Cum să vă curățați și să vă mențineți flautul

Flautul este un instrument cu un sunet minunat. Cu toate acestea, dacă nu este curățată corespunzător, nu va suna așa de mult! Curățați întotdeauna flautul în mod corespunzător, astfel încât sunetul și luminozitatea acestuia să dureze.

pași

Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 1
1
Aflați cum să vă asamblați corect flautul.
 • Asigurați-vă că suprafețele de asamblare nu au nisip sau praf.
 • Îndreptați articulațiile astfel încât să fie drepte și să le împingeți ușor cu o mișcare de răsucire. Niciodată nu încercați să-i forțați.
 • Dacă aveți probleme la alinierea acestora, trageți ușor vârful în cazul în care problema este și curățați articulația cu o cârpă moale, ceva ce ar trebui să faceți frecvent. Nu folosiți niciodată luciu de buze sau jeleu pentru a slăbi articulațiile flautului. Va fi o soluție rapidă, dar pe termen lung vă va oferi mult mai multe probleme care nu merită, din moment ce praful și murdăria se vor acumula mult mai repede când au ceva de aderat.
 • Dacă ai de gând să mărșăluiască cu acest flaut, asigurați-vă că conexiunile sunt strânse pentru a preveni piese de la care zboară atunci când instrumentul se mișcă în sus și în jos, și chiar nu cred că lubrifia articulațiilor. Instrumentele suferă de uzură în parade, atunci are sens să aducă instrumentul de rezervă paradă dacă aveți, mai ales în cazul în care există o șansă de ploaie.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 2
  2
  Pregătiți flautul atingând-o și suflați aerul cald înainte de ao regla. Tonul se va schimba puțin în funcție de temperatură. În cazul în care flaut este răcit în momentele care nu se ating, puteți bloca tastele și sufla ușor aerul cald direct in gaura, nu lateral, astfel încât să fie gata din nou. Au libertatea de a juca solzi sau o piesă de muzică pentru a face o sarcină interesantă.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 3
  3
  După fiecare sesiune muzicală, dezasamblați flautul astfel încât cele trei piese să fie separate.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 4
  4
  Introducerea o cârpă moale prin fanta arata ca un ac, în partea de jos a pasului lansetei și materialul pliat pe stick-ul folosit pentru a curăța, apoi se înfășoare în jurul tijei până când nu afișarea tija, altfel vei zgâria partea interioară a flautului tău prețios. Uscați umezeala glisând ușor tija prin fiecare piesă în aceeași direcție "fără" făcând mișcări rotative. Dacă face o mișcare de rotație cu tija și materialul, și dacă inserția și să ia din nou și din nou în interiorul tău flaut, executați riscul ca materialul și tija cupleze cu unul dintre „pantofi“, a tastelor sau să te blochezi înăuntru! Dacă utilizați tampoane de bumbac (pentru a curăța urechile), nu le păstrați în corpul flautului. Umiditatea pe care o conține se va absorbi în "papuci".
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 5
  5
  Puneți tija și cârpa înapoi în manșonul flautului și scoateți pieptenul moale. Îndepărtați cu atenție flautul cu capra neagră până când amprentele și alte murdăriri sunt șterse. Apoi, cu capra neagra, ștergeți cu ușurință cheile astfel încât mișcarea dvs. să fie în aceeași direcție cu mutarea cheilor. Asigurați-vă că luați corpul flautului atunci când îl curățați, evitând astfel dublarea cheilor și / sau a tijei. Acordați o atenție deosebită părților unde se întâlnește flautul, deoarece este locul în care se acumulează cea mai mare parte a murdăriei.
 • Imaginea intitulată Curățați și păstrați flautul dvs. Pasul 6
  6
  Îndepărtați cu atenție spatele cu cârpa, pentru a curăța murdăria și saliva.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 7
  7
  Utilizați un tampon de bumbac (pentru a curăța urechile) înmuiat în alcool pentru a curăța praful și murdăria acumulată între cheile din locurile greu accesibile. De asemenea, vând mici instrumente pentru a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 8
  8


