Cum să te ești în stil Touka Kirishima

A trebuit vreodată să vă pieptești părul ca protagonistul femeii Tokyo Ghoul, Touka Kirishima? Nu știți cum să pregătiți peruca, astfel încât să nu cheltuiți atât de mult pe unul deja pregătit? Preferați să vă pieptești părul ca ea? Aici vă oferim soluția!

pași

Metoda 1
Cu peruca

Image Image Îndreptați o perucă sintetică Pasul 7
1
Ia-o peruca corespunzătoare. Obțineți o perucă tăiată la înălțimea umerilor sau puțin peste ea. Dacă nu o puteți găsi, puteți să o tăiați singur la acea înălțime. Dar aveți grijă, nu treceți sau nu lăsați-o să se înșele. Dacă preferați, solicitați ajutor unui prieten profesionist sau de încredere sau membru al familiei despre care știți că va lucra pentru dvs.
 • Culoarea perucii, dacă aveți nevoie de ea pentru o cosplay, poate fi negru sau purpuriu foarte închis. Puteți să-l cumpărați deja vopsit sau vopsit singur, este foarte ușor și economic de făcut!
 • Peruca ar trebui sa fie neteda, fara nici o ruptură. Dacă este o perucă rezistentă la căldură, treceți fierul înainte de tăiere și / sau așezare. Trebuie să fie foarte curat și curat, este inutil să folosiți o perucă curată sau batrată pentru un cosplay al acestui personaj.
 • Fringe trebuie să ajungă la bărbie, iar banda ar trebui să meargă pe partea dreaptă a capului, astfel încât marginile să cadă pe ochiul stâng și să o acopere ca în anime și manga.

Metoda 2
Cu păr natural

Imaginea intitulă Decide între tăierea părului sau nu Pasul 16
1
Taie-ti parul Tăiați-o de umerii sau puțin mai sus, aproape atingând bărbia. Desigur, puteți să vă tăiați părul mai scurt sau mai lung dacă este ceea ce doriți.
 • Image cu titlul Cut Your Hair Hair Step 18
  2


  Ușurează-te păr foarte bun. Aveți grijă să nu existe vreo râpă în partea din spate a capului sau că atunci când se vor întoarce cîteva ore să se curețe. Utilizați un scut termic bun înainte de a evita deteriorarea acestuia.
 • Imaginea intitulată Cut Your Own Hair Step 15
  3
  Păstrează-ți mereu părul strălucitor și curat. Spălați-o la fiecare două sau trei zile. Nu-l distrugeți prin spălarea zilnică.
 • Imaginea intitulată
  4
  Tint culoarea parului, dacă vrei Nu este nevoie să vă vopsiți părul, deoarece culoarea naturală va fi de asemenea merită. Dacă preferați să-l colorați, ar putea fi întuneric violet sau negru, astfel încât să arate chiar mai mult ca parul ciudat al acestui personaj.
 • Imagine cu denumirea Style a Pixie Cut Step 1
  5
  Utilizați întotdeauna dungă pe partea dreaptă a capului astfel încât marginea să cadă pe ochiul stâng. Dacă doriți, puteți folosi banda pe partea stângă, fără probleme!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o perucaCum sa faci o peruca
  Cum să netezi o perucă sinteticăCum să netezi o perucă sintetică
  Cum să netezi o perucă curbatăCum să netezi o perucă curbată
  Cum de a alege o culoare de părCum de a alege o culoare de păr
  Cum sa ascunzi chealaCum sa ascunzi cheala
  Cum să faci coafura Elsidei, Regina de zăpadă, de la FrozenCum să faci coafura Elsidei, Regina de zăpadă, de la Frozen
  Cum sa faci o peruca din fata dantelaCum sa faci o peruca din fata dantela
  Cum sa faci o peruca cu extensiiCum sa faci o peruca cu extensii
  Cum să vă păstrați frumos părulCum să vă păstrați frumos părul
  Cum sa faci ca Disney Snow WhiteCum sa faci ca Disney Snow White
  » » Cum să te ești în stil Touka Kirishima

  © 2011—2020 ertare.com