Cum sa faci ca o vrajitoare

Asigurați-vă ca o vrăjitoare poate fi o sarcină complicată, fie că doriți să obțineți aspectul unei vrăjitoare infricosatoare sau senzuală. Pentru a arata ca o vrăjitoare, tot ce ai nevoie este de a te aplica o fundație pe față, creând ochi de fum și apoi se adaugă atingeri senzuale sau înfiorător la aspectul tau. Cum o faci? Doar urmați acești pași și veți avea aspectul unei vrăjitoare care vă va face să râdeți tare într-un timp foarte scurt.

pași

Metoda 1
Spirite vrăjitoare

Imaginea intitulată Aplică machiaj vrăjitor Pasul 1
1
Țineți-vă părul Dacă nu aveți păr scurt, va trebui să le legați astfel încât să nu cadă pe fața dumneavoastră. Acest lucru vă va face să nu vă pătați părul care este aproape de față cu machiajul. Faceți o coadă de cal și puneți-o în spatele urechilor.
 • Imaginea intitulată Aplicați vrăjitoarea machiaj Pasul 2
  2
  Acoperiți-vă fața cu vopsea cu fața verde. Începeți prin aplicarea unei vopsele verde pe bază de apă pe fața dvs. cu o perie mare. Această vopsea trebuie să fie verde deschis și nu prea groasă, astfel încât să puteți adăuga umbre și texturi. Vopseaua ar trebui să arate puțin transparent la început, apoi se va îngroșa.
 • După aplicarea vopselei cu peria, îi puteți da oa doua trecere. Utilizați o perie mare pentru a distribui uniform vopseaua într-o mișcare circulară, ceea ce va ajuta la prevenirea formării crăpăturilor atunci când vopseaua se usucă.
 • Dacă doriți să adăugați negi false sau alte texturi pentru fata ta, ar trebui să se aplice o verucă de cereale false sau umflate pe fata ta folosind machiaj din cauciuc sau din cauciuc special.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorilor Pasul 3
  3
  Aplică vopsea pe gât. Utilizați aceeași perie mare pentru a picta gâtul puțin dincolo de locul care va fi acoperit de costumul dvs. Acest lucru va face ca aspectul dvs. să fie consistent, nimeni nu dorește ruinarea autenticității, deoarece tonul natural al pielii dvs. este vizibil sub bărbia.
 • Imaginea intitulată Aplicați vrăjitoarea machiaj Pasul 4
  4
  Aplică vopseaua la urechi. Utilizați o perie de bază și acoperiți părțile interioare ale urechilor cu vopsea verde. Acest lucru ar putea să înnebunească puțin, dar vă va face să arătați mai real. Chiar dacă vă gândiți să vă acoperiți urechile cu părul, pictura cu verde va fi mai autentică.
 • Imaginea intitulată Aplicați vrăjitoarea machiaj Pasul 5
  5
  Aplicați vopseaua pe frunte, sub linia unde începe părul. Utilizați aceeași bază perie și se aplică ușor vopseaua chiar sub linia în cazul în care părul, astfel încât tonul natural al pielii nu este vizibil în partea de sus a capului începe. Pur și simplu aplicați vopseaua în jurul liniei în care începe părul, având grijă să nu îl acoperiți cu vopsea verde.
 • Imaginea intitulată Aplicați vrăjitoarea machiaj Pasul 6
  6
  Utilizați o cremă de culoare verde pentru a picta sub ochi. Găsiți o cremă de culoare verde cu nuanțe de aur ușor pentru a acoperi zona sub ochi. Nu veți putea ajunge în această zonă cu peria groasă pe care ați folosit-o pentru restul feței. Acest lucru va ajuta la potrivirea ochilor. Puteți folosi un burete pentru a culori cu aur coloranți și pentru a obține un ton metalic și luminos. Apoi puteți obține această culoare cu o perie rotunjită.
 • Imaginea intitulată Aplică machiaj vrăjitor Pasul 7
  7
  Aplicați pe fața dvs. pulberi galbene. Acum, luați un burete și înmuiați tonul verde, aplicând un ton galben deschis peste toată fața. În primul rând, aplicați o mică atingere sub și peste ochii dvs. Apoi, acoperiți întreaga față cu tonul galben și apoi îndepărtați excesul cu o pensulă de pulbere, astfel încât să îl înmuiați pe baza de vopsea verde. Acest lucru va face fata ta arata mai infricosator si mai luminoase si va adauga mai multa adancime la culoarea verde simpla cu care ati inceput.
 • Aplicați o nuanță galben-verde cu o perie subțire pe față pentru a evidenția mai mult pielea.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 8
  8
  Creați ochi fumuri. Împingeți partea exterioară a pleoapelor cu o nuanță de violetă închisă, aproape neagră. Desenați linia de-a lungul creșterii pleoapelor și conectați-o la exteriorul acesteia. Apoi, adăugați o umbra de aur mai închis la pleoape pentru a le face să iasă mai mult. Se distinge partea superioară și inferioară a pleoapelor cu un dermatograf neagră. Pentru o privire mai excesivă și mai fumoasă, puteți folosi o cremă roșie.
 • Imaginea intitulată Aplicați Witch Makeup Pasul 9
  9
  Adăugați contur la obraji. Aplicați aceeași obiect purpuriu pe obraji și pe temple pentru a crea un aspect haggard. Aplicați-l în același loc unde ați pune blush-ul. Puteți aplica și el de-a lungul liniei maxilarului.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 10
  10


