Cum să predați pian

Dacă vă place muzica și doriți să vă extindeți cunoștințele, vă recomandăm să deveniți un profesor de pian. Iată un ghid pentru a putea începe să fie.

pași

Imaginea intitulată Predarea pianului Pasul 1
1
Trebuie să înțelegeți și să puteți juca singur pianul. Aveți nevoie de experiență pentru a putea învăța o altă persoană.
 • Imaginea intitulată Predați pianul Pasul 2
  2
  Decideți câte lecții doriți să predați în fiecare săptămână și cât de mult veți percepe pentru fiecare. Cele mai multe lecții durează 30 de minute, mai ales pentru începători. Descoperiți cât de mult alți profesori percep taxe în zona dvs. În calitate de începător, rata dvs. ar trebui să fie mai ieftină decât a ta. Mulți încep cu o taxă de 10 de lire pe lecție și ridică puțin prețul la fiecare doi sau trei ani. Când decideți câte lecții veți oferi o săptămână, nu uitați să vă gândiți la îndatoririle elevilor. Trebuie să vă adaptați și la programele lor.
 • Imagine cu titlul Teach Piano Step 3
  3
  Decideți unde vă veți da lecțiile. Acasă, la studenții sau la un centru comunitar? Asigurați-vă că există un pian și un scaun pentru dvs. și pentru student. Mediul trebuie să fie curat pentru a facilita munca.
 • Imagine cu titlul Teach Piano Step 4
  4
  Găsiți elevii. Faceți publicitate în ziare, distribuiți broșuri și spuneți tuturor celor pe care îi cunoașteți. Magazinele de muzică sunt un loc bun pentru găsirea studenților.
 • Imaginea intitulată Învățați pianul Pasul 5
  5
  Planificați lecțiile. Odată ce ai un student și ai pregătit prima lecție, planifică ceea ce îl vei învăța. Introduceți-vă și puneți câteva întrebări de bază elevului despre el însuși. Află dacă a interpretat vreodată pianul și cât de mult știe. Cere-mi să ating ceva pentru tine. Aveți vreun obiectiv? Ce fel de muzica iti place? De ce vrei să înveți? Puteți recomanda o carte înainte de lecție. Ca profesor trebuie să fiți familiarizați cu cărțile de predare. Unii profesori cumpără cărțile și apoi elevul le plătește în prima lecție pentru a putea juca piesele.
 • Imagine cu titlul Teach Piano Step 6


  6
  Dați-vă prima lecție. Aflați de la ei și schimbați modul în care predați cu fiecare elev. Învățați la nivelul elevilor. Du-te la viteza ta, te plătesc. Ei vor să înțeleagă motivul din spatele unor tehnici muzicale. Începeți cu ceea ce știți și vedeți adăugarea de materiale.
 • Imagine cu titlul Teach Piano Step 7
  7
  Lăudați-vă elevii de multe ori. Motivați-i spunând cât de mult au învățat. Oferă critici constructive.
 • Imaginea intitulată Învățați pianul 8
  8
  Alăturați-vă asociațiilor locale ale profesorilor Puteți să vă întâlniți cu alți profesori și să aflați metodele lor.
 • Image cu titlul Teach Piano Step 9
  9
  Investiți în dezvoltarea profesională. Puteți primi lecții de la persoane deasupra nivelului dvs., puteți citi tehnici de predare, puteți merge la concerte etc. Amintiți-vă că un bun profesor este, de asemenea, un student bun.
 • Imagine cu titlul Teach Piano Step 10
  10
  Pentru studenții mai tineri, este ideal să aveți un sistem de recompensare pentru ai motiva să practice. Oferă premii mici precum bomboane, pixuri etc. când ajung să facă practica pe care i-ați trimis-o.
 • sfaturi

  • Dacă nu cumpărați cărți de pian pentru elevii dvs., recomandați titluri pentru a le cumpăra dacă doresc. Pentru un începător toate cărțile sunt aceleași, dar de altă culoare.
  • Fii răbdător cu elevii tăi.
  • Încercați să nu purtați elevii cu discuții. Începeți o lecție întrebând cum a trecut săptămâna. Ei vă vor spune frustrările lor și veți ști dacă au practicat acasă. Dacă li s-a întâmplat ceva rău, s-ar putea să nu fi avut timp să practice. Puteți face o lecție pentru a le învăța cum să practici în mod eficient.
  • Găsiți piese interesante pentru elevii dvs. Există multe piese de pian la diferite niveluri. Dacă îi plac jocurile, vor dori să practice mai mult.
  • Arătați-le toate trucurile pe care le știți că sunteți pianiști buni.

  avertismente

  • Nu te preface că ești o persoană pe care nu o ai. Instructorii de pian au cel puțin o diplomă de bacalaureat în pian și un curs de pedagogie a pianului. Un profesionist trebuie să știe cum să seculeze și să predea concepte muzicale și să dezvolte abilitățile tehnice și structura mâinilor pe măsură ce cresc.
  • Dacă un student a învățat tot ce puteți oferi, nu-l obligați să rămână. Spune-i să găsească un profesor mai avansat. Puteți găsi un alt student pentru a vă completa diferența.
  • Elevii pot să nu vrea să practice. Dacă mergi la clasă fără a-ți practica sau examina notele, trebuie să le spui că nu se vor îmbunătăți continuând astfel. Dacă elevii sunt tineri, cereți ajutorul părinților. Rețineți că nu toți elevii sunt cinstiți.
  • Nu forțați-i să practice piese plictisitoare mai mult decât este necesar. Mulți începători se pensionează deoarece sunt forțați să joace piesele simple mai mult de cincizeci de ori pe zi.
  • Deși nu este ilegal să faceți publicitate ca profesor de pian, este nevoie de experiență și mulți ani de formare. Doar pentru că o persoană stăpânește câteva tehnici nu înseamnă că poate să-i învețe pe alții. Asigurați-vă că sunteți pregătiți înainte de a sări.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să învățați să jucați pianul pe cont propriuCum să învățați să jucați pianul pe cont propriu
  Cum să cumpărați o tastaturăCum să cumpărați o tastatură
  Cum să devii muzicianCum să devii muzician
  Cum sa alegi intre un pian digital si un pian acusticCum sa alegi intre un pian digital si un pian acustic
  Cum să înveți să cânți la chitarăCum să înveți să cânți la chitară
  Cum să predați cursul de burtică pentru începătoriCum să predați cursul de burtică pentru începători
  Cum să predați fundamentele teoriei muziciiCum să predați fundamentele teoriei muzicii
  Cum să încurajezi copilul să practice pianulCum să încurajezi copilul să practice pianul
  Cum să improvizați la pianCum să improvizați la pian
  Cum să cureți un pianCum să cureți un pian
  » » Cum să predați pian

  © 2011—2020 ertare.com