Cum să organizezi o atingere

Ai mers vreodată la cineva care a jucat și a avut un moment bun? Ei bine, aici este sansa ta de a-ti organiza propria percada, castiga bani si te distrezi. Tot ce ai nevoie este o mică determinare și o încredere. Organizarea unui eveniment muzical live nu este la fel de dificilă cum vă imaginați.

pași

Metoda 1
Creați contacte

Imaginea intitulată
1
Vorbiți cu trupe și organizatori de piese sau concerte din zona dvs. și păstrați legătura cu ei.
 • Imaginea intitulată
  2
  Oferiți ajutor pentru piesele pe care le organizează. De exemplu, puteți să vă oferiți șoferul, să vă ajutați cu pregătirile echipei sau să inserați postere. De asemenea, puteți vinde bilete. Trebuie să faceți acest lucru gratuit, astfel că veți primi bilete gratuite la joc și vă datorezi o favoare.
 • Imagine intitulată Fii pe dragoste sau listează-l pe Pasul 1
  3
  Odată ce ați ajuns la câteva piese, trebuie să fi întâlnit cel puțin 5 trupe sau artiști. Asigurați-vă că aveți o relație bună cu ei.
 • Metoda 2
  Obțineți un local

  Imaginea intitulată Organizează un concert Pasul 4
  1
  Găsiți un loc pentru tocada dvs. Puteți să închiriați cinematografe, școli sau spații pentru funcții, totuși, odată ce ați găsit cea potrivită, discutați cu administratorul pentru a vă asigura că este în permisiunea dvs. să faceți evenimente live. Cel mai bun pariu este să angajezi un teatru, deoarece multe dintre ele au posibilitatea de a face evenimente în care oamenii pot sta sau stau și de cele mai multe ori au deja instalat echipament, acest lucru vă va reduce costurile. Există, de asemenea, un număr mare de baruri care sunt dedicate muzicii live, au, în general, o capacitate între 100 și 300 de persoane și au echipamentul deja instalat și au un inginer de sunet în foaia de lucru. Acest ultim punct este vital, dacă este pentru prima oară când organizați un tur, având deja instalat sistemul de echipamente, nu numai că reduce costurile, ci și:
  • Este un loc în care oamenii vin adesea pentru a face ca merită să fi cumpărat sau închiriat propriul echipament.
  • Sistemul este organizat într-un anumit mod care adaptează spațiul fizic al clădirii, permițând astfel munca mai ușoară a inginerilor de sunet.
  • Acest lucru va reduce drastic timpul și problemele înainte și după joc. În afară de aceasta, trebuie să vă faceți griji mai mult în inventarul echipamentului, deoarece cantitatea de artefacte care intră și iese din incintă va fi minimă.
  Imaginea intitulată Organizează un concert Pasul 4
 • Imaginea intitulată Organizați un pas Gig 5
  2
  Asigurați-vă că rezervați locația cu cel puțin o lună în avans. Cu cât este mai mult anticipată, cu atât mai bine vă puteți promova cele mai bune și aveți totul pregătit în avans.
 • Imaginea intitulată Calculați costurile de închidere Pasul 11
  3
  Cereți costurile de închiriere a locului pe timp de noapte și adăugați-l la bugetul dvs. Uneori localnicii vă cer o parte din vânzările de bilete. Nu le oferiți mai mult de 40%, deoarece această sumă este deja minunată dacă aveți costuri suplimentare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Trebuie să decideți dacă este un loc cu scaune sau dacă oamenii vor sta în picioare. Când oamenii stau în picioare, puteți obține mai mulți oameni înăuntru și în afară preferă acest lucru, deoarece pot dansa și să sară în cazul în care este un metal greu.
 • Imaginea intitulată
  5
  Trebuie să decideți dacă jucătorul va avea loc locuri sau va fi pur și simplu o admitere generală. Oamenii preferă admiterea generală, pentru că toată lumea va avea opțiunea de a fi în primul rând la același preț, cu toate acestea, una dotată cu locuri desemnate reprezintă mai puține probleme și are nevoie de mai puțină siguranță.
 • Imaginea intitulată
  6
  Organizați securitatea. Teatrele și locurile de întâlnire au adesea angajați care păzesc ușile, dar va trebui să plătiți suplimentar pentru serviciile lor. Dacă este o atingere foarte localizată cu puțini oameni, este posibil să întrebați prietenii dvs. mai mari și mai încrezători să facă funcții de securitate, cu toate acestea, legile necesită adesea angajarea personalului de securitate profesionist. Adăugați aceste costuri la bugetul dvs.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 10
  7
  Setați o limită de vârstă. Dacă locul are un bar, trebuie să decideți dacă vor distribui băuturi alcoolice sau nu. Dacă da, evenimentul trebuie să aibă o vârstă minimă de intrare. Poate că faptul că vindeți alcool mărește prețul asigurării.
 • Imaginea intitulată
  8
  Obțineți o asigurare Asigurarea de răspundere civilă poate fi inclusă în contractul cu sediul, însă trebuie să verificați întotdeauna pentru a fi sigur. Este mai bine să cheltuiți 200 de dolari pentru a cumpăra o asigurare pentru noapte pentru a primi o cerere pentru un milion. Toate companiile au o opțiune de asigurare pentru acest tip de eveniment, însă depinde de dvs. să găsiți cel mai bun preț. De asemenea, cu fiecare grevă pe care o organizați, atâta timp cât nu există accidente, costul asigurării dvs. va scădea, deoarece companiile de asigurări vor avea dovezi că sunteți responsabil și că există mai puține riscuri implicate. Adăugați prețul de asigurare la bugetul dvs.
 • Metoda 3
  Ia trupele, echipele și ajutoarele.