  Accentuați arcul sprâncenelor. Vrăjitoarele sunt foarte sprâncene arcuite, astfel încât este arcul natural al sprancenelor si acentúalo cu un creion negru pentru ridicare sprancene un pic și extinderea acestora până depășesc lungimea naturală prin măsurarea unuia dintre unghiile.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 11
  11
  Picteaza-ti buzele. Picteaza-ti buzele cu ruj verde si apoi acopera cu buze de buze verde. După aceasta, schițează-ți buzele cu un ochi negru. Puteți chiar să trageți linii verticale negre pe buze pentru a crea fisuri răcite.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 12
  12
  Adăugați ultimele atingeri. Împărțiți-vă fața spălând zonele neuniforme și aplicați din nou ochelarii negri cu o perie după ce machiajul ochilor sa uscat puțin. Dacă vă place să poarte gene false, o poti face acum sau puteți aplica pur și simplu rimel pentru a crește volumul genelor și lungește. Odată ce vopseaua se usucă, vă puteți lăsa să părul și să vă pregătiți restul costumului vrăjitoarei.
 • Metoda 2
  Vrăjitoare senzuală

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorilor Pasul 13
  1
  Adăugați o bază colorată pe față. Utilizați o pensulă sau un burete pentru a aplica baza și agentul de acoperire pe față. Puteți alege o culoare puțin mai ușoară decât pielea naturală pentru a crea un aspect palid și fantomatic. Dacă fixați baza cu pulberi, machiajul va dura mai mult.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 14
  2
  Creați ochi senzuali. Pentru a crea ochi senzuali, aplicați o umbra rece și strălucitoare sau argintiu pe pleoape. Apoi, potriviți culoarea aplicând umbra neagră de la pleoapele dvs. până la fold. Pentru un aspect mai dramatic, puteți extinde umbra dincolo de marginile exterioare ale ochilor și chiar le puteți arca în sus la capete.
 • Aplicați ochelarii negri pe partea superioară și inferioară a pleoapelor.
 • Puteți aplica rimelul negru care mărește volumul genelor sau pune genele false.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorilor Pasul 15
  3
  Îți întunecă sprâncenele. Utilizați un creion de sprâncene negru pentru a exagera arcul sprâncenelor și pentru a extinde lungimea lor naturală mai mult.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 16
  4
  Demacra obrajii. Aplicați machiajul de bronz colorat cu o pensulă sub pomeții voastre, ceea ce va face obrajii să arate scufundați și înfricoșători. Pentru un aspect mai dramatic, puteți folosi umbra verde. Dacă vă purtați buzele și scufundați obrajii, va fi mai ușor să găsiți locul în care ar trebui să pictați obrajii.
 • Imaginea intitulată Aplicați vrăjitoarea machiaj Pasul 17
  5
  Creați buze senzuale. Mai întâi, delimita și pictează buzele cu o buză neutră. Apoi, aplicați o umbra senzuală de ruj roșu care se deosebește de tonul pielii. Un roșu închis vă va servi mai bine decât un roșu deschis. Pentru a vă face buzele să arate și mai seducătoare, acoperiți-le cu o strălucire strălucitoare și strălucitoare a buzelor.
 • De asemenea, puteți schița buzele cu un creion negru pentru a intensifica efectul.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul vrăjitorului Pasul 18
  6
  Puneți pe un moli (opțional). Utilizați conturul negru pentru a crea un mol negru sub buzele tale, la dreapta sau la stânga bărbiei. Desenați doar un punct mic și apoi întoarceți creionul pentru ao face mai rotundă și mai mare.
 • Imaginea intitulată Aplică finisarea machiajului vrăjitoriei
  7
  Efectuat.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Vopsea verde pentru față
  • Roșu sau verde ruj
  • Eyeliner
  • bază
  • proofreader
  • Perie mare
  • Pensulă pentru pudră
  • Periuța pentru sprâncene
  • burete
  • Ochii umbra
  • Negii fals (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o vrăjitoareCum de a desena o vrăjitoare
  Cum să falsi un ochi negruCum să falsi un ochi negru
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum de a face pe oameni să creadă că ești o vrăjitoareCum de a face pe oameni să creadă că ești o vrăjitoare
  Cum se amestecă vopsea verdeCum se amestecă vopsea verde
  Cum să aplicați scena machiajului ochilorCum să aplicați scena machiajului ochilor
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum de a lega o batista ca o banda de capCum de a lega o batista ca o banda de cap
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  » » Cum sa faci ca o vrajitoare

  © 2011—2020 ertare.com