Cum să devii dansator de dans contemporan fără a lua cursuri

Mulți oameni ar dori să aibă posibilitatea de a dansa, dar nu toată lumea are timp și bani să ia cursuri. Acest articol este un manual de inițiere a dansului, care vă va arăta cum să practicați dansul contemporan (indiferent de talentul sau capacitatea dvs. naturală). Începeți prin citirea primului pas.

pași

Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 1
1
Găsiți un loc în casa dvs. unde puteți practica frecvent dansul contemporan. Poate că aveți suficient spațiu în camera dvs. sau în subsol, sau poate veți găsi mai confortabil să faceți excursii în grădină. Fiecare persoană are un loc diferit de a practica. Nu alegeți niciun loc în care există, de obicei, membri ai familiei dvs., cum ar fi camera de zi, deoarece este posibil ca ceilalți să se supărească dacă te văd dansând în fața televizorului la fiecare două minute.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 2
  2
  Aflați mișcările și proiectele necesare dansului contemporan. YouTube este un loc bun pentru a căuta tutoriale. Începeți să vizionați videoclipuri despre cum să faceți piruetă și alte mișcări care vă atrag atenția. Desigur, fără clasele potrivite, va fi dificil să știți dacă efectuați corect mișcările, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să stăpâniți câteva feluri de întoarcere și câteva poziții complicate.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 3
  3
  Încearcă să coregrafia un dans cu un cântec aveți pe telefon sau laptop, odată ce ați învățat câteva mișcări interesante. Practicați-vă dansul în mod regulat acasă și veți învăța din ce în ce mai mult. Încercați să adoptați expresii faciale în funcție de intenția dansului dvs.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 4
  4
  Căutați clase pe YouTube. Aceste clase vă vor arăta pozițiile corecte ale picioarelor și brațelor pentru a executa viraje și alte pași de balet. Asigurați-vă că urmați aceste instrucțiuni și plasați pozițiile corecte în toate mișcările. În acest fel, tehnica ta va fi mult mai impresionantă.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 5
  5
  Dacă doriți să luați în serios dansul, va trebui să vă întindeți de trei ori pe zi pentru a vă îmbunătăți și menține flexibilitatea. Iată câteva extensii care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 6
  6
  Stați cu picioarele la distanță de umăr. Flexi spatele la înălțimea taliei și încet încet cât de mult poți. Această întindere ar trebui să se termine cu palmele mâinilor așezate pe podea, iar capul îndreptat spre spate între picioare. Țineți în această poziție timp de cinci secunde, și, treptat, creșterea duratei se vedea se întinde până la 30 de secunde cu practica. Repetați acest exercițiu împreună cu picioarele. În loc să puneți palmele mâinilor pe podea, sprijiniți-le confortabil pe picioare.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 7
  7
  Efectuați următoarea întindere. Este foarte asemănător cu primele două, cu diferența că mulți oameni consideră că este mai greu și că pentru ao executa trebuie să stați cu picioarele întinse înainte. Întindeți-vă înainte și încercați să vă luați degetele de la picioare. Odată ce ați terminat, încercați să obțineți mâinile cât mai mult posibil, dincolo de picioare.


 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 8
  8
  Dacă doriți ca mișcările dvs. să fie mai spectaculoase, puteți integra elemente coregrafice în coregrafie. Flexibilitatea este esențială pentru o gimnastă, motiv pentru care ar trebui să vă întindeți zilnic.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 9
  9
  Învață să faci podul de pin. Această mișcare este spectaculoasă. Trebuie să faci mânerul, să te arci în spate, să intri într-o poziție de punte și să te ridici. Evident, este mult mai dificil decât pare, dar este foarte colorat dacă este executat corect. Practicați-vă pe canapea sub supravegherea unui prieten. Când vă simțiți bine, îndoiți-vă picioarele și arcați-vă spatele pentru a vă odihni picioarele pe canapea. Apoi, împingeți-vă să vă puneți picioarele pe podea. Odată ce ați stăpânit varianta cu suport, încercați să o faceți fără o canapea. Ultima parte a mișcării este să te ridici pentru a te întoarce pe picioarele tale, ceea ce este destul de dificil. Cu toate acestea, dacă încercați din nou și din nou, în cele din urmă veți obține. Practicați această mișcare numai dacă aveți supravegherea unei persoane care știe să o facă, pentru a vă putea supraveghea și corecta.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 10
  10
  Aflați cum să deschideți picioarele. Această mișcare servește, de asemenea, pentru a face rutina dvs. de dans mai izbitoare, așa că trebuie să o includeți în întinderi pentru a vă îmbunătăți puțin câte puțin prin practică. Nu extindeți întinderea, deoarece ați putea suferi o tragere și chiar o lacrimă musculară.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 11
  11
  Practica la școală sau la locul de muncă. Dacă vrei cu adevărat să fii un dansator bun, încearcă să faci practică la prânz cu un prieten care dorește și să danseze. Unele școli și birouri de lucru au holuri de dans și majoritatea au camere goale pe care le puteți utiliza în timpul pauzelor. Asigurați-vă că întrebați aceste spații.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 12
  12
  Luați în considerare posibilitatea de a vă alătura grupului de dans la școala dvs. dacă sunteți încă student. Majoritatea școlilor au grupuri de dans gratuite. Dacă vă alăturați unul, puteți practica mai mult și, poate, aveți ocazia de a participa la anumite evenimente școlare.
 • Imagine intitulată Deveniți un dansator contemporan fără lecții Pasul 13
  13
  Dacă credeți că doriți cu adevărat să dansați, probabil că aveți nevoie să petreceți mult timp în practică. Puteți părăsi un club a cărui activitate coincide cu programul de cursuri de dans sau că nu sunteți interesat în mod deosebit și investați acești bani în cursurile de dans.
 • sfaturi

  • Întindeți zilnic înainte de a încerca să exersați mișcări de dans sau gimnastică.
  • Când practici acasă, nu-ți deranjează ceilalți membri ai familiei sau insistă că te vor ajuta să exersezi 24 de ore pe zi, din moment ce vei pierde dorința de a da o mână atât de des.

  avertismente

  • Nu veți putea dedica profesional dansului contemporan decât prin acest manual.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci bani din casa ta folosind abilitatile de cusutCum sa faci bani din casa ta folosind abilitatile de cusut
  Cum să înveți să dansezi pe cont propriuCum să înveți să dansezi pe cont propriu
  Cum să dansezi "Two Step"Cum să dansezi "Two Step"
  Cum să dansezi dans murdarCum să dansezi dans murdar
  Cum să dansezi încet într-un dans formal sau semi-formalCum să dansezi încet într-un dans formal sau semi-formal
  Cum să dansezi fără să-ți fie rușineCum să dansezi fără să-ți fie rușine
  Cum sa dansezi reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi reggaeton (pentru fete)
  Cum să dansezi sensualCum să dansezi sensual
  Cum să devii un campion dans irlandezCum să devii un campion dans irlandez
  Cum de a crea un dansCum de a crea un dans
  » » Cum să devii dansator de dans contemporan fără a lua cursuri

  © 2011—2020 ertare.com