Cum sa plangi instantaneu

Uneori, în viață trebuie să plângi chiar dacă nu te simți așa. Poate că veți acționa într-o piesă sau la televizor și trebuie să adăugați această abilitate la repertoriul dvs. sau poate că cel mai bun prieten al tău te-a deranjat atât de mult încât ai vrea să-ți distrugi apărarea cu plânsul tău. Indiferent de motivul pentru care plângeți în mod intenționat, veți putea să o faceți instantaneu dacă urmați sfatul nostru rapid.

pași

Partea 1
Folosește-ți emoțiile

Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 1
1
Puneți-vă într-o stare de spirit mai emoțională. Ceea ce credem că suntem, de obicei, lucruri noi înșine și în cazul spun pentru a obține mai mult emoțional, cu siguranta va. Încercați să vă gândiți la ceva care te face trist. De exemplu, amintiți-vă pierderea unei rude iubite, a unui prieten, a unui animal de companie, despărțirea cu prietenul dvs., timpul petrecut la înmormântare, momentul în care ați pierdut ceva foarte prețios sau ce ați simțit când ați eșuat ceva la care ai depus mult efort. A face acest lucru va începe să vă pună în modul de gândire corect pentru lacrimile tale să curgă.
 • Dacă nu puteți sau nu vreți să vă amintiți ceva din trecut, imaginați-vă că cineva important pentru dvs. este rănit. Pentru unii, este mai înțelept să nu vă amintiți niciodată nici o ocazie tristă care sa întâmplat cu adevărat, dar ar putea fi periculoasă din punct de vedere emoțional și ar produce o spirală de tristețe. Mai degrabă, gândiți-vă la ceva care s-ar putea întâmpla în viitor: imaginați-vă că unul dintre rudele dvs. moare, rănește sau își amintește de o scenă tristă din orice film.
 • Imagine cu titlul Cry On Spot Step 2
  2
  Atingeți un punct sensibil care vă face să plângeți. Aproape toate au ceva în sine, care se deschide ecluzele lacrimi în mod automat atunci când apare subiectul, lacrimile încep să fie difuzate singur. Ar putea fi ceva cu totul ușor de înțeles ca modul în care unul dintre părinții tăi sau autoritatea ta te-a tratat o dată sau ceva surprinzător cu un antecedent ca acel incident din roller coaster de acum câțiva ani. Există un subiect care te face să vrei să plângi, chiar dacă e ilogic?
 • Imaginați-vă că sunteți în acel moment, dar aveți grijă: va fi important să vă controlați emoțiile mai târziu. Dacă acest incident te face să plângi, dar este deosebit de traumatizant, este mai bine să nu optezi pentru această opțiune.
 • Imagine cu titlul Cry On Spot Step 3
  3
  Gândiți-vă la un anumit fel. Mulți dintre noi se tem că sunt sau nu ceea ce încercăm cu toată puterea noastră de a fi sau nu. Când ne confruntăm cu ideea că noi nu suntem așa cum ne-am vedea, ar putea fi devastatoare, care ar putea fi o sursă bună de lacrimi. În ce fel nu vrei să te vezi? Ce s-ar întâmpla dacă, în realitate Ești așa?
 • Odată ce ați detectat, de exemplu, ceea ce nu doriți să fiți (slab, urât, patetic etc.), țineți-vă de asta. Lăsați acea frică să se arate în lacrimi și să pretindă că este reală. Cum te simți? Doar amintiți-vă să scăpați de asta mai târziu!
 • Imagine cu titlul Cry On Spot Step 4
  4
  Utilizați-vă imaginația. Pentru unii, plânsul din cauza unei probleme personale nu este fezabil sau sigur. Cu toate acestea, dacă aveți o imaginație deosebit de vie, puteți inventa ceva care este la fel de trist. Nu trebuie neapărat să fie o cunoștință, una iubită sau una singură. Ce lucru din lume te lacrimă? Pentru înregistrare, ele pot fi, de asemenea, lacrimi de fericire.
 • Ați putea încerca să vă gândiți la ceva trist, de exemplu, la puii pe care oamenii o părăsesc pe drum. Doriți să le salvați pe toate, dar, sperăm, puteți să luați doar una. În timp ce aveți în brațe singurul cățeluș pe care l-ați salvat, uitați-vă la toți ceilalți care nu au avut același noroc.
 • De asemenea, ați putea încerca să vă gândiți la lucruri fericite, de exemplu, în veterani care se întâlnesc cu familiile lor, în cupluri vechi care țin mâinile după 50 de ani sau la persoane care sunt discriminate și se confruntă cu adversități. . Aceste momente ar putea fi, de asemenea, atinge.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 5
  5
  Deconectați-vă de lumea exterioară. Blocați lumea exterioară și închideți-vă complet în timp ce încercați să plângeți instantaneu cu intenție. Deplasați-vă adânc în sinele dvs. emoțional și externalizați-o, concentrați-vă numai asupra dvs., nu asupra mediului înconjurător, ci asupra situației, numai asupra tu. Capacitatea de a-ți controla gândurile, amintirile și cât de mult asculți lumea din afară (de exemplu, când cineva îți spune să te calmezi) va determina cantitatea, intensitatea și durata plângerii tale.
 • Amintiți-vă că plânsul poate fi terapeutic. S-ar putea chiar să te facă să vrei să dormi, ceea ce ar putea fi excelent după o zi sau o noapte lungă.
 • Imagine cu titlul Cry On Spot Step 6
  6
  râs! Aruncând fața în mâini și râsul ar putea funcționa. Dacă este făcută corect, este uneori dificil să știi dacă cineva râde sau plânge. În timp ce fața voastră se află între mâini, încercați să vă roșiți puțin ochii, frecându-i cu forța cu pumnii, dar va fi prea evident. Și nu zâmbiți când îți descoperi fața! Această metodă funcționează cel mai bine în teatru, deoarece spectatorii nu vor fi atât de aproape încât să vă vadă lacrimile în detaliu.
 • Uneori, chiar puteți plânge să râdeți, așa că încercați să vă gândiți la ceva amuzant sau cereți unui actor amuzant să vă spună glumele înainte de a filma sau de a acționa în acea scenă. Ține minte, te rog să te uiți trist când lacrimile încep să alerge.
 • Unii râd când devin nervoși sau supărați. S-ar putea să fi observat că alții fac. Dacă este foarte greu să plângeți, puteți imita această manifestare emoțională.
 • Partea 2
  Utilizați corpul și alte obiecte

  Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 7
  1
  Îți irită ochii. O metodă comună pentru a începe plânsul este să provoace disconfort în ochi. Desigur, va trebui să fii atent când o faci și să ții cont de faptul că unele dintre aceste metode ar putea răni un pic, ceea ce te-ar face să plângi:
  • Țineți pleoapele deschise cu degetele timp de 2 minute.
  • Încercați să vă expuneți ochii la cât mai mult aer. Păstrează-le cât mai mult posibil. Nu le închideți până nu se formează lacrimile. Păstrarea lor deschisă îi va usca, ceea ce îi va face să ardă. Nu închideți ochii când încep să rănească, altfel nu se vor forma lacrimi.
  • Puneți-vă ochii lângă un ventilator. Staționând împotriva curentului de aer vă poate face să plângeți.
  • Așezați ușor degetul la unul dintre elevi. Acest lucru va provoca iritarea ochiului și ar putea cauza lacrimi. Aveți grijă să nu străpungeți ochiul.
 • Image cu titlul Cry On the Spot Step 8
  2
  Fă-ți ochii. Închideți-le și frecați pleoapele timp de 25 de secunde. Deschideți-le și uitați-vă la ceva fix până când lacrimile încep să curgă. Poate că nu reușiți prima dată, dar funcționează ca un farmec. Îndepărtarea acestora ar putea să-i lase înghițit, dar dacă o faceți ușor, ar putea și roșea pielea din jurul ochiului.
 • Niciodată nu freca cu ceva picant cum ar fi chili, praf de chili, pudra de curry, etc, dar nu mai mult de adevăr plânge: bine te-a rănit profund, s-ar putea, de asemenea, rănit.
 • Imaginea intitulată Cry On the Spot Step 9
  3
  Mușcați în interiorul buzei. Gândește-te la ceva care te supără și te holbezi la ceva. De asemenea, puteți pune mâna în buzunar și vă puteți prinde coapsă. O mică durere va face ca lacrimile să înceapă să germineze.
 • Încercați să vă împingeți nasul atât de mult încât să nu puteți respira. Apoi concentrați-vă asupra mușcăturii buzei. Când aerul nu curge, este mai ușor pentru simțurile din gură să se concentreze asupra durerii, care ar produce lacrimi
 • Imagine cu titlul Cry On The Spot Step 10
  4