  Curatati "pantofii" daca sunt lipiciosi. Dacă acestea sunt lipicioase, atunci când se ridică, vor avea un zgomot mic. Glisați o bucată de hârtie sau o bucată curată de hârtie pentru țigări sub cheie, apoi închideți ferm cheia. Nu folosiți banii de hârtie, este prea murdar! Nu încercați să îndepărtați hârtia în timp ce cheia este închisă, deoarece aceasta va cauza frecare între pantofi și dopurile cheii. În schimb, deschideți cheia și apoi scoateți hârtia. Acesta va fi la fel de eficient ca scoaterea hârtiei sub chei, dar nu va afecta "papucii". Se simt lipicioși de umiditate, se străduiesc să vă țină flautul uscat. Utilizați această tehnică cu finețe și moderare, deoarece aceasta poate deteriora membrana subțire care permite închiderea acesteia atunci când închideți o cheie.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 9
  9
  Depozitați și mobilizați flautul în cutie, evitând umiditatea și temperaturile extreme. Capacul este cel mai sigur loc, dar dacă joacă în mod regulat și un loc sigur pentru a face acest lucru ar fi bine să ia în considerare achiziționarea unui flaut strană.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 10
  10
  Țineți izvoarele în locurile respective. Dacă o cheie nu este ridicată când este eliberată, verificați dacă un arc (unul dintre firele mici de-a lungul tijei) a ieșit din loc. Puteți să-l împingeți în poziție cu vârful unui radieră de creion sau ceva asemănător, care este neted. Dacă nu vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, duceți-vă flautul la un magazin de muzică pentru al fixa.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 11
  11
  Verificați periodic plita de reglare. Dacă flautul dvs. este în mod constant de acord, verificați plută în partea de sus a "cap" a flautului. Separați "capul" corpului flautului, introduceți capul tijei pentru a curăța. Tija trebuie să aibă o linie de la partea de jos, ar trebui să încercați acea linie ajunge la muștiucul tubular din mijloc. În cazul în care linia nu este în centrul gurii, atunci este posibil ca pluta dvs. este în scădere, și va trebui să mergi la un magazin de muzică pentru a cumpăra un înlocuitor. (Dop ar trebui să fie înlocuit la fiecare doi ani.) Dop, care sunt în afara poziției va face melodia flaut nu suna ca ar trebui să fie. Nu încercați să rezolvați acest lucru împingând sau trăgând plută, deoarece puteți provoca daune.
 • Imaginea intitulată Curățați și păstrați flautul dvs. Pasul 12
  12
  Acordați atenție condiției "adidaților". Tastele nu sunt aliniate sau „pantofi“ în stare proastă, sunt orientative de scurgeri de informații, care pot afecta sunetul. Dacă îți dai seama că trebuie să apăsați tare cheile de la notele de sunet bun, este posibil să aveți o scurgere și trebuie să înlocuiască niște „pantofi“ în magazinul de muzică.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 13
  13
  Periodic, aduceți flautul la cineva care se specializează în fluiere sau, cel puțin, pe instrumente de suflat pentru întreținere. Există probleme care apar în timp și care necesită pur și simplu grija unui profesionist.
 • Imaginea intitulată Curățați și mențineți flautul dvs. Pasul 14
  14
  amintiți-vă: Aveți grijă de flautul dvs. și va avea grijă de tine.
 • sfaturi

  • Dacă aveți un flaut de lemn sau un "piccolo", întrebați un muzician experimentat sau lutier pentru sfaturi despre cum să aveți grijă de unsoare din lemn și plută.
  • Dacă folosiți flautul într-o bandă pentru a parade, atunci nu aveți nevoie de un flaut profesional - unul relativ nou va face bine treaba.
  • Cei care sunt seriosi pentru a juca flaut, ar trebui să aibă două țesături pentru a curăța. O batistă curată îndeplinește, de asemenea, funcția foarte bine.
  • Dacă este posibil, curățați flautul după fiecare utilizare.
  • Puneți o cârpă curată pe mânerul casetei dvs. dacă nu există spațiu interior. Aveți grijă - se poate murdări.

