Cum să mutați un pian vertical

Un pian vertical (denumit și pian pe perete) poate cântări între 165 și 365 kg, și uneori chiar mai mult. Pentru a muta ceva de această dimensiune aveți nevoie de mai mulți oameni puternici, dar de asemenea necesită dedicare, timp și grijă să nu deterioreze pianul. Logistica pentru mutarea unui pian vertical necesită o anumită planificare și câteva mâini puternice pentru a vă ajuta.

pași

Imaginea intitulată
1
Închideți capacul cheilor și blocați-l pentru a reduce posibilitatea de a deteriora tastatura atunci când o mutați.
 • Imagine intitulată Mutare un pian vertical 2
  2
  Ridicați pianul drept cu ajutorul a cel puțin unei alte persoane, în funcție de greutatea pianului. Alternativ, doi oameni pot sfârși unul dintre capetele scurte ale pianului la sol, ridicând capătul opus în aer. Trebuie să aveți grijă ca greutatea pianului să nu fie niciodată depusă pe niciunul din picioare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Plasați o mașină cu patru roți sub pian, folosind ajutorul unei alte persoane care nu ridică pianul. Trebuie să plasați mașina sub centrul pianului și să îndreptați spre spate, deoarece în această parte există mai multă greutate decât în ​​partea cheilor. Trebuie să puneți pianul pe mașină, asigurându-vă că este echilibrat, astfel încât să nu cadă atunci când îl eliberați.
 • Imagine intitulată Mutare un pian vertical în sus Pasul 4
  4
  Luați pianul la camion. Trebuie să fiți atenți să stabilizați pianul cu mâinile în timp ce îl purtați în cazul în care întâlniți orice oprire sau depresiuni în pământ.
 • Imaginea intitulată
  5
  Scoateți rampa de pe camionul în mișcare și puneți-o în locul său.
 • Imagine intitulată Mutare un pian vertical în sus Pasul 6
  6
  Stați o persoană în fața pianului pentru a ridica rampa. Încă doi oameni trebuie să fie în spate pentru a împinge. Această din urmă poziție este mâna grea, așa că doi oameni puternici sunt necesare pentru a împinge la pian, prin mutarea rampa camion, în timp ce prima persoană la cap este responsabil pentru ghidarea pian în zona de încărcare.
 • Imaginea intitulată


  7
  Deplasați pianul în partea de încărcare a utilajului de transport uzinal, cu spatele îndreptat spre interiorul utilajului de transport uzinal. Dacă vă gândiți la orice daune provocate de lovituri împotriva peretele camionului, este mult mai probabil să se întâmple în partea din spate a pianului, care nu va fi mult.
 • Imaginea intitulată
  8
  Utilizați strategia de ridicare a echipei, fie prin ridicarea pianului, fie prin înclinarea acestuia într-o parte, astfel încât o persoană să poată scoate doliul. Trebuie să așezați pianul în locul său și să-l fixați cu curele. Acum puteți ajunge la destinație.
 • Imaginea intitulată
  9
  După ce ați ajuns la destinație, scoateți benzile și ridicați pianul pentru al plasa din nou în mașină.
 • Imaginea intitulată
  10
  Mutați pianul vertical pe rampă și aliniați-l cu grijă, amintiți-vă că partea mai grea trebuie să fie îndreptată spre rampă. Trebuie să existe cel puțin două persoane în acest scop pentru a controla trecerea pianului pe rampă.
 • Imaginea intitulată
  11
  Puneți pianul în noul său loc, puneți-l în poziția corectă și ridicați-l pentru a scoate mașina.
 • Imagine intitulată Mută ​​un pian vertical în sus 12
  12
  Eliminați toate tipurile de învelitoare, deoarece pianul este pe poziție.
 • sfaturi

  • S-ar putea să se întâmple ca pianul să iasă din ton când îl mutați. Dacă o faci din nou când termini, este o idee bună.
  • Pentru a ridica la pian în poziție verticală în sus sau în jos cu un pas, puteți plasa o centură de ridicare sub capătul din față al mașinii, în spatele roților, și îl puteți folosi pentru a înclina transportul în sus sau în jos, în timp ce alte persoane rămân pe pian pentru al ghida. Acest lucru elimină greutatea oamenilor și folosește platforma ca pârghie pentru a obține pianul să treacă dincolo de pas.
  • Este foarte recomandabil să înfășurați pianul cu un material plastic sau ceva de genul acesta pentru a evita zgârierea în timpul transferului.

  avertismente

  • Nu ar trebui să rotiți pianul pe roți, deoarece acestea sunt prea slabe pentru a vă susține greutatea în mișcare.
  • Mutarea unui pian vertical greu poate dăuna pădurea sau poate sparge plăcile. Poate fi necesar să plasați ceva pentru a proteja podeaua, cum ar fi placaje, în timp ce mutați pianul.
  • Nu ar trebui să folosiți o mașină cu un covor. Dacă o faci, pianul se poate aluneca. Trebuie să utilizați o mașină acoperită cu cauciuc.
  • Amintiți-vă că pianul poate avea un sistem încorporat "pian bord" în partea inferioară. În acest caz, veți dori să avansați spre partea tastaturii.
  • Dacă este necesar să întoarceți pianul spre unul din capete, ar trebui să îl protejați întotdeauna și, de asemenea, la podea, plasând un anumit tip de placă mobilă dedesubt.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți să cânți cântece de pian după urecheCum să înveți să cânți cântece de pian după ureche
  Cum să înveți să cânți la pianCum să înveți să cânți la pian
  Cum să învățați să jucați pianul pe cont propriuCum să învățați să jucați pianul pe cont propriu
  Cum să învățați notele unei tastaturiCum să învățați notele unei tastaturi
  Cum să plasați corect degetele pe cheile de pianCum să plasați corect degetele pe cheile de pian
  Cum să compuneți muzică pe pianCum să compuneți muzică pe pian
  Cum să cumpărați o tastaturăCum să cumpărați o tastatură
  Cum sa alegi intre un pian digital si un pian acusticCum sa alegi intre un pian digital si un pian acustic
  Cum să predați pianCum să predați pian
  Cum să antrenezi voceaCum să antrenezi vocea
  » » Cum să mutați un pian vertical

  © 2011—2020 ertare.com