  Imaginea intitulată
  1
  Determinați care trupe se vor juca în eveniment. Veți avea nevoie de 3 până la 6 benzi.
 • Imaginea intitulată Organizați un pas Gig 13
  2
  Alege o trupa care are un numar mare de fani si care joaca adesea ca trupa principala in hiturile de aceasta dimensiune. Ei vor fi trupa principală, vă vor asigura o audiență bună. Cu noroc, vor aduce bateria noaptea și unele amplificatoare. Dacă nu, cereți celorlalte trupe să o facă. Este mai eficient și mai ieftin decât închirierea de instrumente și echipamente.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 1
  3
  Alegeți celelalte benzi. Vă recomandăm să obțineți chiar și o bandă care este complet necunoscută pentru a începe noaptea și pentru a servi drept publicitate. De asemenea, veți avea un nou contact.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 15
  4
  Calculați costurile de obținere a benzilor. Unele trupe percepe o taxă, dar de multe ori trupe care nu au contracte sau nu sunt la fel de bine-cunoscute vor juca gratuit în schimbul câteva gratuit pentru prietenii bilete, cu toate acestea, nu profita de generozitatea lui și întotdeauna separă niște bani de la buget să dea fiecărei trupe. Chiar dacă sunt doar 40 sau 50 de dolari, vor fi recunoscători. Dați-i puțin mai mult banii care au pus bateria etc. pentru uzura pe care o poți suferi și ca o mulțumire. Adăugați aceste numere la bugetul dvs.
 • Imaginea intitulată
  5
  Închiriați un inginer de sunet. În cazul în care locul de desfășurare are unul care are deja echipamentul său instalat, închiriați-l, dacă nu, inginerii de sunet au echipamentul lor și le pot duce la sediul gratuit. Dacă știți cum funcționează aceste echipamente, microfoanele, amplificatoarele etc. Simțiți-vă liber să organizați acest lucru pe cont propriu, dar veți avea o sarcină suplimentară în programul dvs. Poate că unul dintre prietenii tăi sau noile tale contacte le poate face gratuit pentru tine. Adăugați orice cost pe care îl generează la bugetul dvs.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 17
  6
  Ia un animator. El va fi responsabil pentru prezentarea benzilor și închiderea nopții. Încercați să obțineți pe cineva care este renumit în zonă și în industria muzicală, sau altfel faceți-l singur. Ai nevoie de puțină încredere și câteva minute de pregătire. Feriți-vă că un animator rău, îndrăgostit sau nepopular poate ruina noaptea și poate provoca mizerie inutilă și acesta este ultimul lucru pe care îl doriți.
 • Metoda 4
  Linia, calendarul și calendarul

  Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 18
  1
  Puneți la sfârșit cea mai populară trupă și cea mai puțin populară la început.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 19
  2
  Dați toate benzile inițiale aceleași timp pe scenă. Ultimele două trupe ar trebui să aibă mai puțin timp.
 • Imaginea intitulată
  3
  Spuneți trupei că au 5 minute mai puțin decât au de fapt. Deci, dacă au un timp de 30 de minute, spune-le că au 25, astfel încât totul să meargă bine.
 • Imaginea intitulată
  4
  Organizarea cerințelor echipamentului, timpul de împărțire a echipamentului și timpul testului sonor este dificil. Aveți nevoie de o comunicare constantă. Nu are sens ca 5 benzi să aducă 5 baterii diferite, 5 seturi de amplificatoare pentru 4 dintre ei, așteptând să fie furate de la furgonetele din parcare.
 • De obicei, principalele acte sunt transportă baterii și alte toboșari trebuie să aducă ceea ce este considerat ca fiind „casante sau strica“ (chimvale, timpane, pedală), cu toate acestea, unele toboșari nu sunt confortabile, cu acest lucru și doresc celălalt benzile folosesc propriul echipament. Dacă fiecare bandă utilizează propriul echipament, intervalul de timp dintre acte va fi întârziat cu 15 minute pentru a întârzia 25 de minute, iar testele sonore vor fi prelungite cu câte 5 minute fiecare. Într-o noapte în care există doar 3 benzi, aceasta nu reprezintă o problemă serioasă, dacă aveți 5 trupe și spectacolul ar trebui să se termine la ora 11 noaptea, atunci este un coșmar.
 • Același lucru este valabil și pentru chitaristi. În general, este acceptabil ca alte persoane să utilizeze cabinele dumneavoastră (boxe sub amplificatoare lor), dar nu și amplificatoare în sine dacă nu sunt cunoscute benzile și să aibă o anumită încredere între ele sau sunt mai relaxate.
 • Toate acestea sunt complicate un pic atunci când principalele acte au amplificatoare în combinație sau nu au suficiente cabine. Atunci apar problemele și îți dai seama că o trupă nu constă doar din tobe, bas, chitare și voci. Claviaturi, chitare acustice, mandoline, banyos, kazoos, harfe etc. poate genera îmbătrânirea prematură la inginerii de sunet, dacă nu le notificați în prealabil.
 • Începeți cu actul principal. Ce vor aduce ei, ce vor avea nevoie și ce vor împărți? Spuneți banda următoare în avans ce au la dispoziție și întrebați-le la aceleași trei întrebări. Până când ajungi la ultimele două trupe, totul ar trebui să fie bine organizat și aranjat. Poate că bateria este dintr-o bandă, cabinele de la alta, dar numai anumite benzi le pot folosi, etc. dar dacă scrieți totul pe o bucată de hârtie, ar trebui să fie suficient de ușor să țineți evidența tuturor echipelor.
 • Cu toate acestea și cu ajutorul inginerului de sunet, ar trebui să fie în măsură să calculeze cât timp trebuie să soundcheck, dacă aveți nevoie de ele, și de a organiza timp pentru benzile de a le cunoaște. Se pare că o mulțime de muncă, dar vă va salva toate stresul de noapte.
  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 22
  5
  Autorizează trupele să-și vândă înregistrările și mărfurile, dacă au, în timpul intermediare și după piesă. Nu le taxați pentru că faceți asta.