  avertismente

  • Nu curățați niciodată corpul flautului cu orice produs care conține clor, deoarece ați ruina finisajul flautului. Finisajul își va pierde complet strălucirea și strălucirea.
  • Când atingeți, evitați să apăsați greu tastele. Acest lucru face ca "adidașii" să se uzeze mai repede și vă vor face să jucați mai lent. Dacă, atunci când apăsați greu butoanele, vă dați seama că sunetul se îmbunătățește, luați flautul pentru a face întreținerea. Este posibil să aveți o scurgere.
  • Fiți foarte atenți la curățarea flautului. Repararea poate costa o gramada de bani. Nu încercați să îndoiți sau să stoarceți ceva care nu se mișcă ușor, deoarece există posibilitatea ca aceasta să fie îndoită și să nu vă mișcați pentru nimic.
  • Instrumentele de vânt din lemn "nu" ar trebui să se ude! Dacă permiteți flautului să se ude, "adidații" se vor umfla și flautul nu va putea atinge.
  • Când dezasamblați flautul, nu încercați să-i separați piesele cu o mișcare de rotație. Puteți orienta cheile. Începătorii și chiar elevii de liceu fac adesea greșeala de a ține cheile la flaut. Dacă trebuie să se adapteze „cap“, de exemplu, nu țineți dvs. flaut Ab hapsân tasta sau oriunde altundeva în jurul valorii. Acest lucru va face ca cheile flautului să se rupă sau să se îndoaie, ceva care poate costa o mulțime de bani pentru a repara. Dimpotrivă, țineți flautul acolo unde "logo-ul" se află în partea de sus a unității corpului. Aici sunt părți în mișcare, deci nu veți rupe nimic prin ajustarea "capului" flautului. Pentru a separa „picior“ flaut „organism“, apuca partea de jos a „plăcintă“ în cazul în care nici un chei.
  • Aveți grijă și nu îndoiți niciuna dintre chei când dezasamblați flautul. Fiți foarte atenți atunci când eliminați "piciorul", deoarece există o uniune cheie foarte complicată și delicată care poate fi ușor îndoită și este foarte dificil să o înlocuiți.
  • Nu folosiți poloneză de argint pe "cap"! Dacă o cârpă de lustruire nu funcționează, folosiți puțin alcool pur, cu o cârpă moale. Repet, nu intrați în "papuci". Dacă acest lucru nu funcționează, permiteți-i unui tehnician să o facă atunci când vă aduceți flautul.
  • Alt lucru, în timp ce jucați flautul, nu-l puneți pe fustele voastre și lăsați-l cu toate cheile sus. Luați în considerare cumpărarea unui lectură de flaut.
  • Nu folosiți niciodată bani de hârtie pentru a curăța "pantofii". Banii de hârtie conțin ulei care va strica "papucii", iar apoi "voi" va trebui să vă reparați flautul.
  • Evitați păstrarea țesăturii (pe care o utilizați pentru curățare) umedă în interiorul carcasei de lângă flaut. Puneți materialul într-un alt capac separat și, dacă acest lucru nu este posibil, fixați-l pe mânerul capacului și lăsați-l să se usuce înainte de depozitare.
  • Evitați să vă lubrifiați flautul prea mult în articulații. Dacă o faci, se pot separa în timp ce joci. Cel mai bine este să curățați îmbinările cu o lavetă de lustruire pentru a curăța cât mai multă murdărie. În cazul în care acestea sunt încă andocat atunci când articulațiile utilizează un pic de grăsime de plută sau "grăsime nas", dacă aveți urgență.
  • Evitați să părăsiți "papucii" substanțe de curățare pe flaut după ce ați curățat-o. Umiditatea va face ca "papucii" să putrezească. Dacă vă decideți să lăsați în interiorul mașinilor de curățat "sneaker", ar trebui să le lăsați să se usuce înainte de a le pune înapoi în flaut! Chiar și așa, cel mai bine este să nu părăsiți curățitorii "papucii" din interiorul flautului, chiar dacă sunt uscați, depozitați praful și alte lucruri.
  • Un flaut care nu este curățat, foarte curând va arăta ca cel din imagine și nu este o încântare pentru ochi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O tijă de curățare - cunoscută și ca o tijă de tuning.
  • O bucată de mătase sau o cârpă de bumbac pentru a curăța în interiorul flautului.
  • O tesatura de bumbac moale pentru a lustrui.
  • Alcoolul pur
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți un DVDCum să cureți un DVD
  Cum să curăț un monitor cu ecran platCum să curăț un monitor cu ecran plat
  Cum să curăț un protector LifeproofCum să curăț un protector Lifeproof
  Cum se face un discCum se face un disc
  Cum se face luciu de buze rozCum se face luciu de buze roz
  Cum de a face un luciu de buze de ajutor KoolCum de a face un luciu de buze de ajutor Kool
  Cum se asamblează un flautCum se asamblează un flaut
  Cum să faci un flaut cu pâlnieCum să faci un flaut cu pâlnie
  Cum sa faci un flaut de bambusCum sa faci un flaut de bambus
  Cum să cureți un pianCum să cureți un pian
  » » Cum să vă curățați și să vă mențineți flautul

  © 2011—2020 ertare.com