Cum să nu vă fie teamă de roller-coastere

În general, teama de roller-coastere este cauzată de trei lucruri: teama de înălțimi, accidente și deținute de curele. Cu metoda corectă, puteți învăța să controlați aceste temeri și să începeți să vă bucurați de roller coastere pentru emoțiile fascinante și sigure pe care le oferă. La sfârșitul anilor 1990, un profesor la Școala Medicală Harvard a fost angajat de un parc de distracții pentru a dezvolta un remediu pentru fobia cu roller coaster. Astfel, el a descoperit câteva tehnici utile pentru a controla nivelurile de stres și pentru a face aceste atracții să pară mai ușor de gestionat. Puteți învăța să vă sporiți încrederea, să obțineți primul coș cu role și să vă controlați emotiile în timpul călătoriei. Poate chiar te distrezi. Examinați pasul 1 pentru a afla mai multe.

pași

Partea 1
Creșteți încrederea dvs.

Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 1
1
Rețineți ce ar trebui să se aștepte să se întâmple. Este o idee bună să învățați puțin despre roller-coastere înainte de a intra pentru prima dată. Anumite parcuri își clasifică uneori roller-ul în funcție de intensitate, astfel încât să puteți afla mai multe despre roller-coasterele pe care le veți vizita când ajungeți și veți obține harta parcului. De asemenea, puteți investiga un roller coaster în special.
 • Roller-urile de lemn sunt cele mai clasice și vechi. Ele lucrează de obicei cu scripeți, avansează repede, dar, de obicei, nu se întorc niciodată sau nu se întorc complicat. Roller-ul roller-coastere metalice sunt mult mai complexe și prezintă multe răsuciri și întoarceri, de multe ori te pun pe cap. Ele sunt de obicei mai intense, în funcție de roller coaster și de parcul pe care îl vizitați.
 • Dacă sunteți înspăimântați de căderi mari, căutați un roller coaster cu o cădere curbă, în loc de una dreaptă. În acest fel nu veți simți că vă scufundați, dar că vă cădea treptat. De asemenea, puteți ajunge pe un roller coaster, care accelerează la viteze mari, în loc să coboare pe o pantă, deși uneori pot fi la fel de intense.
 • Încercați să nu vă informați despre anumite lucruri, cum ar fi înălțimea muntelui, viteza acestuia și alte numere "înfricoșător". Cu toate acestea, este o idee bună să verificați răsucirile și să vă întoarceți pentru a vă putea pregăti corpul și să știți ce să vă așteptați de la plimbare, în plus față de evitarea rolelor care vă intimidează.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerile de roller-coastere Pasul 2
  2
  Discutați cu alte persoane despre experiențele lor. Milioane de oameni urcă roller-coastere în fiecare an și au o mulțime de distracție. Nu trebuie decât să vă temeți de un roller coaster și de o mulțime de distracție de a experimenta. Vorbind despre asta cu oameni entuziaști este o modalitate excelentă de a te interesa și de a te bucura de roller coasters.
 • Vorbiți cu familia și prietenii, precum și cu angajații de la intrare care se bucură de roller-coastere. Întrebați-le ce merse în parc sunt cele mai moi și mai dure și pe care ar trebui să le evitați. O altă idee bună este să întrebați oamenii despre prima lor experiență în roller coastere. Vă puteți da o idee ce să evitați pentru prima dată.
 • Citiți online despre roller-coastere bune în parcul pe care îl veți vizita. Încercați să vă opuneți vizionării videoclipurilor pe YouTube, dacă nu doriți să stricați surpriza. Pe de altă parte, acest lucru vă poate ajuta să vă pierdeți teama
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerea de roller-coastere Pasul 3
  3
  Înțelegeți că roller-ul trebuie să fie terifiant. Dacă vă este frică de ideea unei căderi de la 12 etaje la 100 km / h, este perfect normal. Asta înseamnă că parcul își îndeplinește funcția! Roller coasters sunt făcute cu ideea de a fi terifiant pentru a da sperietori și scânteie pasagerilor, dar în realitate ei nu sunt periculoase atâta timp cât vă urmați măsurile de siguranță și instrucțiuni. Un roller coaster este testat pe deplin înainte de a fi oferit publicului și toate beneficiază de întreținere regulată pentru a le menține în condiții de top. Nu trebuie să vă temeți că nu mai lucrează în parcuri profesionale.
 • În fiecare an, accidentele sunt raportate ca urmare a plimbărilor cu roller coaster, însă marea majoritate a acestora sunt rezultatul erorilor pasagerilor și al nerespectării regulilor. Dacă ascultați instrucțiunile și rămâneți așezat, veți fi bine. Din punct de vedere statistic, ați condus mai mult riscul de a conduce spre parcul de distracții decât atunci când urcați pe roller-coaster. Șansele de rănire fatală cu roller coaster sunt de 1 la 1,5 miliarde.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerile de roller-coastere Pasul 4
  4
  Du-te cu prietenii. Urcarea pe un roller-coaster ar trebui să fie distractivă și va fi întotdeauna mai ușoară dacă aveți prieteni care vă încurajează, cu cine să vă strigeți și să vă sprijiniți. Unii oameni se simt mai în largul lor cu oameni care se tem de asemenea, ca să poată țipa împreună la moarte și să nu se simtă strămutate. Alții se bucură să meargă cu cineva care a fost deja pe roller coastere și poate garanta că totul va fi bine.
 • Nu te duce cu cineva care te obligă să faci lucruri pe care nu le vrei. Când atingeți limita, nu mergeți la nimic mai mare decât dacă sunteți gata să o depășiți. Nu contează ce cred alții despre tine dacă ți-ai găsit zona de confort și vrei să rămâi în ea. Nu lăsa pe nimeni să vă forțeze sau să vă apese pe un coș cu role, în care încă nu vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerea de roller-coastere Pasul 5
  5
  Verificați ceasul. Coasterul cu role medie durează mai puțin decât o reclama de televiziune. În unele cazuri, veți aștepta în coada de așteptare cu 2.000% mai mult timp decât veți fi la atracție. Căderile, în timp ce ele pot fi foarte mari, se termină în momentul în care faceți să respirați. Încearcă să-ți amintești că totul se va termina extrem de rapid, de bine sau de rău. Așteptarea este principala sursă de frică și așteptare, iar plimbarea este partea distractivă.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 6
  6
  Citiți regulamentele și restricțiile înainte de așteptare. Înainte de a aștepta în linie, asigurați-vă că îndepliniți cerințele privind dimensiunea afișate la începutul călătoriei și că sunteți fizic apt pentru aceasta. De obicei, persoanele cu probleme cardiace, femeile însărcinate și persoanele cu alte dizabilități fizice nu au acces la roller-coastere.
 • Partea 2
  Urcați la primul dvs. roller coaster

  Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 7
  1
  Începeți cu micul. Poate că nu este o idee bună să urcați direct în căderea morții din 2000. Vechile role cu role de lemn cu căderi medii sau mici și fără întoarcere sunt, de obicei, un pariu sigur pentru începători și pentru cei care doresc să experimenteze un roller coaster fără a fi speriați. Petreceți ceva timp verificând parcul și căutați atracția care pare mai puțin terifiantă.
  • Urcați mai întâi alte atracții interesante pentru a vă crește adrenalina și pentru a vă obișnui cu senzațiile. În timp ce roller-urile pot părea serioase, de obicei nu sunt mult mai înfricoșătoare decât alte tipuri de atracții. Dacă puteți cu Scrambler, aveți roller-coastere acoperite.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerea de roller-coastere Pasul 8
  2
  Nu te uita Pe măsură ce mergeți prin parc sau în timp ce așteptați în coada de pregătire pentru a urca, încercați să vă opuneți dorinței de a observa căderea mare sau partea cea mai terifiantă a călătoriei. Concentrați-vă pe discuția cu prietenii și pe distragerea de la ceea ce urmează să se întâmple. Nu are sens să se modifice vizionarea căderilor mari în timp ce sunteți pe teren. Gândește-te la altceva și distrage atenția.
 • În timp ce așteptați în coada de așteptare, concentrați-vă pe privirea oamenilor care ies din atracție, nu căderile și întoarcerile. Probabil că toată lumea arata ca au avut o distracție. Și tu vei fi.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 9
  3
  Stați în mijloc. Dacă este prima dată pe un roller coaster destul de terifiant, cel mai bun loc de a sta este în centru, astfel încât să vă puteți concentra pe spatele scaunului din fața dvs. și nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre ceea ce vine. Cu toate acestea, puteți vedea dacă doriți. Mediul oferă cea mai netedă călătorie.
 • Alternativ, puteți să vă așezați astfel încât să puteți vedea, dacă vă face să vă simțiți mai bine. Nu știu ce se face terifă mai mult pentru unii oameni.
 • Nu stați pe ultimele scaune, deoarece exercită o forță mai mare în timpul răsturnărilor violente și a căderilor. Mersul se simte mai intens când stai în spatele mașinilor.


