Cum să memori o rutină de dans

Există momente când aveți un concert de recital, de performanță sau de dans și uitați unul, doi sau mai mulți pași ai rutinei. Memorarea pașilor de dans nu este foarte ușoară, dar este posibilă dacă dedicați puțin efort și timp. Dansul în fața unei mulțimi vă poate face să vă simțiți nervos, dar dacă faceți asta greșit, nervozitatea va deveni o rușine și nimănui nu îi place acel sentiment. În acest articol veți învăța cum să memorați cu ușurință o rutină de dans, urmând pașii și sfaturi utile.

pași

Imaginea intitulată Memorarea unei rutine de dans Pasul 1
1
Știi ce melodie vei dansa. Încercați să vă amintiți litera sau cel puțin părțile în care se apropie un pas mare. Notați literele de care aveți nevoie și asigurați-vă că puteți obține un disc compact cu bucata de muzică tăiată astfel încât să puteți practica acasă. Redați cântecul de câteva ori și învățați bine ritmul.
 • Imaginea intitulată Memorarea unei rutine de dans Pasul 2
  2
  Acordați atenție în timpul unei clase de dans. Uită-te îndeaproape la instructor și ia notă de modul în care își pune picioarele, cum își îndoaie brațele și detaliile de genul acesta. Luați o notă mentală și asigurați-vă că vă amintiți fiecare mișcare și corectați-o ulterior. Luați un notebook în clase dacă aveți unul, astfel încât să puteți scrie mici corecții pe care trebuie să le faceți și să continuați să practici. Acest lucru este cu adevărat util la domiciliu. Cunoașteți mișcările și când trebuie să le faceți. Acest lucru este foarte important și în notebook scrieți fiecare pas și puneți litera acelei părți pe lateral.
 • Imaginea intitulată Memorați o rutină de dans Pasul 3
  3
  Practicați-vă cu fiecare ocazie pe care o aveți. Practicați-vă mișcările atunci când sunteți acasă uitându-vă la televizor și trecând prin anunțuri sau când așteptați ca bomboanele să iasă din toaster. În notebook-ul tău, fii atent la fiecare detaliu mic și, dacă practică, te vei îmbunătăți. Aflați esența mișcărilor, astfel încât să știți că mergeți în direcția cea bună.
 • Imaginea intitulată Memorați o rutină de dans Pasul 4
  4
  Mergeți la toate încercările. Instructorul dvs. poate face corecții și vă poate oferi sfaturi utile. Aflați ce ar trebui să utilizați și cum ar trebui să vă pieptești părul, deoarece acestea sunt, de asemenea, aspecte foarte importante. Luați notebook-ul la repetiție în cazul în care ceva se schimbă.


 • Imaginea intitulată Memorați o rutină de dans Pas 5
  5
  Fă-ți un prieten sau unul dintre părinți să te critică. Luați notebook-ul, puneți muzica și cereți-i să se acorde o atenție deosebită. Permiteți-i să vă corecteze și să enumere aspectele pentru și împotriva dansului tău. În felul acesta veți putea practica bine în fața publicului.
 • Imaginea intitulată Memorați o rutină de dans Pasul 6
  6
  Dacă credeți că sunteți gata, arătați-vă o dată în fața instructorului dvs. înainte de a acționa. Întreabă-l cum ai făcut-o, ascultă cu atenție și așteaptă fiecare cuvânt pe care-l spune.
 • Imaginea intitulată Memorați o rutină de dans Pasul 7
  7
  Du-te afară și dă-ți tot ce poți! Zâmbiți și bucurați-vă, dar faceți vocea părinților, prietenilor și instructorului dvs. să rezoneze în capul dvs. și să repetați pașii așa cum faceți. Trebuie să faceți bine și, astfel, faceți fiecare pas pur și simplu perfect!
 • sfaturi

  • Gândește-te la pașii noștri înainte de a dormi.
  • Acordați o atenție maximă atenției profesorului dvs.
  • Fii în siguranță și zâmbiți în timp ce dansezi!
  • Dacă învățați dintr-o frunză, faceți mai întâi ultimele mișcări și continuați să adăugați mai multe până veți reveni la început.
  • Practicați rutina de dans cu prietenii cu o noapte înainte de spectacol. După ce dormi, creierul tău va absorbi și procesa informațiile și o vei aminti a doua zi!

  avertismente

  • Nu te uita la oameni în mod constant în timpul repetițiilor și, dimpotrivă, te concentrezi pe tine însuți. În acest fel, nu veți fi tentați să vedeți pe cineva care este lângă dvs. în performanța reală (aceasta va arăta întotdeauna rău).
  • Nu vă faceți griji că arăți amuzant. Arătați-vă în siguranță și nu va fi așa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind AudacityCum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind Audacity
  Cum se face pasul de bază al salseiCum se face pasul de bază al salsei
  Cum se face un buton de dansCum se face un buton de dans
  Cum să dansezi La MacarenaCum să dansezi La Macarena
  Cum să dansezi stilul GangnamCum să dansezi stilul Gangnam
  Cum să dansezi valsul (versiunea internațională)Cum să dansezi valsul (versiunea internațională)
  Cum să dansezi încet într-un dans formal sau semi-formalCum să dansezi încet într-un dans formal sau semi-formal
  Cum să dansezi muzica liricăCum să dansezi muzica lirică
  Cum să dansezi fără să-ți fie rușineCum să dansezi fără să-ți fie rușine
  Cum de a crea un dans evanghelicCum de a crea un dans evanghelic
  » » Cum să memori o rutină de dans

  © 2011—2020 ertare.com