Cum sa mergi doi caini in acelasi timp cu curele

De mers pe jos doi caini in acelasi timp poate fi distractiv si convenabil. Puteți salva o plimbare și bucurați-vă de petrecerea timpului cu cei doi tovarăși canini. Majoritatea câinilor, cu pregătire de bază, pot merge cu succes împreună cu un alt câine. Cu toate acestea, înainte de a încerca să mergi doi câini la un moment dat, antrenează-te atât în ​​mod individual, pentru a merge pe o lecție. Odată ce ambii câini se comportă bine pe cont propriu, începeți-i să mergeți împreună în sesiuni scurte de antrenament. Cu puțin timp și răbdare, puteți lua ambii câini pe plimbări lungi împreună.

pași

Partea 1
Tren câinii în mod individual

Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp pe frânghii Pasul 1
1
Obțineți echipamentul potrivit. Dacă vrei să mergi doi câini împreună, trebuie să-i antrenezi pe fiecare în parte. Dacă unul sau ambii nu sunt instruiți să meargă pe o leșie, mersul pe jos împreună va fi foarte dificil. Pentru a începe, antrenați câinii să utilizeze o lecție în același timp. Asigurați-vă că aveți tipurile potrivite de curele și culori, astfel încât antrenamentul să fie eficient.
 • Când vine vorba de centuri, asigurați-vă că veți obține două din același material. Curelele din materiale similare sunt mai puțin probabil să se încurce. Curelele din nailon, din piele și frânghie au tendința de a lucra cel mai bine să meargă doi câini la un moment dat. Lanțurile sau curelele retractabile se cuplează ușor atunci când sunt utilizate împreună, deci este mai bine să le evitați.
 • Când vine vorba de coliere, poți folosi gulerul obișnuit al câinelui tău. Cu toate acestea, în cazul în care unul sau ambii câini sunt noi la antrenament pentru utilizarea unei lesa, luați în considerare utilizarea unui guler moale cap. Se potrivește peste botul unui câine, împiedicând dilatarea în gât atunci când lesa este tras, și vă oferă mai mult control ca proprietar. De asemenea, ar putea funcționa un ham de mers pe jos.
 • Imaginea intitulată Pășește doi câini în același timp pe frânghii Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că câinele se comportă bine înainte de al lua pe el pentru o plimbare. Dacă doriți ca câinele să se comporte bine în timpul plimbării, asigurați-vă că o face înainte. Dacă permiteți câinelui dvs. să sară, să scoată sau să se comporte în alt mod înainte de a merge la plimbare, acest lucru va stabili baza pentru comportamentul necorespunzător. Trebuie să lucrați pentru a vă instrui câinele să se comporte bine înainte și în timpul călătoriei.
 • Câinii de multe ori se comportă prost pentru a obține o reacție a ta de orice fel. Dacă câinele este emoționat înainte de o plimbare și începe să sară și să bea, ignorați-l. Nu-l mustra, pentru că aceasta este atenția pe care o caută.
 • Stați liniștit. Așteptați ca câinele să stea pe cele patru picioare înainte de a pune lesa pe el. Dacă câinele dvs. începe să sară și să se comporte cu entuziasm când vă aplecați să puneți lesa, ridicați-vă complet complet drept. Din nou, stați până când câinele se calmează. Repetați acest proces de câte ori este necesar. Nu trebuie să vă lăsați câinele până când nu este complet calm.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp cu Leashes Pasul 3
  3
  Practicați mersul cu lesa liber în sesiuni de antrenament scurte. Când începeți să vă antrenați câinele, practicați plimbările cu lesa liberă în sesiuni scurte. Acest lucru implică menținerea leșiei cu un pic de dilatare, permițându-i câinelui să miroase și să exploreze, dar trageți ușor lesa dacă câinele îl trage sau nu vă urmărește direcția. La început, păstrați ședințele de instruire scurte.
 • Puteți practica o tehnică numită "lumină roșie, lumină verde". Mergeți cu câinele dvs. și opriți doar trageți lesa.
 • Stai în picioare până când câinele tău nu mai trage lesa și îl sună. Când vine vorba de tine, răsplătește-o cu un tratament și o laudă.
 • Continuați acest model de-a lungul călătoriei. Acest lucru vă va învăța pe câinele dvs. că trebuie să urmeze pașii de pe plimbare și să urmeze direcția și semnalele leșiei și gulerului.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp pe frânghii Pasul 4
  4
  Utilizați tratamente, dacă este necesar. Dulciurile pot ajuta, de asemenea, cu formarea pentru a folosi cureaua. Folosind o bomboană poate învăța un câine să meargă lângă tine în loc să tragă pe marginea leșei. Pentru a începe, aveți mai multe bunătăți în mână atunci când începeți plimbarea. Ar trebui să aveți, de asemenea, bomboane suplimentare în buzunar, rucsac sau geantă.
 • Păstrați mâna care conține tratamentele din fața nasului câinelui dvs., aproximativ 2,5 cm (1 inch). Începeți să mergeți. La fiecare câteva secunde, laudă-ți câinele pentru că te-ai apropiat de tine și i-ai dat un tratament. Când nu mai aveți bunuri, scoateți mai mult din geantă sau din buzunar. Măriți distanța pe care o călătoriți în fiecare zi.
 • După o săptămână, nu mai utilizați bunele ca momeală. Păstrează-ți mâna pe lângă câinele tău, cu niște bunici în buzunar. Răsplătește-ți câinele din când în când cu un tratament, dar nu atât de des ca înainte. Treptat, cantitatea de bomboane pe plimbare scade. Pe termen lung, câinele dvs. ar trebui să meargă lângă dvs. fără să aștepte o răsplată ca o răsplată.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini la același timp cu Leashes Pasul 5
  5
  Practicați întăriri pozitive și negative. Rețineți: câinii reacționează la agenți de întărire pozitivi și negativi. Când câinele se comportă bine, răsplătește-l în clipa imediată cu tratamente și complimente. Când câinele se comportă prost, pur și simplu ignorați comportamentul până când acesta se oprește.
 • Asigurați-vă că recompensați comportamentele bune în momentul în care apar. Câinii trăiesc în clipa imediată. Ei ar trebui răsplătiți imediat pentru a înțelege de ce primesc lauda.
 • Partea 2
  Umblați câinii împreună

