Cum să participi la un festival ca solist sau într-un grup

Un festival de soliști și grupuri este exact ... Un eveniment în care trupe studențești și alți artiști se reunesc pentru a se desfășura fie în grupuri, fie ca soliști însoțiți de un pian. Acest eveniment este, într-un fel, similar cu o audiție și, de asemenea, un concert. Participanții apar într-o cameră în fața unui judecător și li se dă un grad pentru prezentare, cu toate acestea, ele nu sunt comparate cu celelalte și li se dă o evaluare bazată pe prezentările lor individuale.

pași

Metoda 1
Pregătiți-vă pentru eveniment

Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pas 1
1
Alege ce vrei să faci Taxele, reglementările, sistemele de rating și cerințele diferă de la un district la altul, dar în momentul de față decideți doar dacă doriți să participați ca solist, ca ansamblu sau ca ambii. În funcție de district, pot exista diferențe în ceea ce privește limitele numărului de lucruri pe care le puteți face, dar, în orice caz, dacă faci mai mult de două, probabil că nu este o idee bună.
 • Imagine intitulată Participarea la un festival solo și ansamblu Pasul 2
  2
  Strângeți oamenii de care aveți nevoie.
 • Dacă aveți de gând să faceți o adunare, trebuie să căutați celelalte persoane care vor fi în ea. Unele locuri sunt mai stricte cu grupurile decât altele, însă multe domenii necesită grupuri "normal"Ca o pereche de caneluri, cvintete de instrumente de suflat din lemn sau aerophones, metale cuartet, etc., precum și punerea în aplicare exactă folosită în ele. Din nefericire, asta poate provoca obstacole. De exemplu, în cazul în care trupa ta nu are un fagotist, nu poți forma un cvintet de instrumente de suflat. Aflați ce pot fi tipuri de grupuri, dar chiar dacă ești liber să faci ce vrei, rețineți că nu doriți să fie foarte excentric. Un ansamblu cu baritonul Sax, oboi, și trompeta piccolo poate fi foarte ciudat. Norocos de a găsi muzică pentru un grup de genul ăsta.
 • Dacă intenționați să participați ca solist, probabil că aveți nevoie de acompaniamentul unui pianist (dacă piesa pe care o alegeți nu are un pian). În cele mai multe cazuri, vă puteți înscrie pe cineva cunoscut, cum ar fi părintele, bunicul, directorul muzical al bisericii etc. Dacă nu cunoști pe cineva care poate să cânte la pian, poți "împrumuta" altcineva din școala sau districtul tău.
 • Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pas 3
  3
  Alege muzica Doriți să vă asigurați că pentru a alege ceva care nu este atât de dificil de a învăța (deși o piesă pe care o mică provocare nu este rău) și vă place foarte mult. O modalitate bună de a alege este delimitarea ei de dificultate. De exemplu, aflați în ce măsură muzica joacă în mod normal formația dvs. (dacă credeți că puteți juca ceva mai complicat, cereți să vedeți muzică de nivel superior sau să rămâneți între același nivel). Apoi, trebuie doar să căutați prin cărți, să citiți și să alegeți. Dacă faceți o adunare, asigurați-vă că toți membrii sunt de acord, chiar dacă sunteți "lider" desemnat.
 • Imagine intitulată Participă la un festival solo și ansamblu Pas 4
  4
  Umpleți hârtiile și le dați. În cele mai multe forme de înregistrare, pur și simplu trebuie să furnizeze numele piesei, compozitorul și / sau aranjor și numele sau numele persoanelor din grupul dvs., precum și numele persoanei care vă va însoți în cazul participa ca solist. În general, standardul este un formular pe participant, ceea ce înseamnă că, dacă vă înscrieți ca solist și cu un grup, aveți nevoie de două formulare separate. Dacă participați la un grup, trebuie să trimiteți un singur formular. Luați în considerare faptul că poate exista o taxă sau o taxă, care poate varia considerabil în funcție de zone. Asigurați-vă că citiți cu atenție regulile și prezentați plata la timp.
 • Imagine intitulată Participarea la un festival solo și ansamblu Pas 5
  5
  Practica. Aceasta este cea mai importantă parte, deoarece este punctul principal al festivalului de soliști sau grupuri: să practice o piesă și să aspire la cea mai înaltă clasă posibilă. Dacă nu aveți ocazia să repetați la școala dvs., găsiți o modalitate de a vă alătura cât mai mult posibil ansamblului sau acompaniamentului muzical după școală.
 • Metoda 2
  Înainte de eveniment

  Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pas 6
  1
  Puneți uniforma trupei. În mod normal, acest lucru nu este necesar, dar este logic. Uniforma trupei este o modalitate ușoară pentru alți oameni să vadă de ce școală sunteți de la, în același timp te face să arăți mai profesionist și mai bine pregătit. Uneori, judecătorii vă vor oferi avantajul îndoielii pentru greșelile mici, dacă arătați bine. Dacă vă prezentați un ansamblu, asigurați-vă că toată lumea știe că trebuie să poarte uniforma și pe care să o poarte. O alternativă la utilizarea uniformei formației poate fi aceea de a coordona culoarea hainei grupului tău. Fii creativ De exemplu, oricine poate folosi un tricou roșu, blugi albastru închis și pantofi albi, sau poți fi cu adevărat creativ și să încerce ceva mai neobișnuit, deoarece fiecare rochie într-o culoare diferită a curcubeului și sunt plasate în ordinea corectă.
 • Imagine intitulată Participarea la un festival solo și ansamblu Pasul 7
  2
  Pune toate lucrurile împreună Veți dori să aveți instrumentul și piedestalul dvs. (în cazul în care v-au cerut să vă luați), file suplimentare (pentru a le păstra în buzunar în cazul în care aveți nevoie de ele) sau orice alt instrument de care aveți nevoie, copia originalul piesei dvs. (adică, cartea sau hârtia din care a ieșit), dacă aveți, și copia dvs. de muzică. De asemenea, doriți să aveți o copie, sau două, din toate părțile de asamblare, inclusiv pe a ta sau partea de pian pentru solist de prezentare, dacă cineva din adunare ta își pierd muzica sau dacă pianist care va însoți ați primit copia părții tale dintr-un motiv.
 • Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pasul 8


  3
  Când ajungi la locul (cu cel puțin o jumătate de oră înainte de ora pe care ați alocat pentru prezentare) în cazul în care evenimentul va avea loc (probabil o școală), înregistrați pentru a primi informații de la camera de zi și du-te la cantină sau la locul desemnat pentru a vă încălzi sau repeta, revizuiți muzica de câteva ori și așteptați restul grupului dvs. sau pianistul care vă va însoți să sosiți. Dacă nu aveți copia originală a muzicii dvs., acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a căuta dirijorul tău. Dacă nu ți-a dat-o, ar trebui să o primească.
 • Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pasul 9
  4
  Odată ce toată lumea a sosit și ați încălzit câteva minute, căutați camera dvs. (cu cel puțin 15 minute înainte) și așteptați-vă rândul să vă prezentați. Dacă ești nervos, liniștește-te ... Vei fi bine.
 • Metoda 3
  În timpul evenimentului

  Imaginea intitulată Participă la un festival solo și ansamblu Pasul 10
  1
  Obișnuiți-vă cu camera. Probabil că judecătorul vă va da un minut pentru a vă alătura grupului dvs. sau cu pianul, pe care ar trebui să-l faceți.
 • Imagine intitulată Participați la un festival solo și ansamblu Pas 11
  2
  Când judecătorul vă spune să atingeți, respirați adânc și începeți să interpretați piesa. Concentrați-vă pe muzică, nu pe judecător, care trebuie să rămână liniștită și tăcută, pentru a nu vă distrage atenția.
 • Imagine intitulată Participă la un festival solo și ansamblu Pas 12
  3
  Rămâi acolo unde ești După ce ați terminat de joc, judecătorul ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a termina completarea tabelul de date, atunci va spune cum ai făcut-o și s-ar putea cere să atingă vreodată unele părți ale piesei cu comentarii cu privire la modul de a face mai bine . Nu vă jigniți și luați în considerare faptul că puteți obține cel mai mare scor. Singurul lucru pe care îl încearcă este să te ajute să devii un muzician mai bun.
 • Imagine intitulată Participă la un festival solo și ansamblu Pasul 13
  4
  După ce ați terminat complet, cereți originalul piesei dvs. înapoi judecătorului și părăsiți camera. Acum puteți aștepta rezultatele dvs., care, în funcție de câte persoane participă, pot dura de la câteva minute până la câteva ore înainte de a apărea sau puteți pleca acasă și puteți întreba managerul dvs. și mai târziu.
 • Imagine intitulată Participă la un festival solo și ansamblu Pas 14
  5
  Pat pe spate... Ai făcut o treabă bună!
 • sfaturi

