Cum să realizați o carte publicată în librării

Dacă sunteți unul dintre acei autori care au auto-publicat o carte și doriți să aveți acea carte în librării, faceți un plan și perseverezi. Chiar dacă nu devine a cel mai bun vanzator, veti avea satisfactia publicului si reprezentarea locala a muncii dumneavoastra.

pași

Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți în librării Pasul 1
1
Începeți să vă promovați cartea înainte de a contacta librăriile pentru a vă demonstra că sunteți gravă, apoi continuați să promovați și să direcționați clienții potențiali către magazine care doresc să vă vândă cartea.
 • Creați o pagină web sau un blog pentru carte.
 • Creați un dosar de presă. Descrieți cartea și furnizați informațiile de contact. Include numai criticii cei mai influenți și mai importanți. Lăsați informația irelevantă deoparte, cum ar fi CV-ul tău. Aveți aproximativ 60 de secunde pentru a face o impresie bună, astfel asigurați-vă că cele mai puternice puncte sunt pe prima pagină.
 • Trimiteți comunicate de presă ziarelor locale și librăriilor. Acesta va fi mult mai eficient dacă le trimiteți la contacte individuale, deci efectuați unele apeluri telefonice sau cercetări pentru a găsi persoana care revizuiește cărțile din fiecare companie.
 • Publicitate în publicații locale. Permiteți persoanei de contact din librărie să știe că promovați cartea la nivel local. Oferiți-vă o linie "disponibil în ..." în anunțurile viitoare dacă acceptă să vândă cartea.
 • Contactați posturile locale de radio și televiziune pentru interviuri. Din nou, având numele unei persoane de contact vă va face eforturile mai productive. Dacă aveți prieteni în comun, cereți-i să vă recomande persoane din mass-media pe care o cunosc.
 • Oferiți-le să scrieți lecturi autorilor în librării și conferințe de scris pentru a vă crește vizibilitatea.
 • Creați fluturași care conțin informații despre cartea dvs. Include codul ISBN și o scurtă prezentare. Lăsați pliantele pe panourile publice pentru a crea interes local.
 • Faceți o listă a rețelei dvs. de lucru. Adresați-vă prietenilor, vecinilor, familiei și colegilor să comandați cartea în librăriile lor locale. Apoi, rezista tentatiei de a vinde cartea pentru acei oameni pentru tine. Cereți-le să aștepte să le cumpere de la librărie, atunci veți avea un istoric bun de vânzări.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în mod automat în Librării Pasul 2
  2
  Cereți magazinului să comande cartea dvs. de la distribuitori. Dacă cartea dvs. este disponibilă prin intermediul distribuitorilor naționali precum Ingram sau Baker & Taylor, biblioteca poate comanda direct de la distribuitor și poate fi dispus să facă pur și simplu cu un apel telefonic. Mai mult decât atât, luând cărți din când în când autorul se pierde timp pentru librării (și, prin urmare, mai puțin profitabile) pentru a merge la un dealer stabilit care automatizează reordonarea, se întoarce și plățile.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în magazinele libere. Pasul 3
  3
  Dacă nu sunteți interesat să stocați copii fizice sau chiar dacă acestea sunt, pe lângă copii tipărite, întrebați despre posibilitățile de promovare a versiunii cărții electronice. Printr-un parteneriat între American Library Association (librării independente locale) și Kobo Inc, librării pot vinde cărți electronice și de a câștiga un procent din totalul vânzărilor de dispozitive și de cărți electronice.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți în librării Pasul 4
  4
  Identificați persoana de contact din librărie. Dacă aveți de gând să distribuiți cartea pe cont propriu, sunați la librărie și întrebați cine vă ocupă "credite" sau cărțile lui "autorii locali". Începeți cu lanțuri de librării pentru a obține experiențe cu acest proces. Apoi, mergeți la librării independente, care sunt cel mai probabil o secțiune a autorilor locali. Dacă sunteți un autor local, este mult mai probabil să accepte biblioteca de carte ca un serviciu pentru comunitate dacă sunteți un autor care vine de departe si nu se va face de promovare locală. Întreabă-te dacă poți face o întâlnire pentru a merge și a le arăta cartea.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți libere în librării Pasul 5
  5
  Fii profesionist și respectuos. În cadrul întâlnirii cu contactul librăriei, distingeți-vă de autori publicați care sunt agresivi fiind cineva cu care este ușor de lucrat.
 • Când contactați biblioteca, spune cartea este disponibil în librării online sau site-ul dvs. personal nu este un punct de vânzare- în comparație cu editorii de renume, aceste metode sunt adesea folosite de către "vanitate" a publicării cărților care nu erau de o calitate suficientă pentru publicarea tradițională.
 • Deși puteți fi un client pe termen lung al librăriei, sunteți acum vânzătorul și ei clientul. Este bine sa spun ca iubesti magazinul (daca o faci), dar nu-i impingei sa-ti cumpere cartea doar pentru ca ai cumparat multe carti in trecut.
 • Pregătește-te să lași o copie a cărții pentru administrator sau cumpărător pentru evaluare. Lăsați-i să știe că veți fi disponibil pentru semnături și lecturi atunci când este timpul (ceea ce înseamnă "dacă cartea se vinde").
 • Adresați-vă persoanei de contact din bibliotecă dacă ar dori o copie completă a cărții, dar nu le cereți să le citească - vor citi cartea dacă sunt interesate.
 • Este naiv să sugeți că magazinul a pus cartea pe raftul recomandat sau o arăta la contorul principal. Deciziile de marketing sunt luate de librărie și numai începătorii cer să o plaseze printre cei mai vânduți în magazin, în cele mai vizibile poziții înainte de a avea un record puternic de vânzări.
 • Nu presupune cu o librărie cu "ei vor vinde multe copii". Asta e din mâinile tale. Lăsați rezultatele să vorbească de la sine.


