Cum să măsurați desenele animate pentru a le salva în mod corespunzător

Desene animate a fost un mediu foarte popular pentru povestiri de la mijlocul anilor 1930 Deși hobby-ul de benzi desenate de colectare nu este foarte vechi, a dus la o industrie care ofera pungi, panouri și cutii pentru a păstra colectoare lor de benzi desenate. Pentru a utiliza cele mai bune aceste materiale de conservare, este important să știți cum să măsurați desenele animate pentru a le păstra în mod corespunzător. Pașii de mai jos vă oferă câteva indicații pentru a alege dimensiunea corectă a acestor materiale pentru colecția dvs. de benzi desenate.

pași

Imaginea intitulată Dimensiunea cărților dvs. de benzi desenate pentru păstrarea corectă Pasul 1
1
Cunoaște diferența în dimensiunile comice "standard". Primele cărți de benzi desenate din Epoca de Aur au conținut 64 de pagini, suficient pentru a acoperi 4 sau 5 aventuri în cadrul coperților lor. Pe măsură ce costurile de hârtie au crescut, numărul de pagini a fost redus la 48, care a găzduit până la 3 povestiri grafice, apoi la 32, care de obicei însemnau maximum 2 povești. De asemenea, în timp ce desene animate menținut constant la o înălțime de 26,7 cm, lățimea sa redus dimensiunea Epoca de Aur, care a fost de 19,7 cm, Epoca de argint, care a fost de 18,1 cm, apoi sa extins la 18,4 cm în anii 70 și 80, înainte de a se diminua la 17,5 cm în anii 90. Pungile pentru benzi desenate obișnuite sunt împărțite în următoarele dimensiuni:
 • Vârsta de aur: 19,7 x 26,7 cm. În această dimensiune, desene animate din Epoca de Aur din 1943 se pot încadra în desenele animate din epoca de argint, publicate în 1960.
 • Vârsta de argint: 18,1 x 26,7 cm. În această dimensiune se poate potrivi unele desene animate sfârșitul anilor Golden Age publicate în 1951 și desenele animate Silver Age încă publicate în 1965, inclusiv edițiile anuale și gigant de 80 de pagini publicate în această perioadă.
 • Normal: 18,4 x 26,7 cm. În această dimensiune se pot potrivi benzi desenate publicate după 1965, inclusiv desene animate din epoca de argint târziu și epoca bronzului între 1970 și jumătatea anului 1980.
 • Curent: 17,5 x 26,7 cm. În această dimensiune, desene animate publicate încă din 1990 se pot potrivi.
 • Deoarece există unele coincidențe de ani în lista de mai sus, asigurați-vă că pentru a măsura desene animate pe orizontală și pe verticală, înainte de a cumpăra saci și plăci pentru ei.
 • Imaginea intitulată Dimensiunea cărților dvs. de benzi desenate pentru păstrarea corectă Pasul 2
  2
  Rețineți că unele benzi desenate au fost publicate în format de reviste. In timp ce cele mai multe desene animate au fost publicate într-una dintre dimensiunile descrise mai sus, unele desene animate au fost publicate în revista formate mai mari, mai ales de la sfârșitul anilor `60 la inceputul anilor `80 pungi si placi sunt disponibile pentru aceste reviste desene animate Aceste mărimi:
 • Revista: 21,7 x 27,9 cm. În această dimensiune, titlurile Warren Comics se pot potrivi cum ar fi "tenebros". "misterios" și "Vampirella", de asemenea, adaptările Curtis "alb-negru" ale titlurilor Marvel "Conan, barbarul" și "Hulk furios", precum și numerele revistei Mad.
 • Revista groasă: 22,2 x 27,9 cm. În această dimensiune se potrivește cu desenul color "Heavy Metal", precum și numerele "playboy" și alte reviste pentru bărbați.


 • Imaginea intitulată Dimensiunea cărților dvs. de benzi desenate pentru păstrarea corectă Pasul 3
  3
  Obțineți mai mulți saci și plăci chiar și pentru ediții speciale de benzi desenate. ediții speciale sunt mai mari decât revista de benzi desenate de dimensiuni precum celebrele reeditări ale primelor ediții ale Epoca de Aur a DC care prezintă primele apariții ale sale personaje principale, retipărită antologii de povestiri de Crăciun DC Marvel și numere speciale cum ar fi "Superman vs. Muhammad Ali" din DC. Pungile și panourile pentru ediții speciale au o lățime de 25,5 cm lățime de 33,5 cm.
 • Imaginea intitulată Dimensiunea cărților dvs. de benzi desenate pentru păstrarea corectă Pasul 4
  4
  Alegeți forma plastică care corespunde cel mai bine necesităților dvs. Rechizite de conservare de carte de benzi desenate sunt disponibile la magazinul dvs. local de benzi desenate sau prin intermediul unui comerciant online. Gentile din carton sunt fabricate din mai multe tipuri de plastic: polipropilena, polietilena si Mylar. Polipropilena și polietilena sunt mai ieftine decât Mylar, dar în mod normal acestea ar trebui înlocuite la fiecare 3 sau 5 ani, împreună cu placa de suport, astfel încât desenul animat să rămână păstrat. Mylar, în schimb, nu trebuie să fie înlocuit atât de frecvent, dar nu toți distribuitorii au pungi Mylar în toate dimensiunile lor.
 • avertismente

  • Fiți conștienți de faptul că nu toate cele de benzi desenate sunt evaluate în același mod de către colecționari. Fâșiile de benzi desenate din 1980 au fost produse în cantități mai mari decât cele anterioare acelei perioade și din acest motiv ele sunt mai puțin valoroase. Cu toate acestea, dacă vă prețuiți comedia pentru povestea din interior, nu este nimic în neregulă cu păstrarea acestor desene animate prin plasarea lor în saci de dimensiunea corectă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă animale animateCum să atragă animale animate
  Cum să atrag manga în panouriCum să atrag manga în panouri
  Cum să atragă caractere de televiziune (calea ușoară)Cum să atragă caractere de televiziune (calea ușoară)
  Cum de a desena caractere simple de benzi desenateCum de a desena caractere simple de benzi desenate
  Cum să-ți desenezi propriul personaj de desene animateCum să-ți desenezi propriul personaj de desene animate
  Cum de a desena o fata de desene animate cu parul ei colectateCum de a desena o fata de desene animate cu parul ei colectate
  Cum de a crea coperta unei cărți de benzi desenateCum de a crea coperta unei cărți de benzi desenate
  Cum se fac marcaje de colțCum se fac marcaje de colț
  Cum sa faci un webcomicCum sa faci un webcomic
  Cum sa faci tocuri inalte cu desene de carte de benzi desenateCum sa faci tocuri inalte cu desene de carte de benzi desenate
  » » Cum să măsurați desenele animate pentru a le salva în mod corespunzător

  © 2011—2020 ertare.com