Cum să obțineți idei pentru scrierea melodiilor

Dacă sunteți interesat să scrieți cântece, dar aveți adesea problema de a nu avea nimic de scris, această pagină vă va ajuta să depășiți această problemă. Acest articol include câteva moduri în care puteți obține idei pentru scrierea melodiilor.

pași

Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 1
1
Viața ta Veți experimenta viața și veți obține experiența emoțiilor de la prima vedere. Dacă treceți prin momente dificile, puteți scrie întotdeauna despre asta. Veți descoperi că melodia dvs. va include emoțiile în ea. Când există emoții într-o cântec, devine reală. Este bine să aveți un jurnal sau un blog pentru a vă surprinde experiențele zilnice. Nu scrieți doar, reflectați ziua și veți vedea cum vor veni idei atunci când aveți nevoie de inspirație.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 2
  2
  Ama. Aceasta este una dintre cele mai comune teme din cântece. Multe melodii pe care le auzim în aceste zile vorbesc despre dragoste, pot fi un cântec fericit sau un cântec trist. Dacă ar trebui să vorbești despre iubirea care ți-a părăsit din cauza unei alte persoane, atunci ar fi un cântec de dragoste trist. Poate poți scrie despre cât de magic este să fii îndrăgostit. Nu uitați să includeți emoțiile dvs. dacă puteți.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 3
  3
  Spuneți o poveste Dacă ați citit recent o carte bună sau ați văzut un film interesant, puteți scrie întotdeauna o melodie despre acea poveste. Permiteți cântecului tău să spună povestea, folosiți melodia pentru a micșora sau mări tensiunea din cântec. Poate doriți să evidențiați punctul culminant și să-l puneți acolo unde vreți să aveți suspansul în cântecul dvs. (de exemplu, corul). Fiecare ascultător bun așteaptă în continuare să audă o poveste.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 4
  4
  Gândiți-vă la metafore. Unele dintre subiectele cele mai sensibile pe care ați putea dori să le scrieți includ viața și moartea. Cu toate acestea, viața și moartea au cu siguranță multe metafore care pot fi folosite. Dacă folosiți un copac care moare pentru a reprezenta moartea și o sămânță pentru a reprezenta viața, atunci puteți scrie întotdeauna despre moartea unei anumite persoane sau despre nașterea unui copil cu metafore. Metaforele vă vor face cântecul mai interesant.


 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 5
  5
  Lasă-i să vină la tine. Doar jucați pianul sau jucați niște corzi pe chitară, după ce faceți acest lucru pentru o vreme, începeți să cântați. Va fi ceva timp ca voi doar sa cantati "mmm ...", dar nu vă faceți griji, cuvintele vor ieși în cele din urmă. Să vină inspirația la voi, așa au apărut câteva melodii.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 6
  6
  Scrieți ceva care vă crește încrederea sau stima de sine. Scrieți o melodie despre modul în care puteți învinge bătăliile. Când te simți trist, gândește-te doar cum ai reușit să ajungi acolo unde ești. Gândiți-vă la lucruri pozitive care vă pot spori încrederea și vă pot îmbunătăți starea de spirit. Cântecul dvs. va suna foarte pozitiv și nu numai că vă veți simți mai bine după el, dar puteți face și pe ceilalți să se simtă bine cu cine v-ați împărtășit cântecul.
 • Imaginea intitulată Obțineți idei pentru scrierea de melodii Pasul 7
  7
  Ascultați muzică Poate că, în timp ce ascultați melodii de la alți artiști, puteți găsi inspirația de a scrie despre anumite subiecte (de exemplu, rasism, fericire, dragoste). Lăsați muzica să vă atingă. Cu toate acestea, ați putea să "amestecați" câteva cântece pe care le-ați auzit în cântecele voastre, așa că nu încercați să scrieți melodii în timp ce ascultați melodii ale altor artiști, nu veți dori să intri în probleme cu legea.
 • sfaturi

  • Nu încercați să obțineți ideile. Lasă-i să vină în mod natural, cu atât mai mult vă obligați să vă gândiți la idei, cu atât mai puțin interesante vor fi ideile voastre.
  • Încercați să învățați să redați un instrument dacă doriți să vă scrieți propriile melodii. Este foarte util atunci când doriți să aduceți melodia. Chitara sau pianul ar fi bine, dar ukulele sau tastatura ar fi o opțiune bună, atât timp cât te inspiră.
  • Este, de asemenea, o idee bună să vă breviți cântecele după ce le-ați scris, dacă luați muzică în serios. În acest fel, dacă cineva ascultă un mic fragment sau o cânți într-o seară când începeți, o altă persoană nu va putea să o joace și să-și ia toată creditul pentru cântecul tău frumos.

  avertismente

  • Nu atingeți subiecte sensibile care pot provoca conflicte.
  • Fii atent cu plagiatul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să memorați o melodieCum să memorați o melodie
  Cum de a compune un cântec rapCum de a compune un cântec rap
  Cum de a găsi inspirație pentru a scrie cânteceCum de a găsi inspirație pentru a scrie cântece
  Cum să scrieți melodiiCum să scrieți melodii
  Cum sa scriu versuriCum sa scriu versuri
  Cum să scrieți muzica evanghelieiCum să scrieți muzica evangheliei
  Cum să scrieți propriile versuri de cânteceCum să scrieți propriile versuri de cântece
  Cum de a scrie un cântec de țară bunCum de a scrie un cântec de țară bun
  Cum de a scrie o melodie emoțională și semnificativăCum de a scrie o melodie emoțională și semnificativă
  Cum de a scrie un cântec rap rapCum de a scrie un cântec rap rap
  » » Cum să obțineți idei pentru scrierea melodiilor

  © 2011—2020 ertare.com