Cum să încurajezi copilul să practice pianul

Având un copil practica pianul sau un instrument poate fi o sarcină foarte dificil de realizat. De cele mai multe ori, copiii simt că jocul acestui instrument este plictisitor sau preferă să facă altă activitate cu timpul. Cu toate acestea, copilul dvs. va practica pianul în fiecare zi, cu ajutorul unor pași mici pe care vi le vom da.

pași

Metoda 1
Felul simplu

Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 1
1
Atac direct problema. Dacă nu vă temeți că doriți să retrăiți ceva deja lipsit de sens, nu ezitați să încercați să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pasul 2 al pianului
  2
  Asigurați-vă că explicați copilului dvs. cât de important este să practice pianul. Spune-i că se va îmbunătăți dacă va practica și că posibilitatea de a juca pianul va deschide multe uși când va fi mai în vârstă.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul Pasul 3
  3
  Copilul dumneavoastră practică o perioadă scurtă de timp pe zi și în curând va deveni un obicei.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 4
  4
  Oferiți-i copilului ceva de nerăbdare să facă după practica de pian. De exemplu, un desert după cină. Aceasta vă va motiva copilul să se joace.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 5
  5
  Asigurați-vă că vorbiți cu amabilitate copilului dumneavoastră. Nu striga sau nu amenință să anuleze lecțiile de pian, deoarece aceasta va scădea dorința de a juca pianul și nu vă veți bucura de timpul jucat de acest instrument.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 6
  6
  Rețineți că, dacă urmați pasul 4, fiul dvs. va practica doar pentru că va primi un premiu și nu pentru că dorește.
 • Metoda 2
  Cea mai creativă cale  O perspectivă diferită se bazează pe faptul că oamenii sunt întotdeauna auziți vorbind despre cat de rău este pentru asiatici să-și forțeze copiii să rezolve problemele de matematică, să practice un instrument etc. Dacă sunteți de acord cu această afirmație, este posibil să aveți timp să utilizați creativitatea.

  Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 7
  1
  Fă-ți copilul ca muzica pianului. Cum? Faceți-o parte din viața de zi cu zi. Puteți cumpăra CD-uri de la mari artiști, cum ar fi Horowitz sau Rubinstein, și să-i ascultă copilul. Nu este nimic mai bun decât atunci când copilul tău spune "Hopa! Vreau să fiu ca [numele unui pianist]!". Când se întâmplă acest lucru, spuneți copilului că pianistul a încercat din greu să își dezvolte abilitățile de joc. Copilul dumneavoastră trebuie să practice singură! Altfel, spune-i că pianistul a practicat foarte mult.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 8
  2
  Ca tată, ar trebui să asculți muzica asta. De exemplu, copilul dvs. va asculta muzica rap dacă îl ascultați. Prin urmare, copilul dvs. ar putea fi influențat de acea muzică. Rezultatul va fi că interesul fiului tău în pian va fi redus, dar trebuie să-l faci să rămână interesat!
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 9
  3
  Cumpăra muzică Este posibil să trebuiască să luați în considerare cumpărarea unor scoruri dacă bugetul permite acest lucru. Copilul tău va fi mai entuziasmat să învețe atunci când îți petreci banii pe cărți pentru el dacă el este interesat de pian. Este ca și când ai citit un copil din școala primară. Dacă cumperi o carte, o va citi. Nu există nicio diferență în această situație cu muzica de pian.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 10
  4
  Spune-i un pic despre teoria muzicii. Muzica este ca o limbă, este interesantă doar atunci când înveți să o vorbești. Așa au simțit marii compozitori, precum Chopin și Beethoven. Comparați-l cu televizorul. V-ar interesa să vedeți un canal în limba engleză dacă nu înțelegeți limba respectivă? Interesul pentru pianul copilului dumneavoastră va crește dacă înțelegeți despre ce este vorba.
 • Imaginea intitulată Încurajați un copil să practice pianul 11
  5
  Ia un profesor bun pentru fiul tău. Găsiți un profesor stricte care are cel puțin cunoștințele de spus "Trebuie să practici cel puțin o oră pe zi". Când copilul dvs. este bun cu pianul, va dori să continue să practice! Dacă ați fi foarte buni la tenis, nu doriți să continuați să o exersați dacă aveți posibilitatea să faceți acest lucru? Un copil poate progresa foarte repede cu un profesor bun. Cu toate acestea, găsiți unul rău și veți observa că copilul dumneavoastră va face puțin progrese.
 • sfaturi

  • Adăugați practica de pian la lista de slujbe zilnice din casă, astfel încât copilul dvs. să știe că face parte din rutina zilnică.
  • Încearcă să-ți apelezi la practică "Timpul de a te juca cu pianul", în loc de "Ora de practică". Majoritatea copiilor preferă să joace decât să practice.
  • Lăsați-i pe copilul tău să practice singură. Un copil se poate simți presat și nu va dori să practice dacă unul dintre părinți este prezent.
  • Gândește-te la recompensarea fiului tău pentru practicarea pianului ca la plecarea la muncă. Veți lucra pentru că vă bucurați sau mergeți la muncă pentru că aveți nevoie de bani? Ai lucra dacă ți-ai pierdut salariul? Ar trebui să vă faceți copilul să se bucure de practicarea pianului pentru a putea face acest lucru "muncă" indiferent daca primesti a "plată".

  avertismente

  • Nu aveți niciun dispozitiv care să indice timpul petrecut în cameră. Copilul tău se va concentra mai mult pe ceas decât pe practică, dacă nu se bucură încă de pian.
  • Copilul tău poate plânge dacă îl forțezi să practice. Amintiți-vă că nimeni nu vrea să fie forțat să facă o activitate care te face să plângi. Acest lucru îl va face pe fiul tău urât să practice și el o va face numai pentru că i-ai spus să o facă.
  • Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa spui "Practicați timp de o oră". Fiul tău va viziona doar ceasul și modul în care trece timpul. În schimb, ar trebui să spuneți "Practicați timpul când vă gândiți suficient și sper să vă văd să luați propria decizie".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cresc copiii care iubesc muzicaCum să cresc copiii care iubesc muzica
  Cum să-i înveți pe copil să adauge și să scadăCum să-i înveți pe copil să adauge și să scadă
  Cum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vaseleCum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vasele
  Cum să înveți un copil să-i șterge nasulCum să înveți un copil să-i șterge nasul
  Cum să învățați cuvintele frecvente ale copiluluiCum să învățați cuvintele frecvente ale copilului
  Cum să țineți copiii concentrați?Cum să țineți copiii concentrați?
  Cum să-i înveți pe copil să rămână pe linia de plutireCum să-i înveți pe copil să rămână pe linia de plutire
  Cum să ajuți copiii cu autism să socializezeCum să ajuți copiii cu autism să socializeze
  Cum să învățați să jucați pianul pe cont propriuCum să învățați să jucați pianul pe cont propriu
  Cum să vă ajutați copilul să aleagă un instrument muzicalCum să vă ajutați copilul să aleagă un instrument muzical
  » » Cum să încurajezi copilul să practice pianul

  © 2011—2020 ertare.com