Cum să gândiți la o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori)

Îți place să scrii cărți, dar nu găsești povestea potrivită? Primul lucru pe care trebuie să-l faci este ... gândește-te la o idee!

pași

Imagine intitulată Obțineți o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori) Pasul 1
1
Scrieți o carte cu aproape orice! Puteți să vă urmăriți în timp ce faceți cumpărături, la casa unui prieten sau când vedeți ceva cu adevărat suspicios - dar nu faceți nimic în afacerile personale ale cuiva. De exemplu, poți scrie despre mătușa ta Edna: Mătușa Edna a fost întotdeauna foarte rezervată. El nu ia permis fiicei sale să intre în studiul său sau să-l lase pe câine să intre în casă - nici nu l-a permis soțului să intre în camera lui! Atunci, Harry McCoy la descoperit: mătușa lui drăguță, subțire și rezervată, Edna, era un agent al CIA.
 • Imagine intitulată Obțineți o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori) Pasul 2
  2
  Poate că nu vrei să investighezi. Poate că te poți relaxa, fă-ți lucrurile și lăsa ideea să apară în mintea ta într-o zi. Luați primul pas dacă trebuie să scrieți imediat.
 • Imagine intitulată Obțineți o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori) Pasul 3
  3
  Faceți o furtună de idei. Cum credeți că autorul dvs. preferat își ia ideile? Deveniți ... un detectiv care caută un indiciu, un cumpărător care caută șuncă sau o bătrână care își caută ochelarii. Folosește-ți imaginația și lasă-ți creativitatea să curgă. Dacă vei scrie o carte fantastică, poți să te gândești la un personaj ca un dragon numit Mongo sau la un fel de creatură numită Grumaton, cu cinci cozi, șase colții, unsprezece brațe și douăzeci și unu picioare! Fii creativ, asta e ideea!
 • Imagine intitulată Obțineți o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori) Pasul 4


  4
  Puteți face și ceva ce vă place. Dacă vă place să înotați, puteți merge la piscină și, în timp ce înoțiți, gândiți-vă cum să vă încorporați dragostea pentru înot în poveste. Poate că personajul principal al cărții îi place să înoate sau povestea se poate desfășura într-o piscină ... Încearcă-o și fii creativă! Niciodată nu știi la ce te gândești.
 • Imaginea intitulată Obțineți o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori) Pasul 5
  5
  Dacă începeți să aveți o idee despre ceea ce doriți să scrieți, puneți-vă întrebări! Ce s-ar întâmpla dacă ...? Cum se va întâmpla? Are sens? Unde se va întâmpla? Scrieți multe răspunsuri și alegeți preferatul dvs.!
 • sfaturi

  • Rămâneți motivat și fiți conștienți de lucrurile despre care ați putea scrie.
  • O modalitate bună de a începe să scrieți este să vă bazați pe povestea unui vis pe care l-ați avut. Puteți scrie, de asemenea, despre propria viață și despre experiențele voastre.
  • Încercați să faceți povestea originală, gândiți-vă la un obiect sau activitate unică. Vrei să distrați și să-i motivați pe cititor să continue să citească.
  • Fii tu și nu te îngrijora dacă cititorii îți vor plăcea cartea ta.
  • Creați o cutie de idei. Plasați o introducere, un corp și o concluzie în caseta de idei. Apoi puneți toate ideile în cutie.
  • Nu uitați să faceți acest lucru interesant și folosiți multe adjective! Faceți-o distractivă, aventuroasă sau realistă.
  • Ideile care durează de obicei mai mult pentru a apărea în cap sunt de obicei cele mai bune.
  • Dacă sunteți într-adevăr blocat, o idee bună este să luați o hârtie goală și să puneți zece linii. Du-te la prietenii tăi, la părinți, la bunicii tăi și cere-i pe toți să îți spună un cuvânt care merge în cazul în care, care și cum.

  avertismente

  • DAR! O idee bună de a-ți îmbunătăți abilitățile de scris este să iei una sau mai multe cărți de la autorul tău favorit și apoi să analizezi scrisul tău și să încerci să găsești modelele pe care le folosești. Apoi luați cartea pe care o preferați de acel autor și încercați să scrieți un sequel. Încercați să utilizați același stil ca și autorul. Este un exercițiu bun de a ști propriul stil personal de scriere și este, de asemenea, o bună practică de a dezvolta personaje și medii și, de asemenea, un complot captivant. Cui îi pasă că nu poate fi publicat pentru că este plagiat? Nimeni, dar tu trebuie să o citești și e distractiv!
  • Nu copiați ideile altor persoane. Se numește plagiat, și este ilegal.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un laptop sau un desktop cu un procesor de text
  • Pen sau creion
  • Imaginatia ta
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face pe oameni la școală să creadă că ești un vrăjitor ca Harry PotterCum de a face pe oameni la școală să creadă că ești un vrăjitor ca Harry Potter
  Cum să scrieți propriile versuri de cânteceCum să scrieți propriile versuri de cântece
  Cum sa faci un film misteriosCum sa faci un film misterios
  Cum să scrie bine în timp ce sunteți adolescentCum să scrie bine în timp ce sunteți adolescent
  Cum să scrii despre crimele misterioaseCum să scrii despre crimele misterioase
  Cum să scrieți o carte bună despre orice subiectCum să scrieți o carte bună despre orice subiect
  Cum de a scrie o carte de fictiune bunaCum de a scrie o carte de fictiune buna
  Cum să scrieți un dialogCum să scrieți un dialog
  Cum se scrie un scenariu pentru o carteCum se scrie un scenariu pentru o carte
  Cum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnalCum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnal
  » » Cum să gândiți la o idee pentru o carte (pentru tinerii scriitori)

  © 2011—2020 ertare.com