Cum să antrenezi un budgie

Papagalii sunt animale foarte inteligente și, dacă aveți unul, poate doriți să-l antrenați pentru a fi prietenul tău. Primul pas este să-l antrenezi sau să te simți confortabil să te odihnești pe degetul arătător. Odată ce dvs. budgie este complet instruit, puteți să o luați cu dvs. și să vă jucați cu el din cușcă. Pentru a realiza această sarcină, va trebui să creați un mediu confortabil pentru paraket și apoi să-l încredeți în mână puțin câte puțin.

pași

Partea 1
Creați un mediu confortabil

Imagine cu titlul Mână de tren un paraket Step 1
1
Dă-ți-o cușca. Când îți aduci acasă în casa de companie, ei îți vor da cu siguranță o cutie pentru ao transporta. Această căsuță este bună pentru această călătorie, dar nu ar trebui folosită ca locuință definitivă. Parada are nevoie de suficient spațiu pentru a trăi și a nu se plictisi. Acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de mai multe bastoane pentru a vă urca pentru a vă putea observa pe parcursul zilei.
 • Când schimbați papagalul în noua sa cușcă, asigurați-vă că deschideți ușa și puneți cutia în fața sa. Nu puneți mâna acolo și nu încercați să forțați păsările. Trebuie să iasă de la sine.
 • Răbdarea este cheia pentru a scoate pasărea din cutie. Dacă scuturați și scuturați cutia, veți speri mai mult pasărea, ceea ce va determina creșterea acesteia în interiorul cutiei.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 2
  2
  Plasați papagalul într-o cameră luminoasă. Un mediu bun este vital pentru ca papagalul să aibă o viață sănătoasă. Nu aveți păpușă în camere întunecate și silențioase. Dacă camera dvs. este luminoasă și interacționați cu paraketul, vă veți simți confortabil. Asigurați-vă că colivia se află pe o suprafață plană și într-o zonă cu zgomotul potrivit.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 3
  3
  Vorbiți cu papagalul. Înainte de a începe antrenamentul va trebui să-l ajuți să se obișnuiască cu vocea ta. Păstrați-vă vocea la un volum moderat și cu un ton normal de voce. Vorbește cu pasărea ta despre ceea ce vrei. Ascultați-vă vocea și doriți să aflați care este originea sunetului. Poți să începi antrenamentul numai după ce ți-ai prins vocea și prezența din cușcă nu-ți sperie.
 • Acesta este și primul pas pentru a-ți învăța să vorbești. Alegeți limba pe care doriți să o repetați.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 4
  4
  Dați-i destule apă și mâncare. Trebuie să schimbați în fiecare zi apă și mâncare din paraket. Păsările pot fi foarte specifice cu alimentele lor, la fel ca oamenii, și pot respinge ceva dacă o percep așa de rău.
 • Alimente: asigurați-vă că puneți cel puțin o lingură de semințe de pasăre în fiecare zi în dispozitivul de prăjire a paracetului. Parada va mânca semințele și va lăsa peștele și părțile nedorite în alimentator sau în apropierea acestuia în timp ce mănâncă. Mulți oameni care au un paracet pentru prima dată confundă aceste deșeuri cu semințe noi și nu își hrănesc frecvent paradelele. Modificați alimentul în fiecare zi pentru a evita această problemă.
 • Apa: umple-ți băutorul în fiecare zi. Apele de funcționare funcționează bine. Nu adăugați vitamine sau medicamente dacă le puteți evita. Unele papagalii nu vor bea apă dacă detectează acești aditivi.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 5
  5
  Puneți o baie de pasăre separat în cușcă. Apa nu trebuie să fie mai adâncă decât 2,5 până la 5 cm (1 până la 2 cm) pentru ca pasărea să se îmbăieze singură. Nu are nevoie de el să-l scalzi. Schimbați apa la fiecare două zile și, dacă pasărea se simte confortabilă din cușcă, cumpărați cuve detașabile pentru a le pune în exteriorul cuștii.
 • Imaginea intitulată Traduceți în ... Hand Train a Parakeet Pasul 6
  6
  Schimbați rolul cuștii paracetului. Există mai multe produse concepute pentru a le plasa în cuștile de buzunare, deși în realitate sunt periculoase pentru ei. Cojile de cedru conțin toxine care pot afecta tractul digestiv al păsărilor. Pini pot provoca, de asemenea, probleme digestive în cazul în care le ingerați. Nisipul pisicilor absoarbe umezeala si poate provoca, de asemenea, probleme grave. Alegeți numai produse din hârtie. Este posibil să cumpărați hârtie proiectată pentru cuști de papagali sau să folosiți orice hârtie fără miros sau scris pe ea.
 • Controlați coșul zilnic pentru deșeuri de fecale. Trebuie să schimbați hârtia la fiecare două zile.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 7
  7
  Puneți jucăriile în buzunarul dvs. Aceste jucării au tot felul de forme, dimensiuni, culori, texturi și mirosuri. Mulți chiar emite sunete. Cu cât e mai mult parakeetul tău, cu atât va fi mai fericit și pentru asta are nevoie de stimulare. Nu vă lăsați plictisitorul să se plictisească. Pe termen lung, cu cât este mai mare parada, cu atât va fi mai ușor să o antrenezi.
 • Partea 2
  Stabiliți încrederea cu mâinile

  Imaginea intitulată Trase de mână cu un paragetar Pasul 8
  1
  Puneți mâna în cușcă de mai multe ori pe zi. Faceți-l în mod repetat și asigurați-vă că introduceți mâna încet și într-un mod în care budgie nu interpretează ca o amenințare. Nu scuturați în mod inutil mâna sau cuștile și nici nu loviți pasărea. Scopul tău este să-l înveți că mâna ta nu-l va face rău și că poate avea încredere în ea.
  • Mulți băieți vor flutura sau te vor chirpici. În orice caz, rămâneți în continuare, astfel încât să puteți verifica că nu vi se va întâmpla nimic rău.


