Cum să îmbunătățiți vocea de cântat

Ai cântat o vreme, dar nu ai văzut avansul pe care l-ai așteptat. Se pare că trebuie să te obișnuiești cu asta. Dar nu te teme! Cu obiceiurile corecte, veți cânta ca o cântare în mai puțin decât vă așteptați.

pași

Metoda 1
Utilizați întregul corp

Imagine intitulată Asigurați-vă că sunetul vocal este mai bun Pasul 8
4
Riscul Să presupunem că există o diferență între vocea voastră în piept și vocea voastră din cap, din acest motiv evitați aceste 3 sau 4 note periculoase cu orice preț. Ca urmare, calitatea acestor note devine foarte scăzută. Pentru a vă îmbunătăți, trebuie să aveți o șansă.
 • Ieșiți din zona dvs. de confort. Dacă nu sunteți mulțumit de intervalul sau lungimea unei note, practicați-o. Este singura modalitate de îmbunătățire. Cu timpul veți avea mai mult control. Cu destulă practică, veți putea să vă manipulați vocea pentru a face ceea ce doriți.
 • Imagine intitulată Asigurați-vă un sunet de voce cântat mai bine Pasul 9
  5
  Cântați în gama dvs. Uneori vocile noastre pur și simplu nu sunt făcute pentru anumite note. Dacă observați că aveți dificultăți, aruncați o octavă sau găsiți o notă în armonie.
 • Ascultați ce vă spune vocea voastră. Poate vrei cu toată puterea ta să fii soprană, dar poate că nu poți. Dar amintiți-vă: rangul dvs. nu determină cât de bună este vocea voastră. Cântați cu ceea ce aveți, nu încercați să fiți ceva ce nu sunteți.
 • Metoda 3
  Faceți-vă temele

  Asigurați-ta-Cântatul-voce-Sound-o mai bună-Step-10.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Asigurați-vă un sunet de voce cântat mai bine Pasul 10.jpeg
  1
  Găsește un antrenor vocal Având un profesionist care să vă ghideze în obiceiurile dvs. de cântat este resursa definitivă. Consultați-vă cu profesorii de artă din școala dvs. sau din magazinele de muzică pentru informații.
  • Adesea, unele colegii au studenți care se antrenează pentru a fi profesori de cântat și pentru a preda la un cost redus. Acești studenți au cursuri de pedagogie și sunt dornici să aibă studenți.
  • Dacă nu sunteți interesați de munca individuală sau nu vă puteți permite, vă recomandăm să vă alăturați corului local sau corului școlar.


 • Asigurați-ta-Cântatul-voce-Sound-o mai bună-Step-11.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Asigurați-vă sunetul de voce cântând mai bine Pasul 11.jpeg
  2
  Căutați resurse. Există o mulțime de informații online (pe lângă wikiHow, din păcate). Căutați videoclipuri, școli diferite despre formare și site-uri web cu sfaturi și trucuri suplimentare.
 • Asigurați-ta-Cântatul-voce-Sound-o mai bună-Step-12.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Asigurați-vă sunetul vocal mai bun Pas 12.jpeg
  3
  Experimentați cu diferite genuri. Este posibil ca vocea dvs. să nu fie potrivită pentru genurile pe care le ascultați. Căutați melodii pe care nu le ascultați în mod normal pe iPod și acordați atenție modului în care vă răspunde vocea.
 • Fiecare voce are o calitate diferită. Cântăreții de țară au, de obicei, o voce nazală - cântăreții de jazz au o voce rătăcită. Luați calitățile vocii voastre și le folosiți.
 • Se spune că cântăreții clasici pot să cânte orice, dar cântăreții de pop nu pot doar să cânte pop. Dacă doriți să vă antrenați, căutați profesori clasici care vă oferă un repertoriu echilibrat.
 • sfaturi

  • Dacă vocea dvs. pur și simplu nu cooperează, faceți o pauză. Vocea ta are probabil nevoie de ea. Încercați să respirați profund pentru a vă relaxa bătăile inimii și plămânii.
  • Întotdeauna asigurați-vă că v-ați odihnit înainte să cântați. Dacă sunteți obosiți și lenți, vocea voastră va fi. Nu încercați să cântați din dimineața. Așteptați cel puțin 2-3 ore înainte de a cânta pentru a vă permite vocea "treziți-vă".
  • Nu vă strângeți până când vocea voastră nu este îngrozitoare. Luați pauze frecvente și beți multă apă.

  avertismente

  • Nu vă forțați. Dacă îți forțezi vocea, există o mare posibilitate să faci leșin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cânți ca Ariana GrandeCum să cânți ca Ariana Grande
  Cum să cânți ca Justin BieberCum să cânți ca Justin Bieber
  Cum să cânți cu înregistrarea unui countertenorCum să cânți cu înregistrarea unui countertenor
  Cum să cânte tunatCum să cânte tunat
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți note mariCum să cânți note mari
  Cum să cânți mai bine dacă credeți că sunteți răuCum să cânți mai bine dacă credeți că sunteți rău
  Cum să devii cântăreț, chiar dacă părinții tăi nu vorCum să devii cântăreț, chiar dacă părinții tăi nu vor
  Cum să dezvolți o voce puternică pentru a cântaCum să dezvolți o voce puternică pentru a cânta
  Cum de a dezvolta o voce ușor cântândCum de a dezvolta o voce ușor cântând
  » » Cum să îmbunătățiți vocea de cântat

  © 2011—2020 ertare.com