Cum să cureți un saxofon

Procesul de curățare a saxofonului este foarte simplu. Sfaturile și instrumentele pe care le voi arăta că lucrați pentru a curăța un saxofon obișnuit sub formă de "drop sau curved", dacă doriți să curățați un saxofon drept, aveți nevoie de alte instrumente care nu sunt menționate aici.

pași

Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 1
1
Curățați piesa bucală sau piesa care intră în gură. Îndepărtați bastonul și ligatura și utilizați o perie pentru a curăța orice reziduu care se află în interiorul duzelor. Clătiți piesa bucală cu apă caldă și folosiți un flanel pentru a usca complet piesa bucală. Repetați această procedură de câte ori considerați necesar.
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 2
  2
  Curățați gâtul. Utilizați peria care intră în echipamentul de curățare, trecând prin capătul mai mare și ieșind din cealaltă parte sau din gât (partea cea mai subțire). Pensule foarte bine pentru a elimina orice murdărie sau bacterii care este în creștere. De asemenea, puteți turna apă pentru a curăța complet interiorul gâtului
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 3
  3
  Curățați corpul În aparatul de curățare pentru saxofon vine o bucată cu o perie și o cârpă care conține un cordon la sfârșit. Introduceți cablul în clopotul saxofonului și răsturnați-l cu capul în jos (răsturnați-l) încercând să scoateți cablul la celălalt capăt al saxofonului. Îndepărtați cu atenție cablul puțin câte puțin și repetați procedura de câte ori considerați necesar. Preferați să apăsați notele sau tastele făcând acest lucru. Este normal ca atunci când curățați saxofonul, țesătura începe să lase o culoare verde. Acest lucru se datorează faptului că atunci când cuprul intră în contact cu aerul și cu alte elemente naturale, acesta reacționează și devine întunecat în culoare. Este foarte important să curățați interiorul saxofonului astfel încât cheile sau notele să nu fie deteriorate și să evitați creșterea bacteriilor cauzate de salivă.
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 4
  4
  Curățați și verificați cheile. Un saxofon are numeroase chei, deci aceasta poate fi cea mai obosită parte sau cel mai mult timp pentru a termina. Verificați cu atenție fiecare dintre ele. Dacă observați că unul dintre chei este deteriorat, cumpărați un rezervor sau luați-l pentru a repara. Introduceți o hârtie sub cheie, apăsați-o și începeți foarte atent să o scoateți. Acest lucru vă va ajuta să eliminați și să curățați reziduurile.
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 5


  5
  Reglați șuruburile. Folosiți o șurubelniță plată și fiți foarte atent să vă reglați mai mult decât este necesar. În cazul în care devin prea strânse, nu veți putea ajunge la notele diferite care există (treceți de la D la F #).
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 6
  6
  curatati si umpliti dopurile putin. Uscați complet dopul și adăugați un pic de grăsime special pentru a le menține hidratat. Încercați să faceți acest lucru o dată pe săptămână, pentru a le putea păstra în stare mai bună.
 • Imaginea intitulată Curățați un saxofon Pasul 7
  7
  Efectuați o curățare o dată pe lună pentru a îndepărta orice murdărie sau reziduuri de coroziune.
 • Imaginea intitulată Curățenie finală a saxofonului
  8
  Acum puteți pune saxofonul înapoi și puteți începe să jucați.
 • sfaturi

  • Vă recomandăm să curățați saxofonul de fiecare dată când îl terminați și nu-l păstrați cu umiditate, deoarece mucegaiul și mucegaiul vor începe să crească.
  • Amintiți-vă să curățați saxofonul de fiecare dată când îl folosiți sau dacă puneți pe aceleași șosete pe care le-ați folosit o zi înainte? Cu saxofonul același lucru se întâmplă, trebuie să-l curățați după fiecare utilizare pentru a putea să-l păstrați în stare bună și pentru a preveni creșterea bacteriilor.

  avertismente

  • Nu încercați să corectați loviturile, fixați cheile sau uleiul de saxofon, lăsați mai bine această lucrare în mâinile unui expert.
  • Dacă aveți nevoie de ulei pentru chei, cel mai bine este să mergeți la un magazin de muzică, astfel încât să poată face acest lucru pentru dvs.
  • Nu utilizați apă fierbinte pentru a curăța o duză de plastic, deoarece vă puteți deteriora.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți sub unghiiCum să cureți sub unghii
  Cum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să străluceascăCum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să strălucească
  Cum să curățați periile de machiaj cu oțetCum să curățați periile de machiaj cu oțet
  Cum sa curatati aurul albCum sa curatati aurul alb
  Cum să cureți pantofii albiCum să cureți pantofii albi
  Cum să reglați un dispozitiv de protecție a guriiCum să reglați un dispozitiv de protecție a gurii
  Cum să cureți cizmele de fotbalCum să cureți cizmele de fotbal
  Cum să oprești sforaitul folosind un muștiuc împotriva sforăituluiCum să oprești sforaitul folosind un muștiuc împotriva sforăitului
  Cum să cureți un rinocorniuCum să cureți un rinocorniu
  Cum se potrivește un saxofonCum se potrivește un saxofon
  » » Cum să cureți un saxofon

  © 2011—2020 ertare.com