  Puneți alte părți ale corpului în acțiune. Angajarea altor părți ale corpului vă va ajuta să vă îndepărtați. Câteva exemple sunt:
 • Încercați să căscat în mod repetat. Acest lucru vă va ajuta să vă lubrifiați ochii (mai ales dacă sunteți puțin obosiți).
 • De asemenea, puteți plânge dacă respirați cu partea anterioară a gâtului și nu cu traheea. Acesta este felul în care căscatul te face să te lacrimi. Sau ai putea să te căștiți!
 • Încercați să strângeți foarte tare în anumite părți sensibile ale corpului, cum ar fi spațiul dintre degetul mare și degetul arătător sau sub ochi și veți vedea că lacrimile vor începe să cadă automat.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 11
  5
  Utilizați o ceapă tocată. Tăierea unei cepe nespălate este foarte eficientă în provocarea lacrimilor. Această metodă poate fi cel mai bine pentru piesele de teatru, deoarece va fi un pic mai greu să pretinzi să jelească vrei să convingi pe cineva, dacă vă luați o ceapă și amândoi sfârșesc prin ruperea!
 • Dacă scăpați într-o altă cameră, apucați câteva felii de ceapă și pompați-le foarte aproape de fața dumneavoastră. Inspirați acel miros care vă face să faceți apă și apoi să vă întoarceți.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 12
  6
  Puneți niște produse care vă fac să vă rupeți. Îndepărtați cu atenție niște balsam chinez, gel de mentol sau gel de alcool sub ochi. Poate te va arde, dar va fi foarte realist. Cu toate acestea, aveți grijă să nu exagerezi cu această metodă și fiți foarte atent să nu aveți contact cu ochii.
 • Puteți utiliza, de asemenea, picături oftalmologice pentru a face ca fața să semene cu lacrimi. Doar puneți-i chiar sub colțul ochilor, astfel încât să vă ducă în jos în chip convingător.
 • Partea 3
  Prefaceți plânsul spontan

  Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 13
  1
  Face plângând. Pentru a face acest lucru, va trebui în mod normal să vă închideți ochii și să vă răsuciți puțin fața. Imaginați-vă că faceți aceste mișcări prin amintirea a ceea ce vă simțiți în fața voastră când plângeți cu adevărat.
  • Coborâți puțin colțurile buzelor.
  • Încercați să ridicați în mod deliberat colțurile interioare ale sprâncenelor.
  • Creșteți bărbia, precum și oamenii atunci când sunt pe cale să strige. Ar putea părea fals, așa că fii atent.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 14
  2
  Concentrează-te pe respirație. Respirația face parte din ceea ce îi convingă pe alții că sunteți supărat. Începe să plângă să facă sunete de plâns și să inspire adânc în același timp. inhala în mod constant ca și cum ați fi hiperventilat - puteți adăuga, de asemenea, sunete mici de sughiț.
 • Dacă nimeni nu te vede, alerga în acel loc timp de câteva minute până când nu mai respiri. Dacă o puteți face, vă va ajuta să aveți un aspect colorat care este, de obicei, asociat cu plânsul.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 15
  3
  Folosiți mișcările tipice ale corpului asociate cu plânsul. Odată ce ochii tăi sunt apoși, ai o față de plâns și prefaceți că hiperventilați, adăugați o poziție tipică a corpului plângând. Propunem următoarele:
 • Acoperiți-vă fața cu mâinile și coborâți-vă capul.
 • Priviți-vă ca și cum ați încerca să vă prefaceți că nu plângeți. Dublă minciună!
 • Mușcă-ți buza ca și cum ai încercat cu toată puterea ta să-ți ții lacrimile. Scuturarea buzei inferioare vă va da un efect mai bun. Doar asigurați-vă că nu arăți fals.
 • Restți-vă capul pe o masă sau alt obiect în fața voastră ca o expresie a speranței sau ca și cum ați încerca să vă recâștigeți calmul.
 • Imagine cu titlul Cry On The Spot Step 16
  4
  Fii convingator si cu vocea ta. Când vorbiți, restrângeți corzile vocale. Încercați să faceți stuttering și inhalarea profund pentru a da mai mult efect. Faceți sunete de bubble, vorbiți fără sfârșit despre ceea ce vă presupune că v-ați schimbat. Pe scurt, lasă-te să fii dus de emoții. Trucul este să vă convingeți și pe ceilalți să plângă cu adevărat.
 • În principiu, principalul lucru va fi să stăpânești subiectul cu mintea și cu cât acționezi mai mult, corpul tău va obține mai mult efectul pe care îl cauți.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 17
  5
  Dacă sunteți pe scenă, aveți libertatea de a depinde de "bețele de lacrimi". Dacă intenționați să participați la o producție teatrală serioasă, nu vă faceți griji că trebuie să vă produceți propriile lacrimi. Stickurile sau alte produse de menthol sunt folosite pentru a rupe lacrimi în lumea dramelor de televiziune, de film și de teatru. Bastoanele sunt aplicate puțin sub ochi, în timp ce alte produse sunt aplicate în spray. Ambele produc rezultate imediate.
 • Actorii de televiziune și de film se bucură de avantajele de a lucra cu o întreagă echipă de tehnicieni și artiști. În timp ce unele vedete de film folosesc anumite tehnici profesionale, mulți actori optează pentru o soluție mai simplă.
 • Imagine cu titlul Cry On the Spot Step 18
  6
  Salvați câteva lacrimi pentru mai târziu. Pe măsură ce vă prefaceți, nu veți simți adevăratele emoții care vor continua să stârnească plânsul. Dacă te termina cu lacrimi reale, nu cred că va continua germinarea, pentru că ochii obosesc după un timp și nu poate produce cât mai multe, mai ales dacă îți lipsește emoția care ne face să plâng pentru un moment bun atunci când ceva foarte trist. Puneți un punct final rapid pentru ca ochii să se odihnească.
 • Și ca și mintea ta să se odihnească. Plânsul ar putea fi foarte obositor, fizic și mental. Nu vă purtați mai mult decât este strict necesar.
 • sfaturi