 • Imaginea intitulată Depășiți-vă frica de roller-coastere Pasul 10
  4
  Urmați instrucțiunile angajaților din parc și citiți instrucțiunile. Când vă apropiați de site-ul dvs. și stați în mașină, ascultați cu atenție instrucțiunile orale și urmați ordinele angajaților. Diferitele roller-coastere folosesc diferite tipuri de hamuri de siguranță, deci trebuie să ascultați cu atenție pentru a vă asigura că le reglați corect
 • Când vă simțiți confortabil în scaun, asigurați-vă că vă simțiți confortabil și că hamul de siguranță se potrivește în jurul taliei. Dacă nu ajungeți la el sau dacă hamul este foarte complicat, așteptați instrucțiunile asistentului. Chiar dacă vă asigurați-vă pentru dvs., ei vor veni și îl vor revizui pentru a se asigura de soliditatea sa.
 • Când vă îmbrăcați cu hamul, întindeți-vă și relaxați-vă. Păstrați orice lentilă sau bijuterii pierdute pe care le aveți în buzunare și respirați adânc. Veți fi bine!
 • Partea 3
  În timpul călătoriei

  Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 11
  1
  Uită-te drept înainte. Păstrați-vă capul pe spatele scaunului și focalizați-vă pe drumul din fața dvs. sau pe spatele scaunului din fața dvs. Nu priviți în jos sau nu vă concentrați asupra obiectelor de lângă dvs., deoarece puteți sublinia viteza cu care călătoriți și creșteți sentimentele de dezorientare și greață. Cu alte cuvinte, nu te uita în jos.
  • Acest lucru vă ajută în special dacă vă întoarceți. Priviți direct în fața dvs. și concentrați-vă pe drum și veți simți doar o mică senzație de ușurință care ar trebui să fie plăcută și să dureze doar câteva momente.
  • Rezistați nevoii de a vă închide ochii. Călătorii pentru prima dată consideră adesea că închiderea ochilor îi ajută să facă lucrurile mai înfricoșătoare și că se vor simți mai bine, însă închiderea ochilor vă va da sentimente de dezorientare și poate provoca greață. Concentrează-te pe ceva fix și nu-ți închide ochii.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă temerea de roller-coastere Pasul 12
  2
  Respiră adânc Nu țineți respirația pe roller-coastere sau vă simțiți amețit și faceți totul mai rău. Pe măsură ce vă apropiați de căderea mare, respirați adânc și încercați să vă concentrați asupra respirației și nu asupra altor lucruri. Concentrarea pe ceva mic vă poate ajuta să vă concentrați și să vă liniștiți. Doar respirați și expirați. Va fi distractiv.
 • Pentru a vă ajuta să vă concentrați, numărați timpul pe care îl respirați pe măsură ce îi luați. Respirați profund și numărați până la patru, apoi tensionați-vă mușchii și numărați până la trei, apoi expirați și numărați până la patru. Continuați acest ciclu pentru a vă calma nervii.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 13
  3
  Împingeți-vă stomacul și mușchii brațelor. La un moment dat, veți începe să simțiți fluturi, probabil la început. Face parte din distracția unui roller coaster, dar poate fi copleșitoare pentru unii oameni. Pentru ao micșora puțin, puteți strânge mușchii stomacului și brațelor, ținând mânerele furnizate în ham și scaun. Acest lucru te ajută să te calmezi.
