este ca un șarpe și încearcă să o faci din diafragmă. Încearcă să o faci atâta timp cât poți sau până termini aerul.
 • Imagine intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 3
  3
  Respira. Practic eliberați aerul puțin câte puțin. La început, se va suna ca un snarl, în timp ce inhala împinge stomacul pentru a avea mai mult aer și pentru a putea striga o notă.
 • Imagine intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 4
  4
  Controlați-vă tonul Continuați să încercați metode diferite pentru a elibera aerul. Nu ar trebui să eliberezi prea mult aer sau nu vei putea să cânți.


 • Imagine intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 5
  5
  Distorsionate. Pentru a distorsiona un țipăt, faceți exact același lucru pe care îl faceți atunci când vă răsuflați, dar fără răniți - doar împingeți aerul prin gât în ​​mod constant.
 • Imagine intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 6
  6
  Cu cât este mai mare deschiderea, cu atât este mai mare volumul. Utilizați diafragma și simțiți unde gâtul dvs. încearcă să controleze tonul. Cu cât deschizi mai mult gura ta, cu atât mai ușor va fi să cânți tare. Cu cât este mai aproape de deschiderea gurii, cu atât va fi mai ușor să cânți serios.
 • Imaginea intitulată Scream Sing fără a vă deteriora vocea Pasul 7
  7
  Scream cu muzica. Cel mai bun mod de a învăța este să strigi armoniile cu trupele tale preferate. Spunem armoniile pentru că încă nu suna ca cântăreți care știu să strige, cu atât mai puțin cu cei care sunt buni. Dacă intenționați să strigați armonii, puteți să vă ascultați propria voce și să învățați fără să fiți descurajați pentru că nu puteți potrivi vocea cântăreței.
 • sfaturi

  • Ce beți sau mâncați poate avea un efect asupra felului în care țipați, unii oameni țipă mai bine după ce au băut. Dar cel mai important lucru este temperatura, evitați alimentele și băuturile reci.
  • Beți multă apă
  • La început e greu să țipi, dar nu-ți face griji - corzile voastre vocale nu sunt obișnuite cu noul sunet. După o mulțime de practică și având cineva să te învețe, va deveni mai ușor și vei învăța câteva lucruri despre vocea pe care nu ți-ai imaginat niciodată.
  • Dacă cânți și țipați, încercați să strigați o scurtă frază sau chiar "1, 2, 3, 4". Când începeți, spuneți sau cântați primul număr și strigați pe ceilalți. Repetați fraza și strigați primul număr, dar cântați cel de-al doilea și strigați restul. Repetați până când vocea dvs. se obișnuiește să le alterneze fără a forța sau modifica tonurile atunci când alternați.
  • Nu inhalați când țipați. Inhalarea când țipați este dăunătoare și vă poate afecta corzile bucale, afectând cântatul și poate chiar abilitatea de a vorbi.
  • Respirați cât de profund puteți și apoi respirați puțin până când nu mai puteți finaliza această acțiune. Țineți-l câteva secunde și apoi expirați. Faceți-l de câteva ori în fiecare zi și plămânii dumneavoastră vor deveni mai mari, ceea ce vă va permite să vă plângeți mai mult.
  • Ceaiul cu miere la temperatura camerei este grozav pentru un țipăt bun. Acest lucru vă ajută să vă protejați gâtul (dar nu-l luați cu zahăr, deoarece vă distruge corzile orale). Tot ceea ce vă protejează gâtul va fi util. Încercați să evitați laptele, deoarece vă poate face să tuseți.
  • Puneți mâinile pe ureche și pe gură. În acest fel, veți transporta sunetul strigătului direct la ureche, astfel încât să îl puteți auzi mai bine. Acesta este cel mai apropiat lucru de a vă asculta cântând cu un microfon.
  • Strigând în mașină în timpul conducerii vă distrage atenția de pe șosea și poate provoca accidente, nu pierdeți conștiința.
  • Practica este perfectă.
  • Cel mai bun mod de a striga cu muzica este de cotitură în sus cel mai mare volum posibil, acest lucru va face să învețe să țipe tare, așa că, dacă puteți asculta numai muzica, la început ar trebui să încercați să țipe cât de tare posibil, în timp ce mergi îmbunătățind, poți încerca să cânți mai jos folosind aceeași voce (sau puțin mai puternică) cu care cântă în mod normal, dar păstrând același ton ca înainte.
  • Dacă vei urla fără muzică, va suna ciudat și foarte încurcat, ca și cum vocea ta ar fi separată prea mult. Muzica acoperă aceste defecte mici, dar scopul dvs. final este de a le rezolva pe cont propriu.

  avertismente

  • Dacă simțiți orice durere, opriți imediat. Înțelegi greșit. Cu toate acestea, la început vocea voastră nu se va obișnui cu acel sentiment. Când țipați, gâtul nu trebuie să doară, dar dacă începeți să vă simțiți puțin iritat, faceți o noapte și încercați din nou a doua zi. Vocea ta trebuie să se adapteze la această nouă acțiune.
  • Dacă simțiți că tuseți de la început, încercați să schimbați tonul sau să reluați poziția din partea gâtului în care țipătul este creat prin testarea cu propriile mușchi. Uneori, începând cu un ton foarte înalt sau foarte scăzut, vă va face să simțiți tusea.
  • Țineți minte că nu țipați cu adevărat! Îți faci cablurile bucale să vibreze mai tare și să lase aerul să iasă în segmente și nu complet. Țipul tău nu va fi mai tare decât un țipăt normal. Plânsul este mai mic decât vocea cu care țipi.
  • Fii foarte atent când bei alcool. Alcoolul poate dăuna gâtului și esofagului. Nu beți prea mult. Băut prea mult te poate face vomitat, voma conține acizii din stomac care pot face gât și esofagului suferă aceeași pagubele pe care le-ar suferi dacă să fumeze și am băut. Dacă bem să bea, faceți-o în mod responsabil.
  • Dacă fumezi, nu face asta înainte de repetiții sau înainte de o prezentare. Fumatul vă poate afecta corzile orale și gâtul și poate provoca probleme serioase de sănătate, cum ar fi cancerul, boala cardiacă și emfizemul. Nu vom spune că trebuie să renunți complet la fumat (dar încurajăm fumătorii să încerce cel puțin să renunțe la fumat), dar dacă trebuie să consumi nicotină, așteptați cel puțin 3 ore după prezentarea sau repetiția de a fuma o țigară. Asigurați-vă că beți multă apă, deoarece fumatul poate deshidrata ușor și vă poate usca gura și gâtul. Pentru cântăreți, este obligatoriu să fumezi în afara zonei de repetiție, deoarece acest lucru nu se va sufoca cu mirosul și fumul trabucurilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă pierdeți voceaCum să vă pierdeți vocea
  Cum să înveți să cânțiCum să înveți să cânți
  Cum să înveți să cânți muzică popă fără un profesorCum să înveți să cânți muzică popă fără un profesor
  Cum sa cantam death metalCum sa cantam death metal
  Cum să cânți cu o voce guturalăCum să cânți cu o voce guturală
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți într-un registru foarte înaltCum să cânți într-un registru foarte înalt
  Cum să cânți note mariCum să cânți note mari
  Cum sa devii un cantaret mai bunCum sa devii un cantaret mai bun
  » » Cum să strigi când cântă fără a deteriora vocea

  © 2011—2020 ertare.com