Cum să memorați muzica în foaie

Indiferent dacă sunteți într-o trupă de rock, într-o bandă marșantă sau pe care vă invită profesorul de bandă, memorarea muzicii este o abilitate foarte importantă. Nu vezi niciodată muzicieni profesioniști care citesc scorurile muzicii pe care au făcut-o! Cum să-și învețe muzicienii muzica? Nu te uita mai departe, pașii sunt mai jos.

pași

Imaginea intitulată Memorarea fișierelor muzicale Pasul 1
1
Practicați muzica Evident, nu veți putea să o memorați dacă nici măcar nu știți cum să o jucați.
 • Imaginea intitulată Memorizează foaia de muzică Pasul 2
  2
  Recunoașteți frazele. Acest lucru nu numai că vă va oferi o mai bună înțelegere a muzicii, de asemenea, atunci când trebuie să începeți memorarea acesteia, va fi mult mai ușor să o împărțiți. Cele mai multe ori frazele sunt 8 baruri.
 • Imaginea intitulată Memorizează foaia de muzică Pasul 3
  3
  Începeți să repetați ultima parte a piesei. Piesa va fi mai sigură în capul tău dacă o vei învăța începând de la sfârșit spre început decât dacă înveți mai întâi începutul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Durata fiecărei secțiuni va depinde de cât de bine știi ce ați făcut cu memoria dvs. în trecut. Dacă știți foarte bine vă amintiți lucruri, puteți face secțiuni mai lungi, dar dacă sunt uituc, le face mai scurte, în cazul în care doar o propoziție sau două. Citiți scorul în acest moment.
 • Imaginea intitulată
  5
  Începeți să o atingeți cu inima cu ochii închiși. Obțineți cât puteți de departe.
 • Image titled Memorize Sheet Music Step 6
  6
  Uită-te la scorul din nou. Verificați dacă ați jucat bine și ați eșuat. Dacă aveți nevoie de ea, atingeți părțile pe care le-ați uitat.
 • Image titled Memorize Sheet Music Pasul 7
  7
  Redați piesa din nou fără să vedeți scorul. Continuați alternând cu ochii închiși și deschisi până când învățați piesa foarte bine.
 • Imaginea intitulată Memorizează foaia de muzică Pasul 8


  8
  Chiar și după ce l-ați memorat, va ajuta să continuați să urmăriți scorul în cicluri. Acest lucru nu numai că vă întărește memoria, ci ajută la minimizarea obișnuinței de a juca o notă greșită.
 • Imaginea intitulată
  9
  Advance la o nouă secțiune. Acest lucru va depinde, din nou, de memoria dvs. Repetați procesul pe care îl folosim cu prima secțiune, dar atingeți numai această secțiune.
 • Imaginea intitulată
  10
  Alăturați-vă acum la cele două secțiuni. Redați de la început la locul în care ați memorat. Continuați să repetați acest lucru până când îl puteți rechema de 5 ori la rând.
 • Imaginea intitulată Memorizează foaia de muzică Pasul 11
  11
  Păstrați același proces până când memorați întreaga piesă.
 • Imaginea intitulată Memorizează foaia de muzică Pasul 12
  12
  Începe la sfârșitul și joacă ultima măsură a piesei, memorie atingeți, apoi du-te la juniori bate și se repetă procesul până când puteți reda întreaga piesă.
 • Imaginea intitulată Memorarea fișei muzicale Pasul 13
  13
  Utilizați un metronom în timp ce practica și să învețe să numere bătăile de tăcere, nu doriți să fie cel de a atinge o bataie când toți ceilalți este tăcut.
 • Imaginea intitulată
  14
  Cântați piesa pe care încercați să o memorați. Nu vă fie frică să-l cântați sau să-l uitați, pentru că cu cât sunteți mai familiarizați cu muzica, cu atât va fi mai ușor să o memorați.
 • sfaturi

  • Continuați să faceți acest lucru atâta timp cât aveți nevoie până când memorați piesa. Dacă nu o atingeți constant de la inimă, mulți oameni o vor uita foarte ușor după câteva săptămâni de a nu-l atinge.
  • Ascultați alți oameni din grupul dvs. Știind cum funcționează partea dvs. cu cea a altora vă va ajuta să vă amintiți să atingeți.
  • Dacă vă aflați într-o bandă marcantă, ar trebui să știți cum vă desparte partea de formare. Acest lucru vă poate face să vă amintiți și partea dvs.
  • Cereți ajutorul colegilor dvs. dacă aveți nevoie de el. Dacă aveți un coordonator de zonă, cereți sfatul.
  • Căutați modele în muzică. Uneori, unele fraze fac parte doar dintr-o scară sau parte a aceleiași coarde. Utilizați aceasta pentru a memora mai ușor.
  • Dacă încercați să memorați ceva pentru prima dată, dați-vă mult timp înainte de prezentare. Odată ce ați descoperit cât timp este nevoie să memorați o piesă, puteți face o bază despre acel moment.

  avertismente

  • Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Este nevoie de o mulțime de practică și efort pentru a memora o piesă completă.
  • Rămâi calm și concentrat dacă luați mai mult decât v-ați așteptat. Dacă vă aflați disperat sau frustrant, faceți o pauză și faceți ceva altceva pentru o vreme, pentru a vă putea clarifica și a vă întoarce în stare proaspătă și relaxată. Dacă sunteți disperați din cauza greșelilor pe care le faceți, veți face doar să aveți mai multe erori.
  • Fii pozitiv și pacient- doar pentru că altcineva poate memora o bucată mai repede decât tine nu înseamnă că nu poți domina, pur și simplu înseamnă că aveți nevoie de un pic mai mult timp. Unii oameni sunt mai bune decât altele o bucată de memorare.
  • Evitați să vă lăudați cât de repede puteți învăța o piesă muzicală. Nu numai că este nepoliticos, ci și pe ceilalți.
  • Pentru muzica de paradă, este foarte probabil să jucați o mulțime de muzică în tabere sau practici. Dacă acesta este cazul, probabil că nu vă va costa mult efort să îl memorați. În orice caz, poate fi foarte dificil să le înveți pentru cei care nu au experiență muzicală anterioară. Întotdeauna practici un pic mai multe piese pe care nu le știi și nu presupune dacă joci-o la prima dată. Nu este bine sa fii cel care crede ca il stie deja si apoi la momentul evenimentului nu are idee ce sa faca.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se lansează muzică în iTunesCum se lansează muzică în iTunes
  Cum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind AudacityCum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind Audacity
  Cum să faci un videoclip muzical realizat de un fanCum să faci un videoclip muzical realizat de un fan
  Cum să memorați o listă în ordineCum să memorați o listă în ordine
  Cum să memorați o melodieCum să memorați o melodie
  Cum de a crea o trupa de rock uimitoareCum de a crea o trupa de rock uimitoare
  Cum să predați fundamentele teoriei muziciiCum să predați fundamentele teoriei muzicii
  Cum se scrie o melodie vocală pentru muzicăCum se scrie o melodie vocală pentru muzică
  Cum să înregistrați muzică de pe o casetă pe un CDCum să înregistrați muzică de pe o casetă pe un CD
  Cum să vă aventurați în industria muzicalăCum să vă aventurați în industria muzicală
  » » Cum să memorați muzica în foaie

  © 2011—2020 ertare.com