Cum să vă scuturați fundul

Gândirea fundului tău nu a durat mult timp pentru a deveni unul dintre cele mai renumite pași de dans din lume. Este provocator, sexual și atrage atenția altora. Din păcate, nu toată lumea știe să facă acest pas în mod natural. Uneori este nevoie de câteva lecții și puțină practică.

pași

Metoda 1
Dă-i fundul ca Beyoncé

Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 1
1
Puneți-vă în poziția corectă. Separați picioarele de o distanță similară cu lățimea umerilor, îndoiți și relaxați puțin genunchii. Aduceți-vă umerii înapoi și arătați-vă puțin spatele, astfel încât spatele dvs. să iasă. Nu vă gândiți la scop, deoarece acest lucru se va întâmpla în mod natural când vă arătați spatele.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 2
  2
  Puneți fundul sub pelvis. Acum, spatele dvs. inferior ar trebui să formeze o linie dreaptă. Cu alte cuvinte, spatele dvs. inferior ar trebui să formeze aproximativ 90 de grade (nu ar trebui să fie îndoit înainte sau înapoi). Cu toate acestea, umerii ar trebui să meargă puțin înainte și genunchii ar trebui să rămână îndoiți.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 3
  3
  Scoate-ți fundul din nou. În timp ce faceți acest lucru, aduceți pelvisul înapoi cu mișcări circulare. Tăiați partea inferioară a spatelui și aduceți pieptul înainte și umerii înapoi. Cu asta trebuie să-ți faci fundul. Înainte să vă aduceți șoldurile înapoi cu mișcări circulare, dacă este necesar.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 4
  4
  Repetați această mișcare. Pentru a începe, șoldurile ar trebui să formeze un unghi de 90 de grade. Apoi, arcuiește-ți spatele și adu-ți șoldurile înapoi cu mișcări circulare. Începeți lent pentru a afla tehnica de mai jos și apoi măriți viteza puțin câte puțin. Încercați să faceți această mișcare cât mai repede posibil fără a distruge forma.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 5
  5
  Mișcați brațele. Chingul lui Beyoncé este caracteristic deoarece include o mișcare simultană a armelor. Pentru a afla mai bine această mișcare, începe punerea bratele la piept, coatele îndoite la un unghi de 45 de grade și în interiorul încheieturile în fața ta. Trebuie să formați un pumn cu mâinile, dar fără să strângeți prea mult. Când vă scoateți fundul, întindeți brațele puțin și aduceți pieptul înainte. Când vă puneți fundul înapoi, aduceți-vă brațele înapoi și trageți-vă umerii înainte. Continuați cu mișcarea simultană.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 6
  6
  Efectuați un salt (opțional). Uneori, Beyoncé sare să-i facă să se rătăcească. Dacă doriți să faceți acest lucru, ridicați-vă și separați picioarele de o distanță similară cu lățimea umerilor. Apoi, luați un mic salt înainte și începeți imediat să vă scuturați fundul în maniera deja descrisă. Încercați să faceți această mișcare după ce ați învățat ceilalți pași.
 • Metoda 2
  Scuturati fundul in timp ce ghemuiti

  Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 7
  1
  Stați prin separarea picioarelor cu o distanță similară cu lățimea umerilor. Acest lucru vă va ajuta să aveți o fundație bună, astfel încât să nu ajungeți să cădeți în timp ce vă bateți. Puneți picioarele ferm pe podea și distribuiți greutatea în mod egal pe partea din față și din spate a acestora. Asigurați-vă că luați o poziție destul de largă. Cu cât este mai mare postura, cu atât mai multă stabilitate va fi în timpul dansului.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 8
  2
  Squat. Spatele trebuie să rămână drept și vertical. Nu vă sprijiniți prea mult înainte sau înapoi. Îndoiți genunchii și coborâți, dar asigurați-vă că mențineți stabilitatea. Nu trebuie să simțiți că sunteți pe punctul de a cădea.
 • Aceasta este poziția centrală pentru acest stil de frenezie.
 • Imagine cu denumirea Shake your Booty Pasul 9


  3
  Adu-ți șoldurile înainte și înapoi cu mișcări circulare. Mișcarea reală a șchiopătării presupune doar mutarea șoldurilor înapoi. Cu toate acestea, este bine să știți cum se simte mișcarea șoldurilor în ambele direcții, astfel încât să știți dacă o faceți corect. Practicandu-ti miscarile inainte si apoi inapoi. Păstrați trunchiul drept în timp ce o faceți.
 • Mutarea șoldurilor înapoi este ceea ce permite spatele. Este o mișcare izolată. Deci, doar să ia pelvisul înapoi. Dacă nu sunteți obișnuiți cu această mișcare, va trebui să practici aducerea șoldurilor înapoi, deoarece este esențială pentru această formă de bobbing. În principiu, înfundarea fundului este pentru a vă aduce șoldurile înapoi.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 10
  4
  Puneți mâinile pe genunchi. Acest lucru se face în principal pentru o chestiune de stil. Cu toate acestea, o puteți face și pentru a vă stabiliza atunci când începeți să vă mutați. Nu vă sprijiniți în timp ce faceți acest lucru deoarece spatele trebuie să rămână drept.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 11
  5
  Luați șoldurile înapoi. Începeți în poziția principală și apoi mutați șoldurile înapoi. Faceți-o încet la început, până când îl stăpâniți. Puteți lua greutatea la tocuri atunci când o faci. Apoi, mutați capul mai repede. Acum știi cum să-ți scuture fundul. Practicați mult, până veți reuși să-l stăpâniți.
 • Metoda 3
  Scuturați fundul în timp ce vă apropiați