  • în mod necesar trebuie copia originalul piesei dvs. pentru a da judecătorului, nu o fotocopie.
  • Un ulei curat, lubrifiat și ajustat înainte de eveniment poate fi o idee bună, doar pentru a vă asigura că instrumentul dvs. este în formă bună și va funcționa corespunzător. Surprinzile în timpul performanței tale nu sunt bune.
  • Acceptați un semnal pentru a începe să jucați, fie între dvs. și ceilalți din grupul dvs., fie între dvs. și pianistul dvs., pentru a putea începe împreună. Uitând acest lucru și care intră într-o eroare poate provoca un moment serios incomod și poate afecta scorul.
  • Unele districte au o listă de solisti și grupuri "aprobat" din care trebuie să alegeți să jucați. Nu vă prea atașați la o piesă de muzică pe care o doriți până când sunteți sigur că este aprobată.
  • Doar te distrezi Aceasta nu este o audiție, modul în care te duci este doar un scor și nu determină nimic important. Nu-ți pune stresul.
  • După ce ați jucat, este posibil să doriți o memorie. Multe festivaluri solo și de trupă vinde și tricouri și alte lucruri legate de instrumente, iar un tricou sau un tampon este o modalitate bună de a-și aminti experiența.

  avertismente

  • Nu încercați să faceți un grup cu oameni nerealizați. Chiar dacă este cel mai bun prieten al tău - dacă poți să pariezi bani pe care ei nu-l ating, probabil că nu-i vrei în grupul tău. Dacă nu vă place să depindeți de alți oameni, faceți o prezentare ca solistă. Nu este nimic în neregulă cu asta și puteți evita să suferiți sentimentele unor oameni.
  • Prezentat în prea multe evenimente (mai mult de două, poate trei) nu este ceva ce vrei să faci, ai putea termina cu conflicte de programare (cum ar fi două evenimente programate exact în același timp), sau cel puțin pot fi difuzate înainte și înapoi prea, și tot acest stres va afecta performanța dvs. Dacă mulți oameni te întreabă dacă vrei să fii în grupul lor, învață să spui nu, pentru binele tuturor celor implicați.
  • Există o provocare pentru sine și există o mușcătură mult mai mult decât puteți înghiți. Dacă sunteți în clasa a șaptea și ați jucat pentru o perioadă de mai puțin de doi ani, nu încercați să jucați o piesă de clasa a 4-a. Este posibil să nu vreți să încercați o piesă de gradul 2. Nu este nimic în neregulă cu muzica mai mult ușor, obiectivul nu este să vă bați sau să vă stresați, dacă nu atingeți ceva bine, chiar dacă acesta este doar nivelul 1.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să apară pe emisiunea TV "Wipeout"Cum să apară pe emisiunea TV "Wipeout"
  Cum sa faci un caine cu margele de festival Mardi GrasCum sa faci un caine cu margele de festival Mardi Gras
  Cum se joacă `Jocurile de foame `Cum se joacă `Jocurile de foame `
  Cum să se comporte la un concert rockCum să se comporte la un concert rock
  Cum să organizați un turneu de golfCum să organizați un turneu de golf
  Cum să cânți o capelăCum să cânți o capelă
  Cum să conducă un corCum să conducă un cor
  Cum să faci o audiție pentru o bandă de onoareCum să faci o audiție pentru o bandă de onoare
  Cum să organizezi o audițieCum să organizezi o audiție
  Cum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacteCum să faci un eveniment de succes pentru a stabili o rețea de contacte
  » » Cum să participi la un festival ca solist sau într-un grup

  © 2011—2020 ertare.com