  Imaginea intitulată Plimbarea a doi câini în același timp pe frânghii Pasul 6
  1
  Asigurați-vă că câinii dumneavoastră se înțeleg. Dacă doriți să mergeți câinii împreună, mai întâi asigurați-vă că se înțeleg. Dacă ați avut ambii câini de ceva timp, probabil că ați știut cum se întâmplă. Dacă câinii dvs. sunt, de obicei, prietenoși unul cu altul, ei se vor adapta bine la o plimbare împreună. Cu toate acestea, dacă un câine este nou, este posibil să trebuiască să așteptați un pic înainte de a încerca să mergeți împreună. Poate că au nevoie de timp pentru a se obișnuiască unul cu celălalt, înainte ca ei să poată fi tovarăși de mers pe jos.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că câinii dvs. sunt prietenoși cu alți câini. Dacă câinii dvs. devin uneori teritoriali pe cont propriu în timpul plimbărilor, ei pot dezvolta o mentalitate a turmelor atunci când se plimbă împreună. Acest lucru poate duce la o mulțime de agresiune. Dacă unul sau ambii câini tind să fie teritoriali, rețineți că va trebui să corectați rapid orice comportament agresiv în timpul călătoriei.
 • Imaginea intitulată Plimbarea a doi câini la același timp pe frânghii Pasul 7
  2
  Plimbati ambii caini cu o alta persoana. Dacă câinii dvs. nu au mers niciodată împreună, este o idee bună să începeți să mergeți cu o altă persoană. Puteți merge pe un câine și un prieten sau o rudă poate merge pe cealaltă. Ei pot merge alături, ținând câinii în paralel. Faceți câteva sesiuni de antrenament în zone liniștite, cu o altă persoană care merge pe unul dintre câini.
 • În cazul în care câinii dvs. se întâlnesc deja, este posibil să nu fie necesar. Cu toate acestea, dacă un câine este relativ nou, acest pas vă poate ajuta câinii să se obișnuiască unul cu altul în timp ce merg pe jos.


