Cum să antrenezi un câine mic cu hârtie

Mulți locuitori ai orașului, care au câini mici, pot beneficia de distribuirea câinilor pe hârtie. Este o soluție simplă și simplă pentru cei care lucrează ore îndelungate și nu au timp să-și plimbe câinii sau cei care nu pot plăti pe altcineva să-și plimbe câinii.

pași

Imaginea intitulată Hârtia de tren a micului dvs. câine Pasul 1
1
Căsuță de antrenament pentru câinele tău. Acest lucru este important În timp ce începeți antrenamentul cutie, trebuie să intrați cu formarea pentru hârtie. Este vital ca catelul dvs. să înțeleagă că există limite în casă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Folosește ziarul. Asta este! La fel de simplu ca o copie gratuită a Vocii poporului. Lasă hârtia în întreaga casă, mai ales în colțurile întunecate sau oriunde îți place să-ți facă un animal de companie "nevoi".
 • Imaginea intitulată Hârtia de tren a micului dvs. câine Pasul 3
  3
  Lăudați-l! Lăudați câinele când foloseste ziarul. Este rău să-l întrerupeți când se află în mijlocul actului. Când ați terminat, laudă-ți câinele, folosind un ton vesel, optimist și că câinele tău poate distinge că este un ton special. Pentru puii de pui, puteți folosi, de asemenea, bucăți mici de cookie-uri ca recompensă.
 • Imagine cu titlul Hârtie de tren dvs. câine mici Pasul 4


  4
  Scoateți hârtia. Treptat, în fiecare zi, eliminați câteva frunze. Acest lucru poate dura aproximativ o lună, în funcție de dimensiunea apartamentului. Duceți-vă la îndepărtarea hârtiei din zonele în care nu doriți ca catelul să se ușureze. Alegerea cea mai evidentă este baia (este ușor să păstrați un odorizant de aer în acea cameră, este și mai ascuns de oaspeți.) În cele din urmă, va rămâne o singură hârtie, care ar trebui să rămână în zona aleasă.
 • Imagine cu titlul Hârtie de tren dvs. câine mici pas 5
  5
  Țineți hârtia curată. Nu v-ar plăcea să folosiți o toaletă murdară, așa că nu-i face pe câine să folosească hârtie murdară. Odată ce ați umed-o o dată sau de două ori, va trebui să o înlocuiți. Dacă nu, câinele dvs. va căuta alte zone ale casei să urineze.
 • Imaginea intitulată Hârtia trenește câinele tău mic 6
  6
  Fii persistent! Întotdeauna recompensa câinele dvs. atunci când utilizați ziarul, dacă nu, câinele nu va vedea motive să continue să facă acest lucru în ziar în loc de alte zone ale casei.
 • sfaturi

  • Schimbați de la ziare la absorbanți (amortizoare de antrenament) pentru cățeluși. Ele sunt mai absorbante și pot fi achiziționate cu ridicata în magazinele cu discount.
  • Beneficați de mici recompense în apropierea locului desemnat pentru a vă ușura. Câinii nu au o amintire foarte mare. Veți dori să-l răsplătiți imediat după fapta sa bună.

  avertismente

  • Nu striga la câinele dvs. dacă au urinat din hârtie, mai ales după ce sa întâmplat. Acesta va confunda câinele și îi va face să se simtă rușine, ceea ce împiedică progresul.
  • Nu lăsați ziarele la vedere acasă, câinele dvs. poate urina pe ele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un câine înțepatCum să ajuți un câine înțepat
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să ai grijă de câinele tăuCum să ai grijă de câinele tău
  Cum să determini rasa câinelui tăuCum să determini rasa câinelui tău
  Cum să-i înveți pe câine să meargă la baieCum să-i înveți pe câine să meargă la baie
  Cum să înveți un câine să-ți spună că vrea să pleceCum să înveți un câine să-ți spună că vrea să plece
  Cum să-i predați un nume cățeluluiCum să-i predați un nume cățelului
  Cum să înveți un câine să meargă la lucruriCum să înveți un câine să meargă la lucruri
  Cum să înțelegeți câinii și mediul lorCum să înțelegeți câinii și mediul lor
  Cum să-ți antrenezi câinele la vânătoareCum să-ți antrenezi câinele la vânătoare
  » » Cum să antrenezi un câine mic cu hârtie

  © 2011—2020 ertare.com