Cum să vă îmbunătățiți vocea pentru a cânta ca un fumător de țigări

Îți place să cânți, dar simți că fumatul ar putea avea un efect negativ asupra vocii tale? Fumatul reduce viața și capacitatea plămânilor și irită gâtul și plămânii, inhibindu-vă capacitatea de a cânta bine. Acest articol vă va oferi o schiță a unor metode pentru a vă îmbunătăți vocea ca fumător.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii dvs. de cântat ca fumător de țigară Pasul 1
1
Beți în timp ce fumați. Înainte și după fiecare puf, luați o gustare. Acest lucru va păstra gâtul răcoroasă și va împiedica un pic de gudron să lipsească. În mod ideal, băutura dvs. ar trebui să fie nealcoolică și necarbonată, de preferință apă sau suc.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii dvs. de cântat ca fumător de țigară Pasul 2
  2
  Oferă bufete mai mici. Dacă oferiți puțuri mai mici și le țineți mai puțin timp, nu vă veți irita atât de mult gâtul și plămânii.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii dvs. de cântat ca fumător țigară Pasul 3
  3
  Antrenează-te. Încercați să faceți exerciții aerobice în fiecare zi, de preferat înainte de a cânta. 15 minute sunt bine, dar 30 sau mai mult este mult mai bine. Este esențial să exerciți suficient de mult încât să puteți respira agitat. Cu cat veti respira agitator, cu atat veti cinta mai tarziu (cu) ratiune.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii dvs. de cântat ca fumător de țigară Pasul 4


  4
  Fumează cele mai ușoare trabucuri. La început nu vă place să fumați lumină, dar îmbunătățirile pe care le percepeți în vocea dvs. vă vor motiva să rămâneți cu ei. După ce le fumezi de câteva zile, vor avea gust cum ar fi țigările obișnuite.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii dvs. de cântat ca fumător de țigară Pasul 5
  5
  Fumează mai puțin. Dacă fumezi în fiecare oră, încearcă să aștepți două sau trei ore și să cânți un cântec înaintea fiecărei țigări. Veți începe să observați că, cu cât așteptați mai mult, cu atât mai bine veți cânta. De asemenea, veți observa că vă bucurați mai bine de țigări în acest fel. Puteți folosi acest lucru pentru a vă motiva să așteptați din ce în ce mai mult timp.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vocea cântând ca fumător de țigară Pasul 6
  6
  Nu mai fuma Dacă toate celelalte nu reușesc și vocea voastră nu sa îmbunătățit pentru a vă satisface sau nu vă puteți întrerupe obiceiurile, vă recomandăm să luați-o la extrem și să renunțați. Poate că trebuie să alegi să renunți sau să renunți, la urma urmei.
 • sfaturi

  • Guma de nicotină poate fi utilă dacă nu puteți sta fără nicotină. Nu vă va da niciodată aceeași descărcare ca țigările, dar vă poate permite să fumați mai puțin. Consultați un medic.
  • Când faci sacrificii în obiceiurile tale de fumat, nu uita de ce. Când cântați, asigurați-vă că observați îmbunătățirile și le folosiți ca o motivație pentru a continua cu noile obiceiuri.

  avertismente

  • Dacă ești un bărbat, poate prietenii tăi îți spun un sissy pentru fumat, dar cine va râde după ce te vor auzi cântând într-un falsetto stralucitor cu vocea ta extraordinară?
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă pierdeți voceaCum să vă pierdeți vocea
  Cum să vă încălziți vocea pentru a cântaCum să vă încălziți vocea pentru a cânta
  Cum să cânțiCum să cânți
  Cum sa cantam death metalCum sa cantam death metal
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți într-un registru foarte înaltCum să cânți într-un registru foarte înalt
  Cum să cânți note mariCum să cânți note mari
  Cum să cânți mai bine dacă credeți că sunteți răuCum să cânți mai bine dacă credeți că sunteți rău
  Cum sa devii un cantaret mai bunCum sa devii un cantaret mai bun
  » » Cum să vă îmbunătățiți vocea pentru a cânta ca un fumător de țigări

  © 2011—2020 ertare.com