Cum se obține o calitate audio mai bună utilizând Audacity

Audacity este un instrument puternic pentru editarea audio. Deși poate părea complicat, niște pași foarte simpli vă vor ajuta să terminați cu un sunet de calitate foarte bună.

pași

Metoda 1
Înainte de a importa audio către Audacity

Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 1
1
Începeți cu înregistrări de înaltă calitate. Cu cât aveți mai bune calitatea înregistrărilor, cu atât mai bine va ieși produsul final. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți înregistrarea includ:
 • Alegeți suportul de înregistrare corespunzător. Diferite tipuri de microfoane funcționează cel mai bine cu diferite tipuri de sunete. Aflați ce microfon (e) este cel mai bun pentru instrumentul / mediile dvs. Asigurați-vă că aveți cabluri și conexiuni de înaltă calitate.
 • Înregistrați-vă într-un spațiu cu o bună acustică. Unele spații și dimensiuni funcționează cel mai bine pentru diferite tipuri de înregistrări. Poate doriți să scăpați de spațiile care au o mulțime de ecouri sau care sunt atât de închise, încât sunetul este distorsionat (sau poate asta este ceea ce căutați).
 • Eliminați cât de mult zgomot de fond puteți. Mașinile care creează sunete în fundal pot adăuga un suiș la înregistrările dvs., care vor fi imposibil de eliminat.
 • Înregistrați mai multe fotografii. Poate fi o decizie bună pentru înregistrarea audio de mai multe ori pentru a obține cea mai bună calitate posibilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate audio mai bună atunci când utilizați Audacity Pasul 2
  2
  Salvați toate înregistrările la cea mai înaltă calitate posibilă. Dacă intenționați să înregistrați cu un alt program sau dispozitiv înainte de a utiliza Audacity, asigurați-vă că ați exportat / extras audio la cea mai înaltă calitate posibilă. Conversia de la un format la altul ar putea, de asemenea, să ducă la pierderi de calitate.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 3
  3
  Actualizați placa de sunet și driverele dvs. Dacă vă puteți permite și aveți posibilitatea de a vă actualiza placa de sunet, faceți-o. Cel puțin, descărcați cele mai noi drivere pentru placa de sunet curentă.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că aveți difuzoare sau căști de înaltă calitate. Dacă acestea nu sunt de bună calitate, te-ar putea înșela. Alte deficiențe ale înregistrării se pot distinge cu ușurință prin difuzoare sau căști de înaltă calitate.
 • Metoda 2
  Preferințele Audacity

  Imaginea intitulată Obțineți o calitate audio mai bună atunci când utilizați Audacity Pasul 5
  1
  Descărcați cea mai recentă versiune de Audacity împreună cu noua versiune beta. Versiunea beta mai recentă poate avea capacitatea de a lucra cu o calitate superioară, însă este posibil să aveți și multe erori.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate audio mai bună atunci când utilizați Audacity Pasul 6
  2
  Deschideți caseta Preferințe Audacity. Faceți acest lucru făcând clic pe Editați în partea de sus a ferestrei sau apăsând pe Ctrl + P. De aici, puteți face schimbări nesfârșite, ceea ce va crește calitatea.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 7
  3
  Verificați preferințele Audio I / O Asigurați-vă că Audacity are informațiile corecte despre dispozitivul dvs. audio și că "Canalele:" sunt la 2 (Stereo) sau la un nivel mai înalt dacă este posibil.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 8
  4
  Măriți setările "Calitate".
 • Ridicați "Rata de eșantionare implicită:" la cel puțin 44100 Hz (calitate CD). Conversia între diferite frecvențe de eșantionare poate cauza distorsiuni datorate erorilor în calcule, astfel încât conversiile să rămână la limită. Utilizați 44100Hz sau 88200Hz pentru sunetul general, dar dacă sunetul va fi utilizat într-un videoclip, utilizați 48000Hz sau 92000Hz
 • Setați "Formatul standard de probă" la 32 de biți. Acest lucru vă va oferi un spațiu suplimentar pentru sunete.
 • Opțional, ați putea avea ambele setări ale "convertorului Rate Rate" să aibă o interpolare sincronizată de înaltă calitate.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate audio mai bună când folosiți Audacity Pasul 9


  5
  Personalizați setările "Interfață". Reduceți ajustarea Intervalul minim de afișare a dB vă poate oferi o imagine mai bună a sunetului pe care îl editați pentru a evita tăierea.
 • Metoda 3
  Când se editează

  Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 10
  1
  Fii atent cu tăieturile. Dacă sunetul dvs. nu se încadrează în intervalul de decibeli pe care îl permite Audacity, atunci îl va reduce și calitatea audio va scădea. Amintiți-vă întotdeauna că acest lucru se poate întâmpla cu întregul sunet în general, nu doar cu eșantioane individuale.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate audio mai mare atunci când utilizați Audacity Pasul 11
  2
  Echilibrează nivelurile de bas și de înalte. Dacă sunetele basului sunt prea grele, acestea ar putea să domine restul sunetului și sunetului rău la majoritatea subwooferelor. Dacă sunetele înalte sunt prea puternice, ar putea să se înnece basul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 12
  3
  Experimentați cu diferite niveluri de efecte. Utilizați funcția de previzualizare atunci când adăugați efecte la mostrele dvs. Diferite nivele de același efect pot diferenția între audio de înaltă calitate și audio de calitate scăzută.
 • Metoda 4
  La export

  Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 13
  1
  Guarda. Asigurați-vă că ați salvat proiectul înainte de export. Nu doriți să vă pierdeți munca dacă se întâmplă ceva cu computerul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 14
  2
  Exportul la cea mai înaltă calitate posibil. Exportarea proiectului dvs. ca fișier WAV pe 32 de biți va avea ca rezultat un fișier de înaltă calitate de înaltă calitate pe care îl puteți juca la majoritatea jucătorilor. Puteți folosi întotdeauna acest fișier pentru a face MP3 de calitate inferioară sau orice alt format. Rețineți că este posibil să nu puteți utiliza fișierul original atunci când aveți nevoie de un fișier de calitate scăzută (de exemplu, să îl publicați online).
 • Imaginea intitulată Obțineți o calitate superioară a sunetului când folosiți Audacity Pasul 15
  3
  Pentru persoanele obsesive. Formatul nativ pe care Audacity îl folosește pentru a înregistra sunetul pe hard disk este .AU (Sun / reXT), stochează sunetul în bucăți de 1MB pentru a economisi timp atunci când editează piesa. Totuși, formatul AU utilizat de Audacity pentru aceste fișiere de 1 MB este modificat astfel încât să poată fi redat numai în Audacity. Dacă nu ați salvat un proiect, aceste fișiere există pe hard disk, dar sunt stocate în dosarul fișierelor temporare Audacity. Ce înseamnă acest lucru este că forma cea mai pură și fără modificări pentru a exporta înregistrarea dvs. originală poate fi într-un fișier AU. Până acum, un fișier WAV pe 32 de biți are cea mai bună calitate. Și pentru informația dvs., o persoană care are o ureche pregătită și un sistem bun, va putea să distingă între 24 de biți și 32 biți, la o frecvență de 48.000 Hz. Dezavantajul folosirii formatului .AU (Sun / reXT) este că dacă utilizați Windows, WMP nu acceptă acest format. Cu toate acestea, există un număr mare de jucători care acceptă formatul .AU.
 • sfaturi

  • Nu vă descurajați dacă prima editare de câteva ori a calității nu se termină așa cum doriți. Păstrați practicarea până când o realizați.
  • Practica a urmat, amintiți-vă: "Practica este perfectă".
  • Salvează adesea.
  • Faceți o copie de siguranță a proiectelor dvs. Pentru măsurile de securitate, este mai bine să copiați fișierele în alte unități de stocare.

  avertismente

  • Anumite imagini din acest articol au fost editate din cauza dimensiunii. Poate părea diferit în Audacity.
  • Sunetele foarte puternice vă pot răni urechile.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Audacity.
  • Computer.
  • Ceva de editat.
  • Opțional: codificator LAME.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați zgomotul de fond cu AudacityCum să eliminați zgomotul de fond cu Audacity
  Cum să exportați audio în AudacityCum să exportați audio în Audacity
  Cum să extrageți audio dintr-un fișier video MPEG cu AudacityCum să extrageți audio dintr-un fișier video MPEG cu Audacity
  Cum se înregistrează YouTube audio cu Audio Hijack Pro (pe Mac)Cum se înregistrează YouTube audio cu Audio Hijack Pro (pe Mac)
  Cum să înregistrați audio pe un computerCum să înregistrați audio pe un computer
  Cum se înregistrează audio dintr-o aplicație utilizând SoundflowerCum se înregistrează audio dintr-o aplicație utilizând Soundflower
  Cum să înregistrați note audio pe un iPadCum să înregistrați note audio pe un iPad
  Cum se înregistrează sunetul pe un MacCum se înregistrează sunetul pe un Mac
  Cum să vă înregistrați vocea pe un computer WindowsCum să vă înregistrați vocea pe un computer Windows
  Cum se înregistrează un podcast cu AudacityCum se înregistrează un podcast cu Audacity
  » » Cum se obține o calitate audio mai bună utilizând Audacity

  © 2011—2020 ertare.com