 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți individuale în librării Pasul 6
  6
  Urmăriți-vă Reveniți pentru a verifica periodic magazinele care au acceptat cartea dvs. și le puteți întreba dacă au nevoie de mai multe copii (este suficient la fiecare 6 sau 8 săptămâni).
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în magazine de cărți personalizate Pasul 7
  7
  Fii profesionist de la început până la sfârșit. Nu fiți reticenți atunci când timpul contractului este de peste și magazinele vă cer să luați copiile nevândute. Ei au luat un risc și dacă cartea nu a vândut, este adesea pentru că autorul nu la promovat sau a trimis pe oameni să o vadă. Dacă sunteți optimist și respectuos, biblioteca va fi mai probabil să vă accepte munca în viitor.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți libere în librării. Pasul 8
  8
  Respectați timpul personalului. Dacă vă aflați într-o bibliotecă aglomerată, intrați și ieșiți cât mai repede posibil. Odată ce magazinul acceptă cartea, nu este necesar să continuați să o vindeți sau să vorbiți despre dvs. sau despre carte. Este de fapt contraproductiv să monopolizăm timpul personalului și nu funcționează pentru a-i vinde personal cartea. Ca orice alt cititor, persoana de contact a cărții se va uita rapid la carte și va lua propria decizie.
 • Imagine intitulată Obțineți o carte publicată în cărți individuale în librării Pasul 9
  9
  Nu lăsați publicitatea. Odată ce veți obține cartea dvs. publicată în magazinele libere, nu încetați să mai lucrați. Reclamați cartea la fel de mult ca și dvs. înainte de a încuraja oamenii să o cumpere. Veți avea o altă comandă, în special din cele mai mari lanțuri de librării, numai dacă vânzările sunt bune.
 • sfaturi

  • investighează, de asemenea, distribuitorii mai mici, care ar putea lucra în mod specific cu genul de carte pe care a publicat, dar țineți cont de faptul că o bibliotecă nu se va deschide un cont cu un străin doar pentru a avea acces la distribuitor de carte, astfel încât va trebui să ceară biblioteca Luați-o pe expediere chiar dacă aveți un distribuitor.
  • Obțineți un număr standard de carte internațional (ISBN) și un cod de bare pentru carte. Dacă nu aveți una, biblioteca va trebui să atribuie una pentru uz intern.
  • Participă la târguri editoriale făcute de asociații ale vânzătorilor de cărți locale și naționale. Mâinile cărți de vizită pentru carte și contact- informațiile dvs. urmează un comunicat de presă de peste în cazul în care prezintă interes. Targurile vă oferă posibilitatea de a întâlni cumpărători, distribuitori și alte persoane care lucrează în domeniul editării și Afiliati și vă pot da sfaturi despre cum să obțineți cartea dvs. de auto-a publicat în librării.
  • Dacă sunteți cu adevărat dispuși să distribuiți cartea pe cont propriu, creați un plan de marketing înainte de a plăti pentru auto-publicare, deoarece opțiunile de publicare diferite au beneficii și limitări diferite.
  • Înainte de publicare, luați legătura cu cel mai mare distribuitor de cărți pentru a vă îngriji de dvs. Acest lucru va face mult mai ușor pentru librării să-și asume un risc cu cartea ta. Atâta timp cât distribuitorii sunt plătiți cu o parte din vânzări, ei vor face mult mai ușor pentru librării să se ocupe de carte și apoi să o restituie distribuitorului dacă nu este vândut.
  • Înainte de publicarea cărții, cere cineva de la biblioteca locală să se întâlnească cu tine pentru a vă oferi orientări cu privire la ce fel de cărți pe care le iau pe lot și care au cerințe speciale (ca titlu de pe cotorul cărții) sunt .

  avertismente

  • Pregătește-te pentru a obține pălăria scriitorului tău "artist delicat" și a pus pe distribuitor "expert vânzător". Este un joc diferit de abilități.
  • Nu o luați personal când o librărie nu acceptă cartea ta. Din mai multe motive, dintre care majoritatea nu sunt la îndemână, unele dintre magazine ar putea să nu poată lua cartea ta. Fiți prietenoși, mulțumiți-i pentru timpul acordat și urmați-vă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un card de ziua de naștere pe FacebookCum se creează un card de ziua de naștere pe Facebook
  Cum să descărcați cărți în Google PlayCum să descărcați cărți în Google Play
  Cum de a face un caz pentru iPod-ul cu o carteCum de a face un caz pentru iPod-ul cu o carte
  Cum să citești cărți gratuite pe un iPhoneCum să citești cărți gratuite pe un iPhone
  Cum să împrumut cărți pe KindleCum să împrumut cărți pe Kindle
  Cum sa faci o carte de modaCum sa faci o carte de moda
  Cum să faci o carte comemorativăCum să faci o carte comemorativă
  Cum să distribuiți cărți pe KindleCum să distribuiți cărți pe Kindle
  Cum să înțelegeți un cod ISBNCum să înțelegeți un cod ISBN
  Cum să găsiți o carte într-o bibliotecăCum să găsiți o carte într-o bibliotecă
  » » Cum să realizați o carte publicată în librării

  © 2011—2020 ertare.com