Cum să mers pe un cobai pe o lesă

Continuați să citiți pentru a afla cum să călcați un cobai pe o leșie fără să vă simțiți jenat.

pași

Imaginea intitulată Plimbare la Guineea porc pe o lebădă Pasul 1
1
Du-te la magazinul local de animale de companie și căutați un ham. Dacă nu vindeți în mod special hamuri pentru cobai din India, un halat mic va face truc. Este o idee bună să cumpărați un ham în loc de guler, astfel încât să nu fie atât de ușor pentru cobai să scape și pentru că este mai puțin probabil să vă sufocați.
 • Imaginea intitulată Plimbare la Guineea porc pe o lebădă Pasul 2
  2
  Așezați hamul și lesa pe cobai. Este posibil să trebuiască să o țineți dacă este activă, dar nu vă lăsa să vă descurajeze! Dacă porcul de cobai este energic și rapid, el va fi mai dispus să meargă la plimbare.
 • Imaginea intitulată Plimbare la cobai pe o lebădă Pasul 3
  3
  Încercați să faceți cobaiul să acorde atenție ordinelor. Este posibil să pregătiți un cobai pentru a merge și a vă urma, dar răbdarea este cheia succesului. În timp ce vă aflați în grădină sau, dacă nu aveți o grădină, în jurul casei. Lucrați pentru ca cobaiul să vă urmeze oriunde mergeți. Dacă încercați să scăpați de dvs. și să trageți hamul, ridicați-l și apoi coborâți din nou până când încetați să încercați să scăpați. Dacă nu se mișcă, dă-i coada puțină deget cu degetul, dar NICIODATĂ nu încercați să-l trageți.


 • Imaginea titlului Plimbare la Guineea porc pe o lesa Pasul 4
  4
  Adu-ți niște tratamente cu tine pentru călătorie. Câteva picături de iaurt sau niște bucăți mici de nuci vor ajuta la încurajarea cobaiului să fie la fel de entuziasmat de plimbare ca și tine. Cel mai important lucru este că atât tu cât și cobaiul te distrați.
 • Imaginea intitulată Plimbare la Guineea porc pe o lebădă Pasul 5
  5
  Rămâi acordat pentru pisici și alte animale periculoase. Nu primiți paranoia, ci rămâneți vigilenți și prezenți în timp ce mergeți pe cobai. Nu lăsați-l legat de nici o parte sau lăsați-l singur în orice moment, din orice motiv. Dacă trebuie să opriți plimbarea pentru a vorbi cu cineva sau pentru a face ceva care implică atenția dumneavoastră, pur și simplu ridicați cobaiul și țineți-l în timp ce îndepliniți sarcina.
 • Imaginea intitulată Plimbare la Guineea porc pe o lebădă Pasul 6
  6
  Dacă cineva vă întreabă "ce dracu faci?"În timp ce mergeți, răspundeți pur și simplu la" călărețul meu de cobai "și plecați. Lăsați răspunsurile dvs. să fie simple și scurte și la un punct. Acționează ca și cum ar fi cel mai normal lucru din lume și de nouă ori din zece oameni nu se va gândi de două ori. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc oamenii în primul rând - în acest fel, oamenii pot observa că sunteți siguri de tine când mergeți pe un cobai și, probabil, nu vă gândiți la asta.
 • avertismente

  • Nu-l lăsați să mănânce iarbă sau plante așa cum vrea, deoarece pot conține pesticide sau pot fi otrăvitoare pentru el. În general, este mai bine să le purtați doar în grădina din spate și numai pentru perioade scurte de timp. Ei nu ar trebui să fie fără hrană pentru perioade lungi de timp, deoarece acestea pot tulbura sistemul lor digestiv.
  • Nu îl îndepărtați în condiții meteorologice extreme. Cobai nu pot tolera temperaturi sub 16 grade Celsius (61 grade Fahrenheit sau cam asa ceva) sau aproape de 27 grade Celsius (81 grade Fahrenheit sau cam asa ceva), deoarece vor suferi de hipotermie sau accident vascular cerebral.
  • Nu călcați accidental pe ele, sunt prea mici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra un cobaiCum de a cumpăra un cobai
  Cum de a construi o legătură puternică cu porcul de cobaiCum de a construi o legătură puternică cu porcul de cobai
  Cum să taie unghiile de cobaiCum să taie unghiile de cobai
  Cum să ai grijă de cobaiul tău bolnavCum să ai grijă de cobaiul tău bolnav
  Cum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobaiCum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobai
  Cum se determină sexul unui cobaiCum se determină sexul unui cobai
  Cum să diagnosticați protuberanțele la cobaiCum să diagnosticați protuberanțele la cobai
  Cum să antrenezi un cobai pentru a merge la baieCum să antrenezi un cobai pentru a merge la baie
  Cum să antrenezi un cobai pentru a merge la baieCum să antrenezi un cobai pentru a merge la baie
  Cum să distrați un cobaiCum să distrați un cobai
  » » Cum să mers pe un cobai pe o lesă

  © 2011—2020 ertare.com