 • Imaginea intitulată Coboară doi câini în același timp pe cârlige Pasul 8
  3
  Țineți chingile într-un mod pe care îl considerați confortabil. Nu există un răspuns corect sau greșit atunci când încercați să țineți ambele curele în timpul unei călătorii. Majoritatea depinde de mărimea câinilor și de sentimentul dvs. de control. Unii oameni simt că au un control suficient deținând curelele cu o singură mână. Cu toate acestea, cu câinii mai mari și mai puternici, vă puteți simți mai bine ținând o leșie în fiecare mână.
 • Dacă un câine este mai mare sau mai puternic, poate doriți să vă țineți lesa cu mâna dominantă.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp pe frânghii Pasul 9
  4
  Practicați cu plimbări scurte în zone liniștite. Odată ce câinii dvs. se simt confortabil la mers pe lângă ele, puteți începe să mergeți împreună. Cu toate acestea, trebuie să începeți încet. Faceți sesiuni scurte de instruire în zonele fără distragere externă.
 • Alegeți o zonă liniștită fără distragere. Puteți practica mersul câinilor dvs. în curtea din spate, de exemplu, sau într-o parte a cartierului dvs., care este, de obicei, liberă de trafic și de oameni.
 • Păstrați sesiunile scurte. Plimbările scurte sunt mai bune la început, deoarece va fi nevoie de timp atât pentru voi cât și pentru câinii dvs. să vă obișnuiți să mergeți ca un grup. Dacă unul dintre câini este nervos sau distras, este posibil să trebuiască să terminați sesiunea de antrenament și să faceți o sesiune de practică rapidă cu câinele problematic. Este posibil să aveți nevoie de o examinare rapidă a manierelor de bază cu centura.
 • Imaginea intitulată Plimbarea a doi câini la același timp pe frânghii Pasul 10
  5
  Antrenează-te până vei putea merge în zone mai aglomerate și vei face plimbări mai lungi. La fel ca să antrenezi un câine unic pentru a merge pe o lesa, aici vei crește, de asemenea, dificultatea treptat. Odată ce câinii se comportă bine într-o zonă liniștită, practică mersul pe străzi aglomerate. Măriți durata călătoriilor puțin câte puțin. În decursul a câteva săptămâni, experimentați cu diferite zone și mersați câinii dvs. mai mult în fiecare zi. Pe termen lung, vor învăța să coopereze împreună pe o varietate de plimbări.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp pe frânghii Pasul 11
  6
  Corectează comportamentul competitiv Câinii uneori devin competitivi unul pe altul în timpul plimbărilor. De exemplu, ei pot lupta pentru a smulge un anumit loc în primul rând. Lucrați pentru a corecta aceste comportamente pe măsură ce apar, pentru a vă face câinii să lucreze bine împreună în timpul plimbărilor.
 • Puteți să corectați comportamente problematice, cum ați proceda la mersul pe un singur câine. Opriți doar unul sau ambii câini care se comportă prost. Nu vă mișcați până când nu vă puteți liniști.
 • Partea 3
  Evitați dificultățile