 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 23
  6
  Trebuie să rămâneți în limitele de timp ale sediului.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 24
  7
  În general, trebuie să lăsați 15 minute între fiecare grupă pentru a organiza. Este o idee bună să se coordoneze cu inginerul de sunet, deoarece unele trupe necesită mai mult timp pentru a se stabili pe scenă sau pentru a despacheta echipamentul pe care îl aduc cu ei.
 • Imaginea intitulată
  8
  Puneți muzică între trupe. Stilul muzicii ar trebui să fie similar cu cel al trupei care va juca în jocul tău, dar nimic din ceea ce joacă de fapt. Inginerii de sunet vă pot face acest lucru, lăsați-i să știe în prealabil să aducă o conexiune pentru playerul dvs. MP3.
 • Metoda 5
  Anunțuri și publicitate

  Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 26
  1
  Faceți postere. Modul ieftin, dar elegant pentru a face acest lucru este de a face un poster simplu de fundal negru cu litere albe. Ia pe cineva care lucrează într-un birou pentru a face toate fotocopiile pe care le puteți, altfel, veți avea un cost suplimentar pentru amprente. Plasați următoarele informații pe afiș:
  • Banda principală
  • Trupa care va juca inaintea lor.
  • Trupa care va juca chiar inaintea lor.
  • Banda care va începe spectacolul.
  • locație
  • data
  • Prețul de admitere
  • Oricare dintre paginile web legate de trupe, local, intrări etc.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 27
  2
  Plasați postere pretutindeni, dar întotdeauna cereți permisiunea înainte de a face acest lucru. Plasați-le în magazinele de muzică, în locații moderne în zona dvs., la internet, la cafenele, școli, universități (dacă le permiteți) și în magazinele de îmbrăcăminte modernă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Sunați ziarul local, postul de radio etc. și spune-le că vei face o lovitură. Dați-le toate informațiile pe care le aveți pe afiș, sau chiar le trimiteți o copie. Scrieți un comunicat de presă și trimiteți-l la toate ziarele din zona dvs. și zona a atins câteva săptămâni înainte de dată. Încercați să faceți un fotograf de ziar pentru a merge dacă au o secțiune de spectacol.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 29
  4
  Au toate trupele să anunțe loviturile pe MySpace, Bebo, Blogger sau orice altceva. Încercați să creați un cont propriu dedicat organizării de piese sau concerte, dacă intenționați să le luați în serios.
 • Metoda 6
  Calculați prețul biletelor

  Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 30
  1
  Adăugați toate costurile pentru a vă stabili bugetul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Împărțiți-le cu numărul de bilete pe care le aveți la dispoziție pentru a le vinde, fără a număra pe cele pe care intenționați să le oferiți. Aceasta este suma minimă pe care o puteți percepe pentru fiecare bilet pentru a vă recupera costurile. Poate vrei să-l calculezi astfel încât să nu ai utilități, ci să faci oameni interesați de piesele din zona ta.
 • Dacă doriți să aveți utilități, adăugați aproximativ 20% la această sumă, dar întotdeauna aveți un preț rotunjit pentru intrare. Trebuie să fie divizibil cu 2 sau cu 5. De exemplu, 11 nu este corect, ar trebui să taxați 10 sau 12.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 32
  3
  Au magazinul să tipărească biletele, probabil că sunt incluse în rata de închiriere. Dacă nu imprimă biletele, le vândă la intrare, astfel încât nu vor fi incluse intrări tipărite în temă. Utilizați un sigiliu pentru mâinile oamenilor în momentul în care ajung. Obțineți o ștampilă originală dar amintiți-vă, dacă nu este manuală, altcineva ar putea să o primească, pentru a obține o cerneală de culoare originală și ao schimba pentru fiecare atingere pe care o faceți.
 • Imaginea intitulată Organizați un pas Gig 33
  4
  Încercați să evitați atribuirea locurilor, cu excepția cazului în care proprietarii insistă. „Primul care ajunge este prima ședință“ este cea mai bună alegere dacă ai de gând să aibă un tânăr, bine, acest lucru se va asigura că acestea ajung pentru primul spectacol.
 • Metoda 7
  În aceeași noapte a jocului

