Cum de a îmbunătăți prezența pe scenă fiind solistul principal

Steven Tyler de la Aerosmith știe că în picioare și cântând bine pe scenă vă va ține rareori audiența angajată și interesată de performanța dvs. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să aveți un spectacol grozav.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea prezenței în scenă ca un cântăreț plumb Pasul 1
1
Iubește melodiile pe care le cânți. Este bunul simț, dar dacă nu ai mintea și sufletul tău într-o cântec, vei suna ca un fals și / sau un corn. Chiar dacă este versiunea unei melodii originale, încercați să vă referiți la versurile și sentimentul cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată
    2
    Zâmbiți cât poți. Chiar și cele mai multe acte "emo" Ei trebuie să arate ca și cum ar fi distractiv, pentru că starea proastă nu stau bine cu audiența. Lăsați-i să vadă că vă distrați, iar efectul va fi eliminat. Aceasta nu înseamnă că poți schimba sentimentul pentru diferite cântece, înseamnă doar că nu ar trebui să te uiți serios tot timpul când acționezi.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățirea prezenței în scenă ca un cântăreață de plumb Pasul 3
    3
    Mișcă! Haide, nu stai încă în căutarea nefericită! Dacă vă mișcați în mod constant, chiar și puțin, mișcările dvs. vor atrage ochii publicului. Exemple bune de cântăreți care se mișcă foarte mult includ Axl Rose, Freddy Mercury, David Lee Roth, Bruce Dickinson, Michael Jackson, Bono, Hayley Williams și Robert Plant. Căutați câțiva dintre artiștii dvs. preferați pe YouTube pentru a vedea ce fac pe scenă și treceți la pasul următor.
  • Imaginea intitulată
    4
    Furați mișcările mari. Dă-i drumul, nimeni nu te va critica dacă vei lua sfaturi de la cântăreți celebri. Axl Rose a fost reînnoită pentru prezența sa scenică, atât de fanii ei, cât și de critici. Nu copiați pe nimeni și nu vă copiați rutina. Luați părțile care vă plac și le faceți. În cele din urmă, după ce ai văzut cât de confortabil sunt aceste lucruri nebunești pe scenă, te vei simți mai confortabil să îți faci propriile mișcări pe scenă cu corpul tău.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățirea prezenței în scenă ca un cântăreață de plumb Pasul 5


    5
    Învață să folosești expresii faciale și poze care merg cu emotiile. Aveți grijă să nu forțați gâtul sau alte acțiuni care ar putea împiedica o tehnică vocală bună! Urmăriți-l pe Geoff Tate ca pe cineva care vocea corect în timp ce își exprimă dramatic emoțiile.
  • Imaginea intitulată
    6
    Aflați când NU să atrageți atenția. Uneori trebuie să permiteți celorlalți membri ai trupei să vă fure atenția. Altfel veti deveni egomaniac inaintea altora! Gândește-te la David Lee Roth! Deși este minunat să fii puțin flasky din când în când, vocaliștii trebuie să facă ceva înapoi.
  • Imaginea intitulată
    7
    Discutați cu publicul Dacă implicați publicul, aceștia vor fi forțați să acorde atenție. Freddie Mercury este obișnuit să cânte o linie, apoi îl face pe auditoriu să cânte din nou. Obțineți publicul în cântece. Întrebați-i întrebări care nu sunt tipice (Nu, "Cum te simți în seara asta?!), Să-i facă să țipe, să-i spui că vrei să vezi un loc pentru moshar și așa ceva, în funcție de stilul tău de muzică.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățirea prezenței în scenă ca un cântăreț plumb Pasul 8
    8
    Dacă jucați, de asemenea, un instrument (în timp ce cântați), cum ar fi chitara sau basul, și nu puteți mișca atât de mult, puteți folosi cât mai mult expresiile feței sau brațele și mâinile pentru a vă face pe oameni să vă urmeze și să aveți o atmosferă bună. Un bun "Să mergem!" Urmat de gesturi va face pe oameni să te urmeze. Exemple bune sunt: ​​James Hetfield (Metallica), Billie Joe Armstrong (Ziua verde), Geddy Lee (Rush), Matt Bellamy (Muse). Sau, dacă jucați tobe și cântați, un bun exemplu este Aaron Gillespie (Underoath).
  • sfaturi

    • Faceți o legătură personală cu publicul prin povestiri sau prin revizuirea cântecelor, a trupei sau a dvs. înșivă.
    • Când te îmbraci, practică ca și cum ai fi în fața unui public. Acest lucru vă va pregăti mental să acționați și să vă mișcați în fața lor.
    • Lasă-te să pleci Odată ce ați practicat și ați încercat să faceți lucrurile bine, singura modalitate în care veți începe să lucrați perfect este atunci când nu vă deranjează să vă gândiți la ele și să mergeți doar la pilotul automat.
    • Nu exagereaza Experiența vă va dezvolta stilul. Fie ca acesta să fie unic, nu o parodie.
    • Evitați să deveniți a "rock cliché" care include solicitarea mulțimii "Cum te simți în seara asta?" sau "Hai să facem niște zgomote."
    • Danseaza! Mai bine, creați-vă propriile mișcări de dans. Prima dată când Michael Jackson a făcut "moonwalk" publicul a fost uimit și a devenit una dintre cele mai mari spectacole live din lume.
    • Asigurați-vă că vă mulțumiți publicului! Ei ți-au dat timp să acționezi pentru ei!
    • Dacă simțiți că aveți probleme cu expresiile sau emoțiile voastre, luați câteva clase de actorie.

    avertismente

    • Păstrați apă pe scenă pentru a evita deshidratarea și pierderea pe scena!
    • Nu uitați să vă încălziți corzile vocale înainte de a ajunge la scenă!
    • Nu exagerați mișcările, amintiți-vă că în primul rând sunteți cântăreți, este mai important să obțineți notele corecte și să rămâneți în cod.
    • Încercați să nu fiți prea dezorientați cu substanțele sau veți avea probleme!
    • Nu vă plângeți! Dacă nu este ceva important, lăsați-l să fie. Niciodată nu vorbiți rău despre membrii trupei, piesele sau locul. Vei avea probleme și vei părea minunat.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum să levitițiCum să levitiți
    Cum să memorați o melodieCum să memorați o melodie
    Cum să înveți versurile unei melodiiCum să înveți versurile unei melodii
    Cum să cânți în fața unui publicCum să cânți în fața unui public
    Cum să cânți ca Justin BieberCum să cânți ca Justin Bieber
    Cum să cânți cu încredere într-un karaokeCum să cânți cu încredere într-un karaoke
    Cum să vă bucurați de timpul pe scenă în timpul unui spectacolCum să vă bucurați de timpul pe scenă în timpul unui spectacol
    Cum de a alege melodii pentru audițiile American IdolCum de a alege melodii pentru audițiile American Idol
    Cum să începi să faci un spectacol de comedieCum să începi să faci un spectacol de comedie
    Cum de a găsi inspirație pentru a scrie cânteceCum de a găsi inspirație pentru a scrie cântece
    » » Cum de a îmbunătăți prezența pe scenă fiind solistul principal

    © 2011—2020 ertare.com