Cum de a optimiza Soulseek pentru a descărca muzică

Soulseek este un program foarte bun care servește pentru partajarea muzicii online și o modalitate excelentă de a găsi fișiere, dacă ați configurat-o în mod corespunzător. Dacă computerul este conectat la un router din rețeaua de domiciliu (cum ar fi un router Linksys sau D-Link) sau dacă funcționează în spatele unui paravan de protecție, Soulseek pare să funcționeze bine, dar este posibil ca programul să nu profite din plin de potențialul său. Iată câteva sfaturi rapide despre cum puteți reduce cantitatea de erori și puteți mări cantitatea rezultatelor căutării.

pași

Imaginea intitulată Optimize Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 1
1
Descărcați și instalați Soulseek, dacă nu ați făcut-o deja.
 • Imaginea intitulată Optimize Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 2
  2
  Deschideți Soulseek, accesați meniul Opțiuni și selectați Opțiuni generale.
 • Imagine intitulată Optimizați fișierul Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 3
  3
  Ar trebui să vedeți un câmp care spune "Portul de ascultare:" (port de ascultare), Slsk (scurt pentru Soulseek) selectează un port la întâmplare, dar îl puteți schimba la cel dorit. Lângă acest câmp există un buton care spune "Testați firewall-ul și setările routerului" (verificați setările pentru firewall și router).
 • Imagine intitulată Optimizați fișierul Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 4
  4
  Se va deschide un browser web. Cu excepția cazului în care afișează pagina "Router-ul și clientul Soulseek sunt configurate corect" (routerul și clientul Soulseek sunt configurate corect), puteți îmbunătăți configurația.
 • Imaginea intitulată Optimizați fișierul Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 5


  5
  Dacă computerul este conectat la un router, este probabil ca portul de intrare să fie redirecționat către computer. Aceasta este o problemă de bază atunci când utilizați un router. Pentru a descrie pe scurt problema, atunci când vă conectați la furnizorul dvs. de internet fie printr-un modem DSL sau un cablu, vi se alocă o adresă IP (protocol internet). Dacă aveți un router, puteți conecta mai multe computere utilizând o singură adresă IP (de exemplu, 69.48.100.5). Acum, când o cerere de conexiune primită ajunge la un port dat, în acest caz 2234, routerul nu știe ce computer a trimis cererea (chiar dacă aveți doar un singur computer), deoarece ar putea fi oricare dintre calculatoarele conectate la router. Deci, pentru a rezolva această problemă, trebuie să configurați redirecționarea portului în router.
 • Imaginea intitulată Optimize Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 6
  6
  Dacă aveți mai multe calculatoare conectate la router, va trebui să alocați o adresă IP statică computerului pe care îl folosește Soulseek. Vizitați site-ul web PortForward.com pentru informații despre cum să atribuiți o adresă IP statică. Dacă aveți doar un computer conectat la router, probabil veți primi întotdeauna aceeași adresă IP internă de fiecare dată când vă conectați (de exemplu, 192.168.0.1), astfel încât să puteți sări peste acest pas.
 • Imagine intitulată Optimizați Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 7
  7
  Deschideți controlul de gestionare a routerului și redirecționați portul de ascultare la adresa IP pe care ruterul le-a atribuit computerului. Există instrucțiuni detaliate pentru fiecare router în PortForward. Selectați routerul și urmați pașii.
 • Imagine intitulata Optimize Soulseek pentru descărcarea de muzică Pasul 8
  8
  Reporniți clientul Soulseek dacă ați modificat portul de ascultare.
 • sfaturi

  • Dacă computerul se află în spatele unui paravan de protecție, asigurați-vă că portul de ascultare este deschis traficului, "deschizându-l" conform instrucțiunilor corespunzătoare.
  • Dacă utilizați Soulseek pe mai multe calculatoare, va trebui să alocați un alt port de ascultare și să oferiți o adresă IP internă statică fiecăruia și să configurați redirecționarea portului pentru fiecare port de ascultare al acelui computer.

  avertismente

  • Partajarea materialelor protejate prin drepturi de autor fără permisiune este o încălcare a dreptului de autor și poate duce la condamnări civile și penale. Fii atent
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea portului de ascultare pentru Desktop la distanțăModificarea portului de ascultare pentru Desktop la distanță
  Cum se conectează Vista și Windows 7Cum se conectează Vista și Windows 7
  Cum se conectează Xbox 360 la computerCum se conectează Xbox 360 la computer
  Cum se conectează la un router LinksysCum se conectează la un router Linksys
  Cum să configurați laptopul să se imprime fără firCum să configurați laptopul să se imprime fără fir
  Cum se configurează un router wirelessCum se configurează un router wireless
  Cum se configurează un routerCum se configurează un router
  Cum se configurează un router NetgearCum se configurează un router Netgear
  Cum se convertește un Linksys WRT54G într-un punct de accesCum se convertește un Linksys WRT54G într-un punct de acces
  Cum se creează o rețea locală (LAN)Cum se creează o rețea locală (LAN)
  » » Cum de a optimiza Soulseek pentru a descărca muzică

  © 2011—2020 ertare.com