 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 9
  2
  Ai a "premiu" în mâna ta Odată ce budgie sa obișnuit cu mâna voastră fiind în spațiul său, a "premiu" sau "marotă" te va învăța să prețuiești mâna. Mâna ta trebuie să fie pentru el un spațiu sigur și benefic pentru propriul său. Cel mai bun "premii" ele sunt cele de cereale sau de semințe. Acestea ar trebui să fie suficient de mari pentru ca pasărea să le recunoască și suficient de mică pentru a le elimina din mână.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 10
  3
  Răsplătește-ți parada cu un biban. Puteți să le găsiți în diferite dimensiuni și cele mai multe dintre ele arata ca bastoane de lemn. Este posibil ca unele să fie făcute din metal și toate să aibă dimensiuni diferite. Trebuie să alegeți un cuier care se extinde de la mâna dvs. de aproximativ 10 până la 12,5 cm (4 până la 5 inci). Obiectivul tău cu acest pas este să dai pasărea să se odihnească într-un loc aproape de mâna ta. În timp, degetele vor înlocui cuierul.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 11
  4
  Dă-i "robinet" moale pe pieptul lui Budgie. Acesta va fi semnalul fizic care va spune ca papagalul să urce pe cochilie. Asigură-te că nu-l lovești prea tare. Dacă faceți acest lucru, parada va asocia coaja și mâna (sau prezența acesteia) ca ceva negativ.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 12
  5
  di "up, up, up" urmată de numele de parakeet. Dacă se cheamă parakeetul tău, de exemplu, Pedrito "sus, în sus, în sus, Pedrito" în timp ce îl pui pe piept. Acest lucru va da parakeet-ului dvs. un semnal auditiv pentru a învăța. De-a lungul timpului, veți obține paradați să urce pe degetul dvs. cu oricare dintre semne.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 13
  6
  Dă-ți buzunarul o mulțime de dragoste când intră pe cuier. Ele pot fi mângâieri blânde pe spate sau cap sau premii suplimentare. În această zonă, papagalii sunt ca niște câini și pisici. Ei au nevoie de recompense pozitive pentru a putea învăța trucurile, deși unele parakeets nu-i plac mângâierea. Dacă paraketul dvs. este unul dintre aceste cazuri, păstrați premiile. Asigurați-vă că sunt din semințe naturale, legume și cereale. Fiecare parakeet este diferit și preferă premii diferite. Experimentați și aflați care dintre dvs. îi place cel mai mult.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 14
  7
  Aduceți degetul la capătul cuierului. Așezați bibanul și degetul de lângă picioarele parafetului. Când papagalul începe să vă găsească pe deget în loc de biban, puteți să îl eliminați complet.
 • Asigurați-vă că degetul este drept ca în cazul în care cuierul a fost plasat sub el. Parada trebuie să se simtă în siguranță și stabilă tot timpul, pentru că altfel el va evita degetul tău din teamă sau precauție.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 15
  8
  Scoateți paraketul din cușcă în timp ce se sprijină pe deget. Amintiți-vă că ați petrecut mult timp în cușcă și veți fi speriați. Poate dura câteva zile pentru ao obține.
 • Țineți ușile și ferestrele închise pentru a împiedica păsările să evadeze.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 16
  9
  Familia și prietenii trebuie să instruiască paracetul în același mod. Este singura modalitate prin care parakeetul să se simtă confortabil în rândul grupului tău de oameni.
 • Imagine cu titlul Hand Train a Parakeet Pasul 17
  10
  Lasă pasărea să pozeze în alte părți ale corpului tău. Odată ce vă simțiți confortabil pe deget, va încerca să explorați alte părți ale corpului. Aceasta include capul, genunchiul, umărul și brațul. Îl poți antrena pentru a sta oriunde, atâta timp cât iei lucrurile foarte calm, astfel încât pasărea să se simtă în siguranță.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să ai grijă de un paraket de copii australieniCum să ai grijă de un paraket de copii australieni
  Cum să ai grijă de un budgieCum să ai grijă de un budgie
  Cum să dai un baietel australian o baieCum să dai un baietel australian o baie
  Cum să-ți înfrumusețești bugeteleCum să-ți înfrumusețești bugetele
  Cum să înveți o pasăreCum să înveți o pasăre
  Cum sa alegi un papagal domesticCum sa alegi un papagal domestic
  Cum de a elimina acarienii de la un budgieCum de a elimina acarienii de la un budgie
  Cum să înveți un budgie să vorbeascăCum să înveți un budgie să vorbească
  Cum să înveți un budgie să vorbeascăCum să înveți un budgie să vorbească
  » » Cum să antrenezi un budgie

  © 2011—2020 ertare.com