 • Pe un roller coaster, adrenalina este eliberată în cantități mari, activând lupta sau reacția de zbor. Tensiunea arterială crește, transpirați puțin și respirația crește. Viziunea ta trebuie să devină mai clară și vei fi gata pentru acțiune. Puteți să vă ușurați puțin acest lucru, tensionându-vă mușchii, comunicându-vă corpului că vă puteți relaxa puțin.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 14
  4
  Ignorați decorul infricosator. Multe roller-coastere devin din ce în ce mai înspăimântătoare, datorită numeroaselor picturi înghețate, lumini întunecate și animale sau goblini mecanici plasați de-a lungul promenadei pentru a vă speria. Dacă vă temeți mai mult de senzațiile fizice, această decorare vă poate face să vă descurajați complet și să faceți totul mai rău. Este mai bine să o ignori cât mai mult posibil. Dacă lucrurile se mișcă sau se declanșează, arătați drept și nu acordați atenție. Continuați să respirați.
 • Alternativ, unele atracții cu povești vă pot distrage atenția. Dacă povestea te prinde, trebuie doar să te concentrezi pe distracția pe care o oferă și să nu te mai îngrijoră de factorul de speriat al călătoriei.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 15
  5
  Scream tare! Cu siguranță nu veți fi singurul, iar trenul este întotdeauna zgomotos, din cauza tuturor glumelor și strigătelor. În loc să fie liniștit din cauza fricii, strigătul poate face mai distractiv călătoria. Puteți, de asemenea, amesteca țipetele cu unele "Wuuuus"Scrutarea poate elimina întotdeauna teama și te face să râzi.
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 16
  6
  Folosește-ți imaginația în favoarea ta. Dacă totuși vă sperie, încercați să vă folosiți mintea pentru a vă transporta într-un alt loc. Imaginați-vă că zburați într-un avion spre o anumită destinație sau că sunteți transportat rapid la bârlogul lui Batman sau că sunteți cel care conduce. Gândiți-vă la ceva care vă distrage mintea de la cădere și cădere, pentru a uita ce se întâmplă în jurul vostru și pentru a termina totul mai repede.
 • Fiți încântați și puneți-vă ca o bestie. Faceți-vă ca și cum ați fi un kraken sau alt tip de dragon vărsat în cele mai înalte atracții. Dacă aveți senzația de putere, veți simți mai puțină tensiune și mintea voastră se va gândi la ceva diferit.
 • Unii pasageri preferă să aibă o mantra sau o mică parte dintr-un cântec pentru a se repeta în timpul călătoriei. Păstrați un cântec în mintea voastră și doar concentrați-vă asupra cuvintelor în loc de sentimentele voastre. De asemenea, puteți să reciți ceva simplu "O să fiu bine, o să fiu bine".
 • Imaginea intitulată Depășiți-vă teama de roller-coastere Pasul 17
  7
  Utilizați întotdeauna propriile criterii. Dacă o atracție nu părea sigură pentru dvs., dacă angajații nu văd că vă interesează siguranța sau dacă ați auzit despre un accident anterior sau despre preocupări legate de siguranță, nu luați-vă acel roller coaster, mai ales dacă veți fi o epavă nervoasă . Cele mai multe atracții sunt seturi scumpe de mașini care sunt testate și întreținute în mod regulat.
 • Șinele unui roller coaster sunt inspectate în fiecare zi înainte de prima călătorie și sunt închise dacă se detectează o problemă. Dacă o atracție a fost frecvent închisă pentru câteva săptămâni anterioare, ar fi mai bine să o eviți. Șansele de a exista o problemă nedetectată sunt puține, dar vă poate face să vă simțiți mai bine să evitați plimbarea.
 • sfaturi

