Cum se amestecă culorile pentru a face culoarea roz

Mulți se bucură de culoarea roz. Este popular fie în îmbrăcăminte, în decorațiuni de prăjituri și alte produse de panificație sau în flori. Cu toate acestea, uneori nu este ușor să găsiți un colorant de această culoare în magazine. De fapt, roz este o nuanta de rosu si in natura exista din combinatia acestei culori cu violet. Cel mai bun lucru este că nu este greu să creezi culoarea roz cu vopsea, glazură sau alte materiale - trebuie doar să amesteci roșu și alb.

pași

Metoda 1
Se amestecă vopsele acrilice sau pe bază de ulei

Imaginea intitulată Amestecarea culorilor pentru a face un pas în roșu 1
1
Alegeți vopseaua roșie. Rețineți că nuanța de culoare roșie pe care o obțineți va depinde în mare măsură de nuanța roșie pe care o amestecați cu alb. Prin urmare, puteți experimenta diferite nuanțe de vopsea roșie. Nuanțele de vopsea acrilică roșie care vă vor oferi o nuanță mai durabilă de roz sunt alizarină permanentă sau chinacridonă amestecată cu alb de titan.
 • Puteți obține o nuanță frumoasă de roz pur cu vermilion roșu.
 • Dacă doriți un trandafir mai pământesc asemănător piersicii, utilizați cărămidă roșie.
 • Nuanțele mai întunecate de roșu, cum ar fi Alizarina crimson, produc o nuanță de roz cu nuanțe albastre și violete, deci acest ton este o alegere bună dacă doriți să produceți mai mult roz pur.
 • 2
  Răspândiți vopseaua roșie. Luați pânza, hârtia sau tava în care veți amesteca culorile și turnați vopseaua roșie. Deoarece acest roșu este cel pe care îl veți folosi pentru a crea culoarea roz, păstrați-l separat deoarece trebuie să determinați mai întâi câtă vopsea veți avea nevoie și ce ton va fi.
 • 3
  Adăugați vopseaua albă. Turnați vopseaua albă lângă cea roșie. Pentru a nu vărsa vopsea, toarnă doar o atingere pentru a începe, deoarece puteți adăuga mai mult după ce ați amestecat cu roșu, dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare de alb pentru ao dilua.
 • 4
  Se amestecă picturile. Pentru a face acest lucru, utilizați o perie, un cuțit sau orice alt instrument de pictură. Începeți cu doar puțin la început pentru a obține o idee despre umbra rozului care începe să se formeze. Apoi, puteți adăuga mai multe vopsea albă pentru ao face din ce în ce mai strălucitoare. Cu toate acestea, rețineți că orice nuanță de roșu pe care o utilizați va avea intensitatea proprie, astfel încât va veni un moment în care nu veți putea obține un ton mai roz de la o anumită nuanță de roșu.
 • Dacă utilizați o nuanță de roșu închis pentru a începe, veți avea nevoie de o cantitate mai mare de vopsea albă pentru ao transforma în roz.
 • Dacă doriți să obțineți o umbră mai asemănătoare piersicii sau somonului, puteți adăuga vopsea galbenă în loc de alb pentru a înmuia culoarea roz.
 • Dacă doriți să obțineți o umbră mai asemănătoare cu fuchsia sau magenta, puteți adăuga vopsea albastră sau violetă.
 • Metoda 2
  Mixați acuarele

  1
  Umpleți peria. Începeți cu o pensulă curată și puneți-o în recipientul pe care îl utilizați pentru apă, apăsând-l în jos, astfel încât părul să fie mai deschis. Apoi, stoarceți-o peste marginea recipientului.
 • 2
  Plasați vopseaua roșie și albă pe suprafața pe care o veți folosi pentru a amesteca culorile. Dacă acuarele pe care urmează să le folosiți sunt umede și provin dintr-un tub, se toarnă cantitatea necesară pe suprafață. Dacă acuarele sunt uscate, vopsiți suprafața de lucru roșu cu peria pentru a amesteca culorile de acolo.
 • 3


