Cum să vă îmbunătățiți abilitățile artistice

Vrei să devii un mare artist într-o zi și că oamenii îți urmăresc munca artistică cu admirație și întreabă cum ai atras-o? Sau poate că cauți o carieră în artă și trebuie să-ți îmbunătățești abilitățile. Indiferent de caz, iată câteva idei care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile artistice.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 1
1
Unul dintre cele mai importante lucruri în artă este practica. Probabil că ați auzit de mai multe ori: practica este perfectă. Chiar dacă nu poți deveni a "profesor" În artă, practicarea desenului în fiecare zi vă va ajuta să vă îmbunătățiți mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 2
  2
  Acordați-vă ceva timp în fiecare zi pentru a studia împrejurimile. Uită-te la fețele oamenilor cu care vorbești. Observați cum lumina afectează locurile în care se deplasează umbrele și forma caracteristicilor acestora. Observați culorile și umbrele din jurul dvs., precum și texturile sau cum sunt șifonate hainele. Aceste lucruri vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează obiectele reale și formele lor, ceea ce va fi foarte util atunci când desenați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 3
  3
  Uită-te la lucrările altor artiști. Există mulți artiști mari pe deviantART, deci verificați acest site sau creați un cont. Acordați atenție stilului desenului. De asemenea, vizionați mai mulți artiști pentru a vă extinde punctul de vedere. Și dacă doriți, încercați să copiați stilul dvs. pentru o zi pentru a obține o idee bună despre el (nu pur și simplu nu-l revendicați ca pe propriul dvs. decât dacă acesta devine stilul dvs.).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 4
  4
  O altă idee bună este să urmăriți tutoriale. Există o mulțime de tutoriale bune pe deviantART de tot felul de lucruri și veți găsi cu siguranță unul care lucrează pentru dvs.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 5
  5
  Încercați diferite tehnici artistice. De exemplu, dacă faceți artă tradițională și utilizați în principal un creion sau creion de culoare, încercați pastelurile sau pictura ca o experiență nouă. Sau încercați să o faceți digital, ca într-un comprimat grafic (cum ar fi tabletele Wacom) și un program de pictură pentru computerul dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de artă Pasul 6
  6
  Încercați să utilizați un model atunci când desenați. Fie o fotografie într-o revistă, fie un castron de fructe pe care l-ai pus pe contor. Acest lucru este bun pentru a practica și vă va ajuta să vă îmbunătățiți foarte mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților tale de artă Pasul 7
  7
  Dacă vă place anime sau un stil similar, este întotdeauna bine să încercați un pic de realism. Este adevărat că anime-ul este mai degrabă un stil de caricatură, dar realismul vă va oferi un control mai bun asupra proporțiilor și anatomiei și vă va ajuta mult atunci când trageți anime. De asemenea, anatomia umană este importantă nu numai în anime, ci în toate stilurile.
 • sfaturi

  • Dacă chiar vrei să fii artist sau vrei să desenezi, atunci nu renunța. Întotdeauna încercați să vă dați tot ce aveți mai bun. Este bine să faceți o pauză din când în când, dar apoi să o luați înapoi.
  • Nu te disprețui niciodată. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să spuneți: "Nu pot să atrag nimic!" sau "Poate că ar trebui să renunț, sunt cel mai prost artist de pe planetă". Spunând aceste lucruri, veți diminua considerabil stima de sine și, probabil, nu vă veți îmbunătăți cât mai mult posibil, deoarece nu veți crede că puteți.
  • În loc să vă îndreptați, uitați-vă la lucrurile bune din desenele dvs. sau la lucrurile pe care le puteți îmbunătăți. Vă puteți spune: "Ah, eu sunt bun la asta și așa, poate că ar trebui să-l perfecționez, pentru că este unul din punctele forte ale mele" sau "Cred că pot lucra la acest lucru sau la acest lucru, deoarece acesta este unul dintre punctele slabe ale mele și ar trebui să mă concentrez asupra îmbunătățirii acestuia". Acest tip de gândire vă va face mai ușor să vă îmbunătățiți.
  • Practica, practica, practica !!! Chiar dacă credeți că sunteți cel mai rău artist din istorie, cu o muncă grea și hotărâre, vă veți îmbunătăți din ce în ce mai mult.

  avertismente

  • Cu toate acestea, obțineți critici constructive ori de câte ori puteți. Primirea de sfaturi sau idei de la alții despre cum vă puteți îmbunătăți vă va ajuta foarte mult.
  • Nici nu disprețui pe alții. Un artist adevărat îi va ajuta pe ceilalți artiști.
  • Nu ascultați pe ceilalți dacă te insultă. Ignorați-i și uitați de asta, ei ar putea să fie gelos sau pur și simplu nu vă plac și încearcă să vă reducă. Țineți capul ridicat și continuați să faceți ceea ce faceți!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci arta cu nisipCum sa faci arta cu nisip
  Cum se face terapia artisticăCum se face terapia artistică
  Cum sa faci un desen politicCum sa faci un desen politic
  Cum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzăriCum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzări
  Cum să vă îmbunătățiți capacitatea de a atrageCum să vă îmbunătățiți capacitatea de a atrage
  Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de desenCum să vă îmbunătățiți abilitățile de desen
  Cum să lupțiCum să lupți
  Cum să vă ascuțiți puterile de observareCum să vă ascuțiți puterile de observare
  Cum să descoperi ce fel de artist suntețiCum să descoperi ce fel de artist sunteți
  Cum să vă expuneți arta într-o galerieCum să vă expuneți arta într-o galerie
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile artistice

  © 2011—2020 ertare.com