  • Mai degrabă, conțină lacrimi. Dacă e greu să plângi cu intenție, uneori e mai bine să nu plângi, ci să te preface că lupți să nu plângi. Uneori, alții sunt mai emoționați de asta, mai ales dacă de obicei sunteți o persoană mai "tare". Acest lucru ar putea fi mai convingător, pentru că veți părea mai vulnerabil.
  • Stați la o lumină puternică pentru un minut și încercați să nu clipiți, apoi clipiți foarte tare și veți vedea că ochii voștri vor fi apoși.
  • Dacă veți acționa în drame, încercați să vă imaginați că sunteți acel personaj.
  • Încercați să plângeți într-un film în care actorul plânge ca o practică.
  • Unii plâng când sunt foarte supărați. Dacă sunteți așa, gândiți-vă la ceva care vă face să vă supărați.
  • Încercați să clipiți foarte repede: uneori produce lacrimi.
  • Nu vă iritați ochii excesiv. Dacă nu sunteți atenți, le puteți deteriora.
  • Gândește-te la ceva care te-a făcut să plângi mai devreme.
  • Nu fi atât de dramatic sau evident, deoarece persoana pe care o să încercați să o convingeți ar putea suspecta. Pretindeți că nu doriți să plângă în fața lui sau ei și că sunteți puțin jenat. Chiar ți-ai putea cere scuze pentru că ai făcut-o!
  • În primul rând, frecati-vă ochii (cu mâinile curate!), Apoi uitați-vă la ceva fix și nu clipiți. Cu cât țineți ochii mai des, cu atât mai ușor va fi apa.

  avertismente

  • Dacă purtați lentile de contact, nu vă recomandăm să încercați tehnicile noastre. Utilizați bunul simț
  • Asigurați-vă că nu sunteți deshidratat, dar poate fi mai greu pentru voi să produceți lacrimi.
  • Nu abuzați sau abuzați de această tehnică împreună cu prietenii, dar vă puteți distruge relația cu ei și puteți submina încrederea.
  • Dacă sunteți o femeie și ați pus machiaj întunecat, cu siguranță va fi ruinată și va trebui să faceți din nou machiajul. Cu toate acestea, rimelul rulează fără îndoială va da un efect mai bun.
  • Dacă te gândești la cineva decedat te face prea trist, nu-l folosești ca un exemplu. Gândește-te la altceva ca tine nu de mult ca atunci când ai putut obține o anumită echipă de sport sau nu a primit un gol la care a pus o mulțime de efort. Același lucru te va face trist, dar nu atât de trist încât să-ți faci toată ziua tristă.
  • Nu faceți mai degrabă un zâmbet inconfortabil relaxeaza mușchii feței.
  • Nu priviți niciodată direct la soare pentru a încerca să aveți ochi aprinși. În aproape toate orele din zi, soarele emite radiații capabile să afecteze viziunea.
  • Asigurați-vă că unguentul de mentol nu va cădea pe ochi, dar va fi incredibil de dureros. Dacă se întâmplă, toarnă apă imediat după aceea.

  Wikipedia înrudită

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-și petreacă un duel și să meargă mai departeCum să-și petreacă un duel și să meargă mai departe
  Cum să fals să plângi în mai puțin de 10 secundeCum să fals să plângi în mai puțin de 10 secunde
  Cum să faci față morții pisicii taleCum să faci față morții pisicii tale
  Cum să ne ocupăm de moartea unui animal de companieCum să ne ocupăm de moartea unui animal de companie
  Cum să plângeți pierderea unui hamsterCum să plângeți pierderea unui hamster
  Cum să te confrunt cu singurătateaCum să te confrunt cu singurătatea
  Cum să mângâi o femeie plângândăCum să mângâi o femeie plângândă
  Cum să oprești plânsulCum să oprești plânsul
  Cum sa nu mai plangeti cand sunteti suparatiCum sa nu mai plangeti cand sunteti suparati
  Cum să nu mai fiți sensibiliCum să nu mai fiți sensibili
  » » Cum sa plangi instantaneu

  © 2011—2020 ertare.com