  • Odată ce ați fost pe roller-coaster, vă va oferi o incredibilă adrenalină și veți dori să urcați din nou.
  • Când alegeți un loc pe roller-coaster pentru prima dată, alegeți mediul. Scaunele din față au o vedere pe care s-ar putea să nu fiți pregătită. Scaunul din spate primește întregul impact al coaster-ului când treceți deasupra unei pârtii.
  • Dacă problema cea mai mare este frica de înălțimi, căutați rolete cu role propulsate. Ele sunt la fel de intense și distractive ca cele mai înalte, dar folosesc mecanisme de lansare pentru a vă face să vă mișcați. Călătoria terifiantă spre vârf nu mai există, dar viteza, versanții și răsucirile sunt încă acolo!
  • Uneori, tot ce trebuie să faci este să îndrăznești. Controlează-ți teama!
  • Vorbind de fericire, în timp ce vă aflați în atracție, râziți după fiecare cădere, mai ales dacă ați avut dificultăți în gestionarea acesteia. Cui îi pasă dacă râzi fără nici un motiv și arăți ca un nebun? Probabil că nu le mai vezi niciodată pe acești oameni. Râde eliberează tensiunea! Este ca înlocuirea fricii cu fericirea. Zâmbetul este, de asemenea, bun.
  • Grita. De asemenea, vă va ajuta foarte mult. Strigă la fel de mult ca persoana de lângă tine. Arăt ca un joc. Este calea de a vă distra mintea.
  • Dacă toți cei care au fost în fața ta au urcat pe roller-coaster și au ieșit așa cum au fost înainte, la fel și tu.
  • Relaxați-vă când auziți abdomenul coasterului. Muschii tind să se tensioneze și începi să devii nervos. Cu toate acestea, ceea ce corpul nu vă spune este că durează doar câteva secunde, poate un minut. Locuiți douăzeci și patru de ore pe zi - un roller coaster durează un timp scurt și sunteți sigur că vă veți distra. Un alt sfat este să cânți în mod mental o melodie care vă relaxează.
  • Dacă aveți nevoie de ea, luați ceva care vă va ajuta, ca un animal umplute sau o fotografie care se potrivește în buzunar. Luați o minge antistres pentru a elibera tensiunea în timp ce așteptați în coada de așteptare.
  • Când sunteți în linie, asigurați-vă că prietenii și familia dvs. vorbesc despre ceva care vă interesează sau vă place în orice mod care vă diminuează preocuparea pentru călătorie, chiar dacă se pare că sunteți pe punctul de a vă uda pantalonii și de a vă arunca înapoi.
  • Proiectilele voma nu exista. Și dacă sunt reale, nu vor face rău prea mult.
  • Anticipați! Încercați să vă gândiți cât de distractiv va fi să tăiați aerul pe un roller coaster! Și nu uitați că nu veți muri.
  • Când vă aflați într-o coborâre, respirați adânc, țineți respirația și tensionați-vă stomacul. Deci vei reduce fluturii.
  • Alegeți un roller coaster care nu este prea intimidant sau prea nesemnificativ. Cu siguranta vrei un sentiment de implinire. Alegeți ceva care este în mijloc.
  • Dacă luați copii, luați măsuri de securitate suplimentare.
  • Dacă aveți un stomac sensibil (care produce fluturi cu ușurință) nu urcați pe roller-coastere cu căderi mari.

  avertismente

  • Dacă aveți o persoană mai mică sau mai mică lângă dvs., asigurați-vă că aveți înălțimea necesară, chiar dacă ați verificat-o înainte de încărcare.
  • Asigurați-vă că citiți toate avertismentele și precauțiile înainte de a încerca atracția.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o masina miniera in MinecraftCum sa faci o masina miniera in Minecraft
  Cum să vă faceți o speranțăCum să vă faceți o speranță
  Cum să vă bucurați de un parc tematicCum să vă bucurați de un parc tematic
  Cum să rostogoli o țigară cu o rolă pentru țigăriCum să rostogoli o țigară cu o rolă pentru țigări
  Cum să faci coastere cu jetoane ScrabbleCum să faci coastere cu jetoane Scrabble
  Cum să faci fotografii cu fotografiiCum să faci fotografii cu fotografii
  Cum se face un cerc cu croșetat cu creșteriCum se face un cerc cu croșetat cu creșteri
  Cum să faci față nesiguranței după infidelitatea soțului tăuCum să faci față nesiguranței după infidelitatea soțului tău
  Cum de a alege o rolă de spumăCum de a alege o rolă de spumă
  Cum să încetați să aveți vertijCum să încetați să aveți vertij
  » » Cum să nu vă fie teamă de roller-coastere

  © 2011—2020 ertare.com