  Imagine cu denumirea Shake Your Booty Step 12
  1
  Stați prin separarea picioarelor la o distanță similară cu lățimea umerilor. Acest lucru vă va oferi o bază puternică, astfel încât să nu ajungeți să cădeți, deoarece veți redistribui greutatea corpului. Picioarele dvs. trebuie să fie separate de o distanță similară cu lățimea umerilor și trebuie să fie paralele una cu alta. Faceți sfaturile picioarelor dvs. cu nerăbdare.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 13
  2
  Leagăn dintr-o parte în alta. Leagă-ți șoldurile de la stânga la dreapta. Repetați până când vă obișnuiți. Acest lucru este doar pentru a înțelege mișcarea de bază pe care o veți realiza.
 • Acesta este un pas pregătitor pentru a învăța să vă scuturați fundul.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 14
  3
  Întoarceți de la o parte la alta. Măriți intervalul de mișcare pe măsură ce vă mișcați de la o parte la alta și întoarceți-vă înainte și înapoi. Întoarceți-vă șoldurile înainte și înapoi. În timp ce vă deplasați, lăsați fese liber. Nu le strângeți. Întoarceți repede și veți simți că fesele se ciocnesc unul cu celălalt sau se agită.
 • Aceasta este o mișcare izolată, deci trebuie să mutați doar pelvisul. Nu vă îndoiți spatele.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 15
  4
  Reduce intervalul de mișcare la rotire. În loc să vă întoarceți ca la pasul anterior, faceți-o într-o măsură mai mică, așa că nu vă opriți în mișcare, dar reușiți să reduceți intervalul în jumătate. Cu toate acestea, acesta continuă să se rotească la aceeași viteză care a determinat anterior fese să se agită.
 • Nu ar trebui să pară că tu ești turneu, chiar dacă o faci.
 • Trebuie să țineți genunchii complet ferm atunci când faceți asta.
 • Imagine cu denumirea Shake Your Booty Pasul 16
  5
  Crouch. Separați-vă picioarele la o distanță similară cu lățimea umerilor și răsuciți-vă la un unghi de 90 de grade. Apoi, continuați să vă întoarceți în timp ce continuați să limitați intervalul de mișcare, ca și înainte. Continuați să agitați sau să vă răsuciți rapid și repetați atât timp cât doriți.
 • Nu-ți lăsa brațele să stea. Nu vrei ca ei să arate ca niște șnururi în timp ce tu cobori. Înclinați-le la un unghi de 90 de grade.
 • sfaturi

  • Toată lumea dansează mai bine ritmul muzicii pe care o bucură. Dansați ritmul unei melodii cu un ritm pe care îl puteți urmări cu ușurință și care vă încurajează să dansați. Muzica latină și hip-hop au de obicei ritmurile cele mai potrivite pentru a vă scutura fundul.
  • Doar să te distrezi și să fii natural când te miști.
  • Păstrați corpul complet relaxat, astfel încât mișcarea să pară naturală. Genunchii ar trebui să fie puțin flexați, astfel încât să puteți sprijini mișcările.
  • Practicați mișcările în fața unei oglinzi, pentru a vă putea da atenție la ceea ce funcționează și ce nu funcționează.

  avertismente

  • Poate că nu-ți poți scutura fundul, nici măcar în practică, dar nu te supăra pe tine însuți.
  • Este posibil să trebuiască să vă întindeți înainte de a începe să faceți mișcări prea energice. Ca și în cazul oricărui exercițiu, puteți rupe un mușchi sau puteți suferi un alt tip de rănire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crește viteza de batereCum de a crește viteza de batere
  Cum să executați o poziție corectă în karate ShotokanCum să executați o poziție corectă în karate Shotokan
  Cum să vă exercitați spatele fără greutățiCum să vă exercitați spatele fără greutăți
  Cum se face abdomenul de la o parte la altaCum se face abdomenul de la o parte la alta
  Cum să faci abdomene de tip jackknifeCum să faci abdomene de tip jackknife
  Cum se face arcul înapoiCum se face arcul înapoi
  Cum să faci piept în pieptCum să faci piept în piept
  Cum se face liftul de schiCum se face liftul de schi
  Cum sa faci umerii poza in yogaCum sa faci umerii poza in yoga
  Cum să faci salturi de foarfeceCum să faci salturi de foarfece
  » » Cum să vă scuturați fundul

  © 2011—2020 ertare.com