Cum să memorați rapid acordurile de chitară

Când începeți să învățați chitara, acele coarde confuze pot fi destul de descurajante. Ei vă pot inunda creierul, determinând să uitați numele și pozițiile. Dacă chiar vrei să începi să cânți la chitară, mai întâi trebuie să înveți cum să faci acorduri simple.

pași

Imaginea intitulată Memorarea rapidă a corzilor de chitară 1
1
Aflați câteva la un moment dat. Este mai bine să începeți cu două acorduri sau chiar una, în loc să vă amintiți pe ele imediat. Cea mai importantă coardă este La. Din fericire, acest coardă este foarte ușor de jucat. După La, puteți continua cu acordurile Do. Ar putea părea la început confuz, dar nu este foarte diferită de La. Ambele acorduri sunt foarte importante atunci când învățați să jucați chitara. Învățarea câtorva acorduri va însemna mai puține informații pentru memorare, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe câțiva pe care i-ați învățat. În caz contrar, este foarte posibil să nu le mai amintiți.
 • Imaginea intitulată Memorarea chords acordurilor rapide Pasul 2
  2
  Practica comutarea între aceste acorduri. Odată ce ați memorat unde să plasați degetele pentru coarda La și Do, încercați să treceți de la unul la celălalt și invers. Nu o faceți repede și ar trebui să începeți să practicați foarte încet. Treptat poți să faci tranziția mai repede și să înveți cum să cânți cântece, nu-ți face griji încă. Concentrați-vă doar pe "senzația" în care locuiți degetele și lucrați pe mâini. Este greu să uiți acordurile când le-ai petrecut ani de zile jucându-le. De asemenea, puteți încerca să spuneți cu voce tare numele acordurilor pe măsură ce le jucați, dacă vă ajută.
 • Imaginea intitulată Memorarea rapidă a corzilor de chitară 3
  3
  Obțineți un profesor. Un profesor privat nu numai că vă va învăța poziția corectă și tehnica, ci vă va motiva, de asemenea, să practicați ceea ce ați învățat în fiecare clasă. Ați fi surprins de tot ceea ce puteți juca atunci când un profesor vă spune ce să faceți. Așa este, nu atingeți doar în clasă, trebuie să faceți și acasă. Dacă vă faceți griji cu privire la prețul pe care o anumită clasă îl poate avea, vă recomandăm să vă alăturați unui grup de studiu. Acestea sunt de obicei mai ieftine și vă pun în legătură cu alți muzicieni. Unele școli oferă lecții gratuite de chitară, de asemenea, învață despre acest lucru.


 • Imagine cu titlul Memorizeaza acordurile de chitara rapid Pasul 4
  4
  Imprimați o diagramă a acordurilor. O diagrama de acorduri vă arată exact unde să amplasați degetele și care să le utilizați. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți care ar trebui să fie forma (sau desenul) coardei. Încercați să verificați diagrama atunci când sunteți blocat în locul videoclipurilor Youtube și al altor articole Wikihow, deoarece vă va ajuta să vizualizați ce ar trebui să arate coarda atunci când o redați. Lipiți diagrama de coardă undeva unde o vedeți zilnic. Acestea includ zidurile, garderoba sau chiar chitara. Văzându-le zilnic ar trebui să fie de ajutor, astfel încât să le puteți memora. Rețineți că, dacă planul dvs. este de a juca chitara în public, o diagramă cu chord atașată chitării dvs. va arăta foarte rău.
 • Imaginea intitulată Memorarea rapidă a corzilor de chitară 5
  5
  Aflați cântece simple. Învățarea melodiilor care includ acorduri de bază ar trebui să vă ajute să le memorați mult mai repede decât să jucați acordurile libere de peste și peste din nou. Încercați să aflați o melodie ușor, dar cunoscută, astfel încât să o puteți juca pentru un public mic, cum ar fi familia și prietenii. Un cântec bun de învățat este "Chasing cars" de către Snow Patrol. Acest cântec este foarte popular și este ușor de recunoscut de aproape toată lumea. În plus, are doar trei coarde (La, Mi și Re) care se repetă în aceeași progresie și întotdeauna cu aceeași zgârietură în toată melodia. De asemenea, amintindu-vă ce corzi intră într-o melodie vă vor ajuta să vă amintiți cum arata coardele și cum ar trebui să sune.
 • sfaturi

  • Încercați câteva acorduri ușor de la început, apoi încercați unele mai dificile.
  • Practicați cel puțin o jumătate de oră pe zi.
  • Încercați să vizualizați coarda în cap înainte de ao atinge.
  • O modalitate bună de a vă ajuta să faceți tranziția mai rapidă între acorduri este să aveți la dispoziție o întâmplare de prieten sau de cunoscător pentru a vă juca.
  • Ia pe cineva care poate juca chitara să se joace cu el.

  avertismente

  • Asigurați-vă că redați corect acordurile deoarece este foarte dificil să dezvăluiți greșelile.
  • Degetele tale vor face rău când începi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ușurați durerea în degete când învățați să jucați chitaraCum să ușurați durerea în degete când învățați să jucați chitara
  Cum să înveți să joci basul pe cont propriuCum să înveți să joci basul pe cont propriu
  Cum sa inveti sa joci chitara electricaCum sa inveti sa joci chitara electrica
  Cum să învățați să jucați pianul pe cont propriuCum să învățați să jucați pianul pe cont propriu
  Cum să înveți elementele de bază ale chitării ritmiceCum să înveți elementele de bază ale chitării ritmice
  Cum să vă poziționați degetele de pe chitaraCum să vă poziționați degetele de pe chitara
  Cum să începeți să învățați să jucați chitaraCum să începeți să învățați să jucați chitara
  Cum să cumpărați o chitară acustică bunăCum să cumpărați o chitară acustică bună
  Cum să distingem notele unei melodii când le ascultăm (după ureche)Cum să distingem notele unei melodii când le ascultăm (după ureche)
  Cum să-i înveți pe copii să cânte la chitarăCum să-i înveți pe copii să cânte la chitară
  » » Cum să memorați rapid acordurile de chitară

  © 2011—2020 ertare.com