Cum să vă îmbunătățiți tehnica de cântat

Învățând să cântăm bine necesită timp și disciplină și, cu siguranță, răbdare. Veți avea nevoie să cunoașteți tehnicile vocale adecvate și apoi să le dobândiți și să le perfecționați.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântec Pasul 1
1
Evitați să vă deteriorați corzile vocale folosind diafragma pentru a vă controla respirația. Conform teoriilor tradiționale, această tehnică de respirație ar trebui utilizată atât pentru vorbire, cât și pentru cântări. Cu toate acestea, știința modernă spune că vocal, dacă cânta cu glota, închizând corzile vocale, puteți lăsa afară cantitatea minimă de aer, ceea ce reduce frecarea. Aceasta ajută la extinderea impactului vibrațiilor, împiedicând dezvoltarea nodulilor la capetele corzilor vocale.
 • Pentru a închide corzile vocale, respirați profund, țineți respirația și simțiți mușchii aproape în timp ce faceți acest lucru. Acestea sunt corzile vocale autentice.
 • Pe măsură ce cântă, concentrați-vă asupra corzilor vocale și expirați din nou în jurul unei încăperi de aer pe care ați inspirat-o. Această tehnică va împiedica acumularea presiunii aerului sub corzile vocale.
 • Sunetul trebuie să fie curate, clare și mai rezonant decât în ​​mod normal, deoarece acesta va fi eliminat de respirație zgomotoasă, care poate face să sune murdar și neclar.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântare Pasul 2
  2
  Nu folosiți gâtul, pentru că îl puteți deteriora. Cu toate acestea, vocea este locul unde sunetul este produs. Conform trainingului clasic, vocea trebuie să provină din gură și dinți. Tehnica clasică de cântat sa bazat pe memoria musculară și pe senzații, și mai puțin pe știință.
 • Cântând cu această limitare a fluxului de aer, gura devine un instrument bun pentru o rezonanță și o fonetică corectă. Acesta este motivul pentru care spun că gura și dinții sunt de unde vine vocea. Pentru a crea o rezonanță bună, deschide corzile vocale false (sau ventriculare, falduri vestibular) pentru a le deschide și le face să vibreze, ca și cum ai bostezaras. Se vor deschide în mod natural. Păstrați adevăratele corzi vocale închise.
 • Pentru a obține o vibrație moderată, faceți sunetul iritant și deranjant pe care copiii îl fac atunci când joacă o glumă. Este un sunet groaznic, dar dacă nu tensionați decât mușchii folosiți pentru a genera acel sunet, veți obține o vibrație moderată.
 • Acest lucru ajută cu fonație, deoarece sunetul este proiectat în sus printr-o deschidere mică, concentrându-se pe ea, și apoi rezonează în gură, care se deschide în mod natural pentru a forma un c atunci când corzile tale vocale false sunt deschise.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântec Pasul 3
  3


  Asigurați-vă că vă relaxați în timp ce cântați. Dacă ești tensionat, va fi observat în voce. Acesta este un adevăr incontestabil, cu care sunt de acord modern ESTILL, teatru muzical, jazz, muzica clasica si toate genurile, școlile de programe de gândire și de formare. Nu tensionati muschii, tineti spatele drept, dar nu lăsați-l tensionat. Aceasta se numește "ancorare".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântec Pasul 4
  4
  Nu manifestați tensiune în față. Nu este bine pentru a acționa. Publicul va putea vedea că ești nervos.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântec Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că indicați în mod clar fiecare cuvânt în timp ce cântați. Acest lucru se realizează prin prelungirea și accentuarea vocalelor. Nu pare o afacere mare, dar veți observa diferența. Asigurați-vă că nu ignorați des și eses la sfârșitul cuvintelor. De exemplu, în cuvânt "adevăr", mulți oameni vor cânta "Verda" dacă se grăbesc, dar, în realitate, ar trebui să fie cântată ca și cum ar avea un dublu d la sfârșit, astfel încât să se audă bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea tehnicii dvs. de cântec Pasul 6
  6
  Nu exagereaza atunci cand spuneti ca sa obtineti un sunet mai bun si mai clar. Nu doriți să pierdeți o pauză de respirație sau începutul unui ritm pur și simplu pentru a pronunța corect cuvintele. Tempo are întotdeauna prioritate față de enunțare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să salvați mesaje vocale pe WeChat pe AndroidCum să salvați mesaje vocale pe WeChat pe Android
  Cum să-ți faci sânul vocii?Cum să-ți faci sânul vocii?
  Cum să vă pierdeți repede voceaCum să vă pierdeți repede vocea
  Cum să vindeci corzile vocaleCum să vindeci corzile vocale
  Cum să vă încălziți vocea pentru a cântaCum să vă încălziți vocea pentru a cânta
  Cum să vă încălziți voceaCum să vă încălziți vocea
  Cum sa cantam death metalCum sa cantam death metal
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți într-un registru foarte înaltCum să cânți într-un registru foarte înalt
  » » Cum să vă îmbunătățiți tehnica de cântat

  © 2011—2020 ertare.com