Cum să păstrați o notă

Pentru a păstra o notă, trebuie să vă antrenați respirația și postura. Stând în poziția corectă și practicând tehnicile de respirație, vocea voastră va ieși din tine în mod constant, fără efort și pentru perioade mai lungi și mai lungi.

pași

Partea 1
Antreneaza-ti respiratia

Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 1
1
Inspirați rapid și continuu. Cantatul necesită mai mult aer decât să vorbească, astfel încât poate fi tentant să respire în bufe mari, ceea ce este mai rău să cânți decât să respirați în mod constant și rapid. Practicați, de asemenea, să inspirați în mod normal la începutul fiecărui verset pe care îl cântați.
 • Dacă începeți să respirați în bufe sau în respirație, faceți o pauză și începeți din nou. Crede-ți plămânii, știu cum să-și facă treaba.
 • Veți avea nevoie de mai mult aer pentru a cânta note lungi, dar veți obține durate mai lungi dacă respirați încet decât dacă respirați adânc.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 2
  2
  Expirați încet. Respirația ta îți transporta vocea. Dacă forțați expirarea sau încercați să o rețineți, nu veți putea păstra note lungi. În timp ce cântați, priviți dacă accelerați sau frânați expirația. Dacă îl accelerați, puteți cânta prea tare sau încreți. Relaxați-vă mușchii abdominali și încercați din nou.
 • Dacă țineți exhalarea înapoi, încercați acest exercițiu: cântă o vocală într-un ton care este în mijlocul înregistrării dvs. și modificați nota până când este pur și simplu un flux de aer fără vocalizare.
 • Odată ce știi cum să transferi treptat de la un ton curat la un șoaptă fără ton în timp ce țineți clopotul, puteți încerca aceeași tehnică pentru note mai mari.
 • Notele care trebuie menținute sunt de obicei ridicate, deci acest exercițiu este foarte util.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 3
  3
  Nu lăsați aerul să scape. Ai nevoie de aer pentru a ține o notă. Încercați să cântați fără a lăsa aerul să vă audă vocea. Te auzi respirația? Încercați să cântați din nou aceeași notă, în mod clar. Țineți o oglindă în fața gurii în timp ce cântați nota. Oglinda va clãti dacã eliberați aerul.
 • În mod normal, încercarea de a vă controla fluxul de aer vă va face să suflați sau să forțați aerul, făcând tonul neuniform și fără respirație.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 4
  4
  Suiera. Inspirați și expirați după cum spuneți "SSSS". Încercați să respirați uniform și complet. Fă-o din nou, încercând (fără a forța) să spun "SSSS" un pic mai mult timp Nu forțați "S", dar încercați să eliberați aerul în mod egal și încet. Includeți acest exercițiu în rutina obișnuită de încălzire.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 5


  5
  Lie pe spate și respirați. Lie pe podea, cu genunchii înălțați, și inspirați și expirați încet. Apăsați spatele împotriva solului. Plasați o carte pe stomac și expirați. Cartea ar trebui să se ridice. Trebuie să respirați cu stomacul, nu cu pieptul. Acest exercițiu vă ajută să vă reglați respirația și vă poate ajuta să vă exersați, astfel încât partea inferioară a spatelui să vă sprijine vocea.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 6
  6
  Folosește tehnica Farinelli. În această tehnică, trebuie să respirați timp de trei secunde, să vă mențineți respirația timp de trei ani și să expirați timp de încă trei secunde. Inspirați, țineți și expirați într-o manieră regulată și uniformă, fără să vă rupeți respirația. Odată ce veți face ciclul fără probleme, mergeți la faza următoare, inspirând, ținând și expirând timp de patru secunde de fiecare dată.
 • Repetați ciclul de câte ori vă simțiți confortabil, adăugând încă o secundă în fiecare ciclu
 • Odihniți când simțiți presiune în abdomen sau simțiți amețit.
 • În prima sesiune, șase cicluri vor fi cu siguranță suficiente, dacă nu sunteți cântăreți instruiți.
 • După ce ați atins maximul, repetați exercițiul, dimpotrivă, reducând o secundă pentru fiecare ciclu.
 • Utilizați un cronometru sau un metronom.
 • Repetați acest exercițiu zilnic, mărind treptat secundele pe ciclu, fără întreruperi între ele.
 • Partea 2
  Mențineți o notă cu corpul

  Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 7
  1
  Ridică sternul. Ridicați-vă brațele în timp ce inspirați. Țineți sternul în aceeași poziție și coborâți brațele în timp ce bobinele. O altă tehnică este de a plasa mâinile în partea inferioară a spatelui, cu palmele orientate spre exterior. Încercați să cântați în această poziție ridicând sternul, până când este natural.
  • Cântând cu o postură bună vă va ajuta să păstrați note mari. Sternul trebuie să fie ridicat, păstrând în același timp pieptul în aceeași poziție. Cântați în fața unei oglinzi pentru a vă urmări postura.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 8
  2
  Utilizați mușchii din jurul diafragmei. Înainte de a cânta, faceți un moment de tensionare și detectați mușchii abdomenului inferior, partea inferioară a spatelui și podeaua pelviană. În timp ce cântă, reconectați-vă cu acei mușchi și strângeți-i dacă sunt relaxați. Acesti muschi controleaza aerul care curge prin diafragma si tensiunile acestora permit controlul fluxului respiratiei.
 • Utilizați mușchii abdomenului inferior, partea inferioară a spatelui și podeaua pelviană atunci când vă spune profesorul de cântăreț "folosește diafragma".
 • Utilizați această tehnică în loc să vă contractați mușchii abdominali, deoarece acest lucru poate cauza presiuni și vătămări inegale.
 • Imaginea intitulată Țineți o notă Pasul 9
  3
  Urmăriți tensiunea limbii. Când cânți note lungi, care sunt de obicei note mari, este necesar ca limba să fie relaxată. În timp ce cântă, verificați dacă limba este tensionată. Așezați degetul mare sub bărbie, unde este înrădăcinată partea inferioară a limbii. Dacă simțiți presiune, masați sub bărbie în timp ce continuați să cântați.
 • Acest lucru vă va permite să vă relaxați limba ținând în același timp acele note lungi și înalte.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzicăCum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzică
  Cum să înveți să cânțiCum să înveți să cânți
  Cum să înveți să cânți muzică popă fără un profesorCum să înveți să cânți muzică popă fără un profesor
  Cum să vă încălziți vocea pentru a cântaCum să vă încălziți vocea pentru a cânta
  Cum să cânțiCum să cânți
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți note mai serioaseCum să cânți note mai serioase
  Cum să cânți și să dansați în același timpCum să cânți și să dansați în același timp
  Cum să cânți note mariCum să cânți note mari
  » » Cum să păstrați o notă

  © 2011—2020 ertare.com