  Imaginea intitulată Plimbarea a doi câini în același timp pe cărucioare Pasul 12
  1
  Prezintă doi câini treptat. Dacă aveți un câine nou la domiciliu, introduceți-l treptat celorlalte animale de companie. Trebuie să faceți asta cu mult înainte de a încerca să mergeți împreună cu câinii. Câinii sunt teritoriale după natură și au nevoie de timp pentru a se adapta unui nou membru al familiei.
  • Păstrați câinii separați la început. Permite ca noul câine să meargă liber în jurul casei timp de numai 15-20 minute de mai multe ori pe zi. Lăsați cainele să-l explorați deja după salvarea noului câine. Acest lucru va permite atât să se obișnuiască cu mirosul celuilalt.
  • Prima dată când se întâlnesc față în față ar trebui să aibă loc în afara casei. Acest lucru va reduce la minimum potențialul de agresiune pe teritoriu. Păstrați ambii câini pe lesa, permiteți-i să miroase și să le introducă treptat.
 • Imaginea intitulată Plimbarea a doi câini în același timp pe frânghii Pasul 13
  2
  Asigurați-vă că câinii dvs. sunt congenien. Nu toți câinii vor putea merge bine împreună, chiar dacă urmați un regim strict de antrenament. Unii câini nu se înțeleg și nu ar trebui să-i purtați împreună.
 • Câinii trebuie să aibă aproximativ același nivel de energie și vârstă. Un câine vechi nu poate ține pasul cu un catelă tânăr și nesăbuit.
 • De asemenea, trebuie să țineți cont de dimensiune. Din punct de vedere fizic, un pudel pitic nu poate ține pasul cu o mare Dane.
 • Imaginea intitulată Plimbiți doi câini în același timp pe frânghii Pasul 14
  3
  Acordați atenție limbajului corpului negativ. Nu trebuie să vă plimbați câinii dacă devin agresivi unii pentru alții. Dacă observați un limbaj corporal negativ în timpul antrenamentului, acesta va fi un semn că stresul dumneavoastră este stresat și agitat. Trebuie să vă opriți antrenamentele pentru acea zi și să încercați din nou când câinele dvs. este calm.
 • Urmăriți îndeaproape fețele celor doi câini. Un câine agitat sau agresiv poate avea mai multe ochi rotunzi și elevi dilatați și poate arăta o mare parte a scleroticii ochilor. Veți observa, de asemenea, că botul său va fi închis și buzele sale, ușor încrețite. Acesta este un semn de agitație. În cazul în care câinele dvs. începe să ridice botul său, acesta este un semn de agresiune și va trebui să separați câinii.
 • Fiți atenți la restul corpului. Coada dintre picioare sau ridicată fără mișcare poate indica frică sau agresiune. În cazul în care câinele este supărat, este posibil să aveți părul înțepenit de-a lungul spatelui. Puteți, de asemenea, să vă agitați sau să vă îndoiți când vă este frică. Când este agresiv, un câine încearcă să se facă mai mare, stând cu capul ridicat pe umeri.
 • sfaturi

  • Dacă câinele dvs. nu răspunde bine la formare, luați în considerare un fel de ascultare. Un profesionist vă poate oferi câteva sfaturi și trucuri de instruire pe baza nevoilor și personalității specifice a câinelui dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci câini calzi veganiCum să faci câini calzi vegani
  Cum sa faci o marinata cu bere pentru cârnațiCum sa faci o marinata cu bere pentru cârnați
  Cum să începeți în ciuperciCum să începeți în ciuperci
  Cum să tren un câine vechi să meargă calm cu lesaCum să tren un câine vechi să meargă calm cu lesa
  Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
  Cum sa cumperi un catelus de aur retrieverCum sa cumperi un catelus de aur retriever
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să oprești o bătălie de capCum să oprești o bătălie de cap
  Cum sa faci un caine lenesCum sa faci un caine lenes
  Cum să începeți un serviciu de mers pe jos de câiniCum să începeți un serviciu de mers pe jos de câini
  » » Cum sa mergi doi caini in acelasi timp cu curele

  © 2011—2020 ertare.com