Cum să vă îmbunătățiți cântatul prin controlul laringelui

Laringa este pur și simplu căminul corzilor vocale. Controlul laringelui este cheia pentru a fi un cantaret bun. Cântătorii buni pot, de obicei, să prevină ridicarea laringelui atunci când ajung la note foarte mari (ceea ce le-ar împiedica să profite din plin de înregistrarea lor).

pași

Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 1
1
Fiți conștienți de modul în care funcționează vocea dvs.
 • Ați observat că, atunci când întindeți gura unui balon umplut cu aer, acesta din urmă producând un chițăit afară, și mai mult vă slăbiți gura, mai liniștită și scârțâitul severă afară? Aceasta este o reprezentare literală a corzilor tale vocale. Cablurile vocale se unește și se separă foarte repede și în mod repetat, pe măsură ce aerul iese între ele. Acesta este modul în care sunetul este produs. Cu cât este mai clar sunetul pe care îl produceți, cu atât mai repede vor fi mutate șirurile.
 • Atunci când unii cântăreți caută să cânte o notă mare, mușchii externe ale gâtului său strânse, provocând o voce încordată, și le determină să creadă că nu se poate în mod direct sing-, dar are o soluție. Toți pot canta. Dacă poți vorbi, poți să cânți, trebuie doar să știi cum funcționează mușchii tăi. Cand muschii din jurul laringelui sunt strânse, acest lucru se va ridica la nivelul maxilarului făcându-vă să simțiți că ați atins limita de inregistrare si devine foarte inconfortabil cântând cu sentimentul de „a avea o broască în gât“. Cu toate acestea, unii cântăreți pot continua să cânte note de falsetto (atunci când este permis mai mult aer să treacă prin corzile vocale, provocând o ușoară senzație de șoaptă). De exemplu, Katy Perry este o referință bună pentru o cântăreață care folosește falsettos și care schimba stilul vocii ei.
 • Larynxul se ridică ca urmare a tensiunii, ceea ce vă poate determina să vă gândiți că nu veți ajunge la notă. Atitudinea mentală este o parte foarte importantă a cântării - senzația de relaxare și cunoașterea faptului că puteți ajunge la notele înalte vă va împiedica să vă tensionați când se apropie "nota specială". Deci, mai întâi de toate, calmați-vă (toată lumea își poate controla laringele cu practica). O poți face
 • Larynxul poate fi ridicat în cazul "fâșiilor". Acest lucru se referă literal la momentul în care un cântăreț folosește tot fluxul în primul sau al doilea plafon al înregistrării sale (primul plafon este locul în care majoritatea cântăreților fără experiență devin complicați).
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 2
  2
  Pentru a evita "aruncarea", lucrați la înregistrarea vocală, folosind diferite "unelte" care vă vor ajuta. Cântând o notă ridicată, corzile vocale se vor întâlni făcând ca aerul să iasă fără să poată face multă forță (cum ar fi Jessie J sau Nicki Minaj). Acesta este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a accesa cele mai înalte note fără a vă ridica laringele sau pentru a trece la falsetto.
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 3
  3
  Faceți un căscat puternic (gândiți-vă la cântăreți de operă). Când cânți în acest fel, laringele sunt împinse în jos și vă permit să cântați la înălțime fără a vă întinde corzile. Este foarte bine să cânți fără să simțiți tensiune.
 • Instrumentele nu mai sunt folosite astăzi de cântăreți. Dar folosirea lor în timp ce efectuați cântări vocale vă va permite să simțiți că laringiul este calm. Cu toate acestea, nu există nicio regulă care să le interzică utilizarea în timp ce cântă, așa cum au făcut deja câțiva cântăreți.
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 4
  4
  Dacă aveți probleme persistente cu laringele, trebuie să mergeți la o școală de canto specializată în controlul laringian, cum ar fi SLS sau "Cântând succesul".
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 5
  5


  Laringe este o parte importantă a vocii voastre pe care trebuie să o stăpâniți - totuși, nu este totul în cântări. Există și alte modalități de a modifica vocea după cum doriți (rezonanță și dictatură).
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 6
  6
  Dacă înregistrarea vocală este scurtă și aveți probleme în a schimba aceasta, insistați-vă cu un profesor, dar nu opriți să cântați. Există milioane de stiluri diferite de cântăreți din lume, de la Pavarotti sau John Lennon, la Madonna și Elvis. Dacă cineva ar fi hotărât să nu-și continue cariera, pentru că nu seamănă cu celălalt, nu am fi fost privați de ei? Dacă poți vorbi, poți să cânți și dacă poți să cânți, te poți îmbunătăți.
 • Imagine cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 7
  7
  Urmați cantanto, adoptați propria voce și stil și distrați-vă!
 • Image cu titlul Cântați mai bine cu controlul laringelui Pasul 8
  8
  Muzica este un vagon care vă permite să vă bucurați de ea! Nu vă lăsați să vă bucurați de faptul că vă îngrijorați de vocea voastră.
 • 9
  Amintiți-vă, Oricine poate să audă ori de câte ori încearcă tot ce este mai bun.
 • avertismente

  • Amintiți-vă să cântați și să proiectați vocea. Nu țipați
  • Dacă vă doare vocea în timp ce practicați instrumentele, opriți imediat.
  • Consultați un profesor de cântat pentru a analiza și corecta cântatul.
  • Întinderea corzilor vocale este una dintre principalele cauze ale afecțiunilor vocii.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pentru a putea vorbi Dacă poți vorbi, poți să cânți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vindeci corzile vocaleCum să vindeci corzile vocale
  Cum să înveți să cânți muzică popă fără un profesorCum să înveți să cânți muzică popă fără un profesor
  Cum să vă încălziți vocea pentru a cântaCum să vă încălziți vocea pentru a cânta
  Cum să vă încălziți voceaCum să vă încălziți vocea
  Cum să cânți cu înregistrarea unui countertenorCum să cânți cu înregistrarea unui countertenor
  Cum sa cantam death metalCum sa cantam death metal
  Cum să cânți cu o voce guturalăCum să cânți cu o voce guturală
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți în vibratoCum să cânți în vibrato
  » » Cum să vă îmbunătățiți cântatul prin controlul laringelui

  © 2011—2020 ertare.com