  Imaginea intitulată
  1
  Asigurați-vă că toate trupele ajung mai devreme, pentru că dacă nu apar, ar putea ruina noaptea. Cereți-le să sosească între 2 și 3 ore înainte de eveniment.
 • Imaginea intitulată
  2
  Revizuirea sunetului este un subiect delicat, asigurați-vă că trupa principală ajunge la primul loc, deoarece va trebui să testeze sunetul înainte de oricine altcineva. Apoi, trebuie să decideți dacă fiecare bandă trebuie să facă acest test de sunet. Discutați cu inginerul de sunet și ascultați ce vrea să spună. Dacă aveți 5 benzi și lipsesc două ore înainte de ușile deschise, nu are nici un sens pentru a revizui sunetul pentru toate că atunci când oamenii vin primul lucru pe care il vezi este benzile de a face preparate, și că nu e corect.
 • Imaginea intitulată
  3
  Prima trupa ar trebui să înceapă să se joace la jumătate de oră după deschiderea ușilor.
 • Imaginea intitulată Organizați un pas Gig 37
  4
  Creați o cameră "Verde. " Camera verde este pur și simplu o cameră în spatele rafturilor unde există băuturi răcoritoare și alimente și ar trebui să fie suficient de mare pentru ca trupele să se poată distra în timp ce nu sunt pe scenă.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 38
  5
  Lăsați-i să vă vadă la ușă și în public, întrebându-i dacă se simt bine.
 • Imaginea intitulată Organizați un pas Gig 39
  6
  Discutați cu inginerul de sunet, personalul ușii și benzile pentru a vă asigura că totul funcționează corect.
 • Metoda 8
  După atingere

  Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 40
  1
  Plătiți trupele și membrii echipei dvs. la timp.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 41
  2
  Dacă proprietarii locului sunt oameni buni, faceți un mic dejun cu ei sau mergeți la un bar din oraș pentru a vorbi cu ei și cu trupele.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ascultați critica și încercați să vă îmbunătățiți ceea ce vă spun. Amintiți-vă că majoritatea acestor tipi "au plecat" la multe piese.
 • Imaginea intitulată Organizează un pas Gig 43
  4
  Relaxați-vă și pregătiți-vă pentru succesul următor.
 • sfaturi

  • Încearcă să fii cât mai prietenos posibil, indiferent de ce fac oamenii.
  • Trebuie să fii strictă cu siguranța în primele tale hit-uri până când vei avea experiența necesară.
  • Fii punctual cu plățile pentru a crea o bună reputație.
  • Aveți nevoie de determinare și angajament. Există lucruri care vor merge prost, trebuie doar să le depășiți. Veți învăța cu experiență.

  avertismente

  • Sunteți responsabil de noapte, astfel încât, dacă apare o urgență, acționați în funcție de situație și, dacă nu puteți să o faceți, obțineți ajutor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Unele bani pentru a începe. Obținerea sponsorilor la un magazin local de muzică este o opțiune bună.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi Robux în RobloxCum să câștigi Robux în Roblox
  Cum să lansați o casetă de mixCum să lansați o casetă de mix
  Cum să obțineți melodii gratuite pentru un iPodCum să obțineți melodii gratuite pentru un iPod
  Cum să obțineți lego-uri gratuiteCum să obțineți lego-uri gratuite
  Cum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonaldCum să vă îmbunătățiți șansele în jocul Monopoly lui McDonald
  Cum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuiteCum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuite
  Cum să obțineți bilete gratuite la cinemaCum să obțineți bilete gratuite la cinema
  Cum să găsiți muzică indie nouăCum să găsiți muzică indie nouă
  Cum sa formezi o formatie si sa o faci faimoasaCum sa formezi o formatie si sa o faci faimoasa
  Cum să-ți faci cunoscuta formațiaCum să-ți faci cunoscuta formația
  » » Cum să organizezi o atingere

  © 2011—2020 ertare.com