Cum să meargă un iepure

La un moment dat, aproape toți proprietarii de iepuri iau în considerare să le ducă la plimbare. Aceasta este o idee bună, deoarece oferă iepurei o schimbare de mediu și un mic exercițiu în același timp. Este important să-ți exerciți iepurele în siguranță și corect.

pași

Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 1
1
Decideți unde vreți să mergeți cu iepurasul. Amintiți-vă că tehnic de iepure te va merge Harnașul și șnurul sunt pur și simplu pentru a-ți da iepurelui o tragere ușoară dacă se întâmplă să fie periculos și să-ți dai un sentiment că este sub control. Idealul este un loc care garantează că nu există câini și puțini oameni. Este, de asemenea, o idee bună dacă există o iarbă sau păpădie pentru iepurele dvs. să muște.
 • Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 2
  2
  Observați acel loc. Verificați bine pentru a vă asigura că este în siguranță. Luați în considerare posibilitatea unor probleme cum ar fi: Când este cel mai aglomerat? Soarele încălzește trotuarul și îl face prea fierbinte pentru picioarele goale ale iepurelui tău? Există sticlă spartă sau alte gunoaie situate în jur? Dacă zona pare a fi sigură, continuați cu pasul următor.
 • Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 3
  3
  Obțineți un ham și un șnur adecvat. Asigurați-vă că se potrivesc cu iepurele dvs. și că acestea sunt de fapt concepute special pentru iepuri, nu pentru dihori sau cobai.
 • Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 4


  4
  Pune-i la iepure. Este de la sine înțeles că va trebui să aveți o relație puternică cu iepurele dvs. pentru a face acest lucru. Pachetul trebuie să aibă instrucțiuni despre cum să reglați corect cablajul. Dacă iepurele se comportă bine, dă-i un dar. Acest lucru îl va face să asocieze hamul cu lucruri bune. Dacă nu păreați prea inconfortabil, mergeți la pasul următor. Dacă în mod evident nu vă place, scoateți-o. Este posibil să vă răniți în timp ce încercați să trageți cablul în timp ce mergeți. Dacă nu sunteți sigur, puneți-l și umblați puțin în casă și măsurați-vă reacția.
 • Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 5
  5
  Scoateți-o și priviți cu atenție. Nu trageți cablul, luați-l sau luați-l, trebuie doar să îl urmați. Dacă pare că te îndrepți spre pericol, oprește-l și ridică-l. Asigurați-vă că nu mâncați nimic otrăvitor (verificați locul în avans și acoperiți lucrurile periculoase sau rămâneți alertați).
 • Imagine cu denumirea Walk a Rabbit Pasul 6
  6
  Du-te acasă după un timp. Dați-i un alt cadou (dacă nu a mâncat deja multe plante sau păpădie) și lăsați-l în cușcă.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să stabiliți o legătură cu iepurele dvs., stați împreună în aceeași cameră și lăsați-o să vină la dvs. Acest lucru îl va face pe iepure să aibă încredere în tine.
  • Vedeți mereu iepurele tău.
  • Nu lăsați niciodată ușa din cușcă deschisă atunci când iepurele rămâne singur.

  avertismente

  • Asigurați-vă că nu există câini, pisici sau păsări de pradă în zonă. Dacă există o posibilitate că există un câine sau o pisică, vizionați mereu în jur. Iepurele poate simți pericolul înainte să apară. Prin urmare, puteți fi foarte precaut și cu ochi mari.
  • Asigurați-vă că hamul nu este atât de strâns, dar împiedică respirația iepurelui. În același timp, nu ar trebui să fie prea liber pentru ca iepurele dvs. să coboare.
  • Când ieși afară, căutați scafandri precum vulturi și vulturi. Ei pot încerca să se scufunde și să mănânce iepurele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mângâi un iepureCum să mângâi un iepure
  Cum să vă hrăniți iepurele cu legumele potriviteCum să vă hrăniți iepurele cu legumele potrivite
  Cum să calmezi un iepure violentCum să calmezi un iepure violent
  Cum sa calmezi un iepureCum sa calmezi un iepure
  Cum să vă stricați iepurele de companieCum să vă stricați iepurele de companie
  Cum să conțină un iepureCum să conțină un iepure
  Cum să ai grijă de un iepure din JerseyCum să ai grijă de un iepure din Jersey
  Cum să ai grijă de un iepure olandez belierCum să ai grijă de un iepure olandez belier
  Cum să determini sexul iepurelui tăuCum să determini sexul iepurelui tău
  Cum să determinați dacă trebuie să sterilizeze iepureleCum să determinați dacă trebuie să sterilizeze iepurele
  » » Cum să meargă un iepure

  © 2011—2020 ertare.com