  Adăugați roșu în recipientul care conține apa. Dacă doriți să utilizați acuarele umede, treceți peria pe care ați umezit deja pe vopseaua roșie și apoi o aruncați din nou în apă. Scoateți peria, dar nu o uscați, ci pur și simplu treceți-o peste margine pentru ao curăța.
 • Continuați să adăugați roșu în apă în acest fel până când sunteți mulțumit de culoarea pe care o obțineți.
 • 4
  Adăugați albe la recipientul care conține apa. Încă o dată, periați peria umezită peste vopseaua albă și o înmuiați înapoi în apă așa cum ați făcut înainte. Ar trebui să observați că pictura începe să dobândească o nuanță roz.
 • Continuați să adăugați albe în apă astfel încât să obțineți un ton roz.
 • 5
  Adăugați alte culori Pentru a obține alte nuanțe de roz, indiferent dacă utilizați acuarele umede sau uscate, puteți adăuga un pic de vopsea violet și galben sau omiteți utilizarea vopselei albe și diluați numai vopseaua roșie în apă. Încearcă diferite opțiuni până când găsești nuanța de roz care ți-ar plăcea.
 • Diluarea roșie fără adăugarea de alb va permite să obțineți o nuanță mai standard de roz, în funcție de măsura în care diluați vopseaua înainte să se usuce.
 • Adăugați vopsea galbenă la roșu pentru un trandafir moale. Pe termen lung, veți obține o nuanță mai asemănătoare cu cea a piersicii.
 • Adăugați un pic de violet sau albastru vopsea pentru a obține un electric mai roz și puțin mai multe dintre aceste culori pentru a obține magenta.
 • Metoda 3
  Utilizați culori alimentare

  Imaginea intitulată Amestecarea culorilor pentru a face pasul roz 10
  1
  Începeți cu o substanță albă. Acest lucru poate fi glazura, lipici sau balsam de par. În orice caz, asigurați-vă că începeți cu o sumă egală cu cantitatea de trandafir pe care doriți să o obțineți. Pentru a vă ușura munca, plasați substanța într-un castron.
 • 2
  Adăugați coloranți alimentari roșii. Acest lucru este destul de comun și veți obține cu ușurință o culoare roz dacă îl adăugați la o substanță albă. Cu toate acestea, rețineți că este un colorant foarte puternic, deci ar trebui să începeți prin adăugarea unei singure picături și adăugați mai mult dacă aveți nevoie de o nuanță mai intensă de roz. Dacă aveți de gând să începeți cu o cantitate mare de glazură, adeziv, etc., va trebui, de asemenea, să adăugați mai multe picături la început.
 • De asemenea, încercați alte coloranți, cum ar fi roz, deoarece acestea sunt mai ușoare și vă pot ajuta să obțineți o nuanță mai bună de roz.
 • 3
  Se amestecă bine. Pentru aceasta, puteți folosi o lingură de lemn sau alte unelte de bucătărie. Agitați bine glazura sau orice altă substanță și asigurați-vă că fiecare componentă a absorbit colorantul și că sa răspândit bine. Doar după ce faceți acest lucru, vă recomandăm să adăugați mai multe picături dacă este necesar.
 • 4
  Adăugați alte culori Puteți utiliza, de asemenea, vopsele de alte culori pentru a obține nuanța de roz dorită. Cu toate acestea, faceți-vă timpul experimentând și adăugați o singură picătură la un moment dat.
 • Puteți obține o nuanță mai electrică sau fuchsie-cum ar fi roz sau magenta prin adăugarea de albastru, violet, verde sau chiar maro, deoarece acestea vor întunecat toate roz.
 • Pentru a obține un trandafir mai asemănător piersicii, adăugați un colorant mai deschis, cum ar fi galben.
 • sfaturi

  • Rețineți că puteți adăuga numai culoarea, dar nu o puteți elimina. Prin urmare, cel mai recomandat este să începeți să adăugați la câteva, fie că utilizați coloranți sau picturi.
  • Adăugați întotdeauna vopsea albă la vopsea roșie. În caz contrar, vopseaua albă se va întuneca prea mult și veți ajunge să o risipiți.
  • Adăugați mai mult roșu pentru a obține o nuanță mai închisă de culoare roz și alb pentru a obține o nuanță mai deschisă.
  • Dacă doriți să obțineți o nuanță mai deschisă de roz, adăugați mai puțin roșu. În caz contrar, veți obține o nuanță mai închisă de roz.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează culoarea portocalieCum se creează culoarea portocalie
  Cum se creează culoarea verdeCum se creează culoarea verde
  Cum sa faci propriile vopsele pentru textileCum sa faci propriile vopsele pentru textile
  Cum sa faci violetCum sa faci violet
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelorCum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelor
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum se face vopseaua roșieCum se face vopseaua roșie
  Cum se amestecă culorile pentru a obține albastru închisCum se amestecă culorile pentru a obține albastru închis
  » » Cum se amestecă culorile pentru a face culoarea roz

  